Gibby Van 'iCarly': wat is hij nu van plan?

Inhoudsopgave:

Gibby Van 'iCarly': wat is hij nu van plan?
Gibby Van 'iCarly': wat is hij nu van plan?
Anonim

Als fans van Nickelodeon terugkijken naar de klassieke personages uit kinderprogramma's geproduceerd door het netwerk, zou de nerdy maar goofy kleine jongen, Gibby Gibson van iCarly, zeker opduiken. Gibby was de mollige kleine jongen met zijn eigen kenmerkende slogan en was een favoriet bij de fans. Noah Munck, ondanks dat hij toen nog een kind was, leverde expertise de rol van het geliefde personage. Gibby was bevriend met Sam Puckett, Carly Shay en Freddy Benson en ze zaten allemaal op dezelfde school.

Vanaf 2007 begon Munck op iCarly te verschijnen, en hij hernam de rol voor drie seizoenen. Hij begon als een vriend van de drie belangrijkste castleden, Freddie, Sam en Carly. In 2010 werd hij echter gepromoveerd tot een vast castlid. Hier is alles wat er te weten v alt over het leven van het voormalige kindsterretje na de show.

10 Hij verscheen in andere Nickelodeon-shows

Noah Munck speelde personages in andere tv-programma's voor kinderen, zoals Victorious, The Wizards of Waverly Place en Figure It Out. Na vijf seizoenen kwam er een einde aan iCarly en ging Munck verder met zijn carrière om in andere projecten te schitteren.

9 Munck bleef acteren nadat 'iCarly' was geëindigd

Toen de show eindigde, konden fans de ster van Munck in meer projecten zien. Hij speelde in Shameless, speelde Bobby Sinclair in de TruGreen-commercials en is een terugkerend personage in de door ABC geproduceerde comedyshow The Goldbergs.

8 Hij heeft andere entertainmentondernemingen

Munck bewees dat komedie al vanaf zijn kindertijd zijn sterkste punt was toen hij Gibby speelde, en het voelde alleen maar goed dat hij op dat pad bleef. De acteur maakt onafhankelijke comedy op YouTube en zijn fans volgen hem via het kanaal.

Bovendien houdt Munck van muziek en produceert hij elektrische geluiden onder de naam Noxik. Hij produceerde en bracht zijn eerste nummer "Beginning" uit in 2012, en daarna werd zijn YouTube-kanaal de thuisbasis van zijn andere muziek. Hij bracht in 2013 een EP uit met de titel Hotline en maakt zijn nummers beschikbaar onder het SoundCloud-account, SADWORLDBEATS.

7 Hij studeerde aan de Biola University

Munck was misschien bezig met zijn entertainmentcarrière, maar de acteur zorgde er ook voor dat hij zijn academische dromen nastreefde. De jonge volwassene ging naar de Biola University, waar hij een major film- en mediakunst was.

6 Hij hernam zijn rol in 'Sam &Cat'

Munck hernam later zijn jeugdrol in Sam & Cat, waar hij herenigd werd met medester Jennette McCurdy die de rol van Sam speelde. Zijn rol als Gibby werd ongetwijfeld een kenmerkend personage voor hem, aangezien hij er vooral mee geïdentificeerd is, zelfs nu, lang nadat iCarly is geëindigd.

5 Munck leidt een privéleven

Munck heeft niet veel aanwezigheid op sociale media, aangezien hij zich bij de beroemdheden voegde die hun persoonlijke leven liever van internet houden. Zijn fans houden hem echter bij via zijn andere mediawerken.

4 Munck had een "rare relatie" met Gibby

Het spelen van de jonge goofy nerd heeft Munck ongetwijfeld naar roem gekatapulteerd, maar achter al dat gelach en onverdunde komedie had Munck een vreemde relatie met zijn tv-personage. Hij merkte op dat hij iCarly waardeerde, maar geen band met Gibby kon krijgen. De 25-jarige voegde eraan toe dat hij echter zou werken aan zijn relatie met het personage en mogelijk terug zou komen. Munck voegde een "misschien" toe, wat de mogelijkheid aantoont dat de relatie nog steeds raar blijft.

3 Is Gibby bezig met de 'iCarly'-reboot?

Begin 2021 werd aangekondigd dat er een revival zou zijn van de geliefde show, en tot nu toe zijn enkele voormalige acteurs teruggekeerd naar de set. In juni werd de eerste aflevering uitgebracht, waardoor fans een kijkje konden nemen in de nieuwe realiteit van de kindsterren die nu volwassen zijn geworden. Voorafgaand aan de release van de eerste aflevering werd er gespeculeerd over de mogelijke terugkeer van Muncks Gibby.

2 Zijn terugkeer was nogal controversieel

Ook in juni gaven Nathan Kress en Jerry Trainor hun kijk op het Gibby-personage in een interview. Nadat hen was gevraagd of fans zouden weten wat er met Gibby aan de hand was, antwoordde het duo dat ze geen idee hadden. Munck zelf suggereerde dat hij geen idee had van een reboot in 2017, hoewel de co-showrunner, Jay Kogen, op Twitter deelde dat Munck was benaderd om mee te doen voor een reboot.

1 Hij moet nog verschijnen in de reboot

Sinds de première van de show in juni moet Gibby nog verschijnen. Dit zou zomaar een teken kunnen zijn dat hij zich niet bij zijn voormalige iCarly-collega's zal voegen. Wat fans echter onzeker houdt, is dat er geen officiële aankondiging is geweest dat Gibby niet zal worden gezien. Hij is echter niet gezien op de set van de nieuwe show, en zijn foto op de set is ook niet gedeeld. Een andere ster die ontbreekt in de reboot is Jennette McCurdy. McCurdy was een ander hoofdrolspeler in de cast, maar in tegenstelling tot Munck heeft ze publiekelijk gedeeld dat ze niet zal terugkeren naar de set van iCarly.

Aanbevolen: