Ryan Reynolds was 'doodsbang' dat zijn derde baby met Blake Lively een jongen zou zijn

Inhoudsopgave:

Ryan Reynolds was 'doodsbang' dat zijn derde baby met Blake Lively een jongen zou zijn
Ryan Reynolds was 'doodsbang' dat zijn derde baby met Blake Lively een jongen zou zijn
Anonim

Ryan Reynolds schittert naast Dwayne Johnson en Gal Gadot in Red Notice, en in een recent interview gutste hij over de overeenkomsten tussen het gedeelde trio. De Hollywood A-listers voeden allemaal drie jonge dochters op met hun partners!

Tijdens het promoten van de nieuwe Netflix-film, onthulde Reynolds dat hij erg nerveus was over het krijgen van een zoon toen zijn vrouw, Blake Lively, zwanger was van hun derde kind.

Ryan Reynolds was om deze reden nerveus

Praten om toegang te krijgen tot Hollywood, onthulde de Deadpool-ster dat zowel Blake Lively als hijzelf niet van tevoren hadden ontdekt of hun derde kind een meisje zou zijn. Het lijkt erop dat het stel wilde dat het een verrassing zou zijn, maar Reynolds kon het niet helpen er nerveus over te worden!

"Toen we onze jongste kregen, was ik stilletjes doodsbang dat het een jongen zou worden, want ik wist het niet, we wisten het niet," zei hij.

"Ik kende niets anders dan meisjes", voegde de acteur eraan toe. Lively en Reynolds hadden eerder twee dochters, James en Inez. Hun dochter Betty werd geboren op 4 oktober 2019.

The Green Lantern-ster legde uit waarom hij nerveus was over het krijgen van een zoon. "Ik ben opgegroeid met jongens en ik werd constant door muren gegooid toen er een perfect goede deur op anderhalve meter afstand was…" grapte hij, eraan toevoegend dat hij dankbaar was dat hij drie dochters kon opvoeden.

Waar het vader zijn Ryan bracht

De ster gaf ook toe dat hij vaak sprak over vaderschap en het opvoeden van dochters met zijn co-sterren Gal Gadot en Dwayne Johnson. "Er is een gedeelde ervaring daar, wat het vermelden waard is en we houden ervan om onze meisjes te hebben", zei de acteur.

Reynolds onthulde ook dat zijn dochters naar school gingen met de meisjes van Gal Gadot, en dat ze goede vrienden waren!

Red Notice staat gepland voor release op 12 november, maar de trailer heeft al polariserende recensies ontvangen van fans die ze "vreselijke acteurs" noemden. De film is een actie-avontuur-komedie die een Interpol-agent volgt die een internationale kunstdief moet achtervolgen en wil uitschakelen. Het werd gefilmd in Atlanta, Rome en Sardinië, en is naar verluidt een van Netflix' grootste films tot nu toe, met een investering van $200 miljoen en meer!

Online bronnen meldden dat het grootste deel van het budget (naar verluidt 100 miljoen dollar) werd besteed aan de salarissen van de sterren zelf!

Aanbevolen: