Taylor Swift's nieuwe single heeft weer een verborgen connectie met Ryan Reynolds en Blake Lively

Inhoudsopgave:

Taylor Swift's nieuwe single heeft weer een verborgen connectie met Ryan Reynolds en Blake Lively
Taylor Swift's nieuwe single heeft weer een verborgen connectie met Ryan Reynolds en Blake Lively
Anonim

Taylor Swift heeft weer nieuwe muziek! Wetende hoe slecht haar fans wachten op de heruitgave van 'Red' in november (ter begeleiding van haar andere opnieuw uitgebrachte albums, die iedereen behalve Bella Hadid lijkt te begrijpen), maakte de zangeres hun zomerdagen een beetje vrolijker met de nooit eerder uitgebrachte albums -uitgebracht nummer, 'Renegade.'

Hier is een clip, plus Taylor's achtergrondverhaal voor het nummer:

Dat is echter niet het volledige verhaal. Het verborgen 'Renegade'-element waar iedereen 'aww' over is, heeft te maken met Taylors langdurige vriendschap met Ryan Reynolds, Blake Lively en hun drie kinderen. Lees verder voor de speciale connecties die deze beroemde fam heeft met Taylor's muziek (oud en nieuw!):

6-jarige James nam de omslagfoto

Hier is de omslagfoto die Taylor dit weekend op haar socials heeft gedeeld voor 'Renegade'. Welk deel gaat over de kleine James? De A-lijst jongen schilderde de roos niet of knipte geen stukjes tak en waterdruppelfoto's uit, noch nam ze de foto van Taylors twee collega's of verzamelde ze allemaal in deze collage. Ze maakte echter wel de foto van Taylor in de hoek.

Het is logisch dat Taylor, voorovergebogen voor een blauwe lucht en rustig naar de camera kijkend, zou zijn gebeurd met die camera in de handen van haar kleine (ook bekend als laag bij de grond) en geliefde vriend James. Zo lief!

Zoek James in 'Gorgeous' en de tekst van 'Betty'

Hoor je dat lieve stemmetje aan het begin van dit nummer? Het is baby James, die slechts twee of drie was op het moment van de 'Gorgeous'-opname. Je kunt haar ook vinden (verborgen als een 'hem') in Taylor's nummer 'Betty', waar alle personages zijn vernoemd naar de kinderen van Blake en Ryan.

Als je de familie Reynolds bijhoudt, weet je dat ze samen met de zesjarige James Inez (4 jaar) en Betty (1 jaar) hebben. Taylor gebruikt hun drie namen om een verhaal te vertellen over tienerliefde en verraad in 'Folklore', waarschijnlijk geschreven kort na Betty's geboorte. Het v alt niet te ontkennen dat ze een toegewijde tante is.

Ryan's In de 'You Need to Calm Down' Vid

Het is gemakkelijk om Taylor's vriendschap met Blake te volgen, er is voldoende bewijs, aangezien het paar elkaar heeft ontmoet voor talloze strandafspraakjes en koala-knuffelmomenten die ze met het publiek hebben gedeeld. Taylor's bevestigde ook haar liefde voor Ryan in kostuumfeestuitnodigingen en een heel speciale muziekvideo-cameo.

Zoek hem tegen het einde van 'You Need to Calm Down' en blijf uitkijken naar meer Reynolds-Swifts-samenwerkingen! We zijn er zeker van dat 'Renegade' niet de laatste zal zijn.

Aanbevolen: