ABC was ooit doodsbang dat Kelly Ripa het tijdens live tv zou verliezen

Inhoudsopgave:

ABC was ooit doodsbang dat Kelly Ripa het tijdens live tv zou verliezen
ABC was ooit doodsbang dat Kelly Ripa het tijdens live tv zou verliezen
Anonim

ABC-bazen waren doodsbang dat Kelly Ripa "schurk" zou worden toen ze eindelijk weer aan het werk ging nadat Michael Strahan zijn ontslag had ingediend.

Het werd allemaal een heel moment, zoals we hieronder zullen ontleden.

Kelly Ripa voelde zich 'overschaduwd' door de exit van haar co-anker Michael Strahan

Bronnen vertelden Page Six dat Ripa "woedend was" dat ze "de laatste was om te horen" dat haar mede-anker Michael Strahan's vertrek en de daaropvolgende promotie was. Ripa weigerde naar verluidt om telefoontjes aan te nemen van leidinggevenden bij de netwerken - door wie ze zich naar verluidt "overschaduwd" voelde in het voordeel van mede-anker Michael Strahan, die fulltime bij Good Morning America kwam werken.

Na haar afwezigheid van vier dagen sprak een emotionele Ripa het vertrek van Strahan uit Live With Kelly and Michael toe voor een live publiek. Ripa zei dat ze "enthousiast" was over haar voormalige co-presentator, maar dat de controverse had geleid tot een dieper gesprek over "communicatie, aandacht en respect op de werkplek".

Over haar afwezigheid bij de show sinds de aankondiging van Strahan, zei Ripa: "Ik had een paar dagen nodig om mijn gedachten te ordenen." De voormalige soapster zei dat ze "wat perspectief kreeg" en dat wat er in de loop van deze dagen was gebeurd "buitengewoon" was.

Michael Strahan onthulde dat hij niet de 'Sidekick' van Kelly Ripa wilde zijn

Kelly Ripa en Michael Strahan hebben een ongemakkelijke uitwisseling op Live
Kelly Ripa en Michael Strahan hebben een ongemakkelijke uitwisseling op Live

Na zijn ontslag sprak Michael Strahan over zijn tijd bij voormalig co-host Kelly Ripa. De voormalige NFL-ster gaf toe dat hij niet wist dat hij haar 'sidekick' moest zijn. Strahan maakte zijn officiële debuut als co-presentator op 4 september 2012 - met meteen stijgende kijkcijfers. Op 19 april 2016 kondigde ABC aan dat Strahan Live! met Kelly en Michael om fulltime aan Good Morning America te gaan werken. Hij verliet officieel de show op 13 mei, drie maanden eerder dan oorspronkelijk gepland.

In een interview met David Marchese in The New York Times vergeleek Strahan zijn tv-carrière met zijn tijd in de National Football League bij de New York Giants. Strahan zei: “Maar het mentale aspect van het werken op tv is zoals het was in het voetbal. Ik wil niet in de show zijn en het gevoel hebben dat iedereen me draagt. Ik wil dat we allemaal succesvol zijn. Ik heb dingen gedaan waar ik binnenkwam met teamconcepten, en ik kwam daar en realiseerde me dat het niet om teamwerk gaat. Het is egoïstisch en daar kan ik niet goed onder opereren.

Gevraagd om te verduidelijken of hij bedoelde dat sport of tv egoïstisch was, antwoordde Strahan: "beide."

Echter, op televisie heb ik banen gehad waar ik daar kwam en had ik het gevoel 'Wauw, ik wist niet dat ik een sidekick moest zijn. Ik dacht dat ik hierheen zou komen om een partner te zijn.'”

Michael Strahan gaf toe dat zijn vertrek beter had kunnen worden afgehandeld

Strahan leek te suggereren dat eventuele problemen met Ripa niet zijn schuld waren. Maar de vader van vier kinderen erkende dat zijn vertrek uit de show "beter had kunnen worden afgehandeld."

“Nou, ik bleef dezelfde persoon die ik was vanaf dag 1. Een ding dat ik niet zal doen, is mijn houding veranderen ten opzichte van die van iemand anders. Ik heb zoveel geleerd van Kelly, zoveel van (uitvoerend producent) Michael Gelman. Toen het tijd was om te gaan, was het tijd om te gaan. Bepaalde dingen die achter de schermen aan de hand waren, zijn zojuist ingehaald."

"Ik werd niet wakker en zei: 'Ik wil een baan bij 'G. M. A.'" Ik werd gevraagd om het te doen door de mensen die het netwerk runnen. Het was echt geen keuze. Het was een verzoek. Maar het werd behandeld alsof ik de man was die binnenkwam en zei: 'Ik ga weg.' Dat deel was totaal verkeerd geïnterpreteerd, op alle mogelijke manieren verkeerd behandeld. Mensen die het beter hadden moeten aanpakken hebben allemaal hun excuses aangeboden, maar veel van de schade was al aangericht. Voor mij was het als: ga verder. Succes is het beste wat er is. Blijf gewoon bewegen.”

De problemen achter de schermen waar Strahan naar verwees, waren onder meer dat hij werd afgewezen vanwege zijn wens om elke paar weken een ontmoeting met Ripa te hebben. “We hebben elkaar een paar keer ontmoet en dat was prima. Maar uiteindelijk zei ze dat ze elkaar niet hoefde te ontmoeten. Je kunt iemand niet dwingen om iets te doen wat ze niet willen doen.”

Strahan beweerde: Ik haat haar niet. Ik respecteer haar voor wat ze kan in haar werk. Ik kan niet genoeg zeggen over hoe goed ze is in haar werk.”

Aanbevolen: