Khloe Kardashian dacht dat Tristan Thompson "zou veranderen" voordat hij het derde liefdeskind zou worden

Inhoudsopgave:

Khloe Kardashian dacht dat Tristan Thompson "zou veranderen" voordat hij het derde liefdeskind zou worden
Khloe Kardashian dacht dat Tristan Thompson "zou veranderen" voordat hij het derde liefdeskind zou worden
Anonim

Fans kijken naar de reacties van Khloe Kardashian, in de nasleep van het Tristan Thompson baby mama-drama. Nu Tristan's vermeende 3e kind is geboren, worden fans eraan herinnerd dat hij zogenaamd toegewijd was aan Khloe Kardashian op het moment dat deze baby werd verwekt. Khloe was zich terdege bewust van zijn valsspelen en onthult nu dat ze echt dacht dat Tristan "zou veranderen" toen ze zich verzoenden en samen gingen leven tijdens quarantaine.

Het is duidelijk dat er geen lessen over trouw zijn geleerd, en nu bevindt Tristan zich in het middelpunt van de controverse rond het vaderschap van het kind dat net is geboren uit Maralee Nicholas. Hij lijkt genoeg te hebben gehad van alle slechte pers die hij de laatste tijd heeft gekregen, en in een poging om zijn persoonlijke leven zo privé mogelijk te houden, heeft Thompson juridische documenten ingediend met het verzoek om onmiddellijk een mondverbod op te leggen aan Maralee, waardoor ze zich niet kan uitspreken. over de pasgeboren baby.

Niets van dat alles zal relevant zijn voor Khloe Kardashian,die zich nu realiseert dat Tristan zonder enige twijfel niet in staat is geweest om zijn valsspelen te overwinnen.

Khloe had vertrouwen in Tristan

Khloe Kardashian wilde het allerbeste voor de baby die ze deelde met Tristan Thompson, maar het begin van hun leven samen als gezin was tumultueus. Toen ze Tristan voor het eerst ontmoette, was ze zich bewust van het feit dat hij al een kind had verwekt met de naam Prince met Jordan Craig. Ze dacht niet dat ook zij een van zijn baby-mama's zou worden en meer niet. De toekomst leek rooskleurig totdat ze in de laatste fase van de zwangerschap zat en op het punt stond True ter wereld te brengen. Het was toen dat werd onthuld dat Tristan haar bedroog, en haar hele wereld stond op zijn kop. True werd geboren te midden van de chaos en Khloe deed er alles aan om haar kersverse gezin als een eenheid bij elkaar te houden.

Natuurlijk waren er schaduwen van twijfel in hun hele relatie, en het vreemdgaanschandaal bleef hen beiden achtervolgen, maar het v alt niet te ontkennen dat Khloe echt probeerde om op een positieve manier door te gaan met Tristan.

Tristan vernietigde zijn kans

Khloe kwam onlangs naar voren om te onthullen dat ze echt geloofde dat hij in staat was om te veranderen, en dacht dat hij haar trouw zou blijven nadat hun baby was geboren. Dit ging niet zonder slag of stoot. Haar hele familie en degenen die het meest van haar hielden, steunden haar inspanningen, maar herinnerden haar er zorgvuldig aan dat Tristan een bedrieger was en dat hij misschien niet zou veranderen.

Ondanks haar inspanningen om haar familie intact te houden en Tristan' schijnbare vermogen om trouw te blijven gedurende de tijd dat ze samenleefden tijdens de pandemie, lijkt het erop dat hij zijn eigen kansen keer op keer blijft vernietigen.

Als vaderschapstests bewijzen dat hij de vader is van Maralee's pasgeboren baby, zal dit hem de vader maken van 3 kinderen met 3 verschillende babymama's, en geen enkel Khloe's optimisme zal hem kunnen verbinden met haar leven als een loyale partner.

Aanbevolen: