Deze beroemdheden staan super dicht bij hun moeders

Inhoudsopgave:

Deze beroemdheden staan super dicht bij hun moeders
Deze beroemdheden staan super dicht bij hun moeders
Anonim

Hoewel beroemdheden getalenteerd zijn, is het belangrijk dat hun ouders een welverdiend applaus krijgen. Immers, zonder dat hun ouders in hun dromen geloven, zouden sommige van onze favoriete beroemdheden niet de sterren zijn die we vandaag kennen. Er is veel toewijding voor nodig om het in Hollywood te maken. Opdat we het feit niet vergeten dat ouders hun getalenteerde kinderen meesleuren naar praktijken en talentenjachten, betalen voor acteren, zingen en piano- of gitaarlessen, en zelfs honderden kilometers verder verhuizen om hun dromen te verwezenlijken.

Als je nu een bord nodig hebt om cadeaus te kopen in plaats van mee te doen aan last-minute cadeaushoppen, dan is dit het! Met Moederdag voor de deur, is het passend om je te verdiepen in een aantal kostbare moeder-dochter- en moeder-zoonbanden. Hier zijn tien celebs die super dicht bij hun moeders staan.

10 Cher

Cher en haar moeder, Georgia Holt, zijn zo close dat de twee samen een nummer hebben opgenomen met de titel I'm Just Your Yesterday, en ze voerden het nummer uit in de show van Ellen DeGeneres in 2013. Het is heel logisch waar Cher haar talent vandaan heeft, want het is griezelig hoeveel ze op haar moeder lijkt. Volgens Nicki Swift blikte Cher terug op haar jeugd en sprak ze over haar moeder die liefdevol zei dat haar moeder haar 'grootste fan' was, hoewel ze het niet altijd met elkaar eens waren.

9 Yara Shahidi

Zelfs mensen die heel dicht bij hun dierbaren stonden, werden het beu om met hen in quarantaine te gaan. Soms heb je je ruimte nodig, en afwezigheid doet inderdaad het hart sneller groeien. Yara Shahidi en haar moeder Keri konden het echter goed met elkaar vinden tijdens de quarantaine en zelfs samen sporten. Hun quarantaineroutine voor moeder-dochter bestaat uit ochtendcontroles, samen boeken lezen, samen maskers opzetten en elke dag Facetimen met oma.

8 Ryan Gosling

Volgens Lessons Learned In Life gaf Ryan Gosling toe dat hij "denkt als een meisje" vanwege de nauwe band tussen zijn moeder en zus. Hij vindt ze allebei ongelooflijk en zegt dat zijn levensperspectief werd gevormd door vrouwen. Gosling staat bekend om zijn mama-boy-imago, omdat je hem vaak op een rode loper ziet verschijnen met zijn moeder, Donna.

7 Justin Timberlake

Op zijn Instagram-account wenste Justin Timberlake zijn moeder, Lynn, een gelukkige 60ste verjaardag. Hij zei dat hij "voor altijd dankbaar" is voor haar steun en haar toast met kaneelsuiker. Timberlake is geen onbekende in het overladen van zijn moeder met aanbidding. Zijn moeder verscheen zelfs in zijn videoclip voor zijn Can't Stop The Feeling. Timberlake neemt haar ook graag mee uit voor een avondje stappen in de stad.

6 Skai Jackson

De moeder van Skai Jackson, Kiya, is onmiskenbaar haar grootste fan. Als haar moeder leidt ze de carrière van haar dochter sinds ze een baby was. Haar moeder werkte op het postkantoor, maar toen mensen zeiden hoe schattig haar dochtertje is, besloot ze haar foto's naar modellenbureaus te sturen, en de rest is geschiedenis. Kiya leert haar dochter levenslessen over hoe ze kan overleven in zo'n competitieve industrie, terwijl ze nederig is en niet bang is om namens haar dochter te gaan vechten op sociale media.

5 Pete Davidson

Pete Davidson brengt zijn moeder op SNL
Pete Davidson brengt zijn moeder op SNL

Pete Davidson staat bekend om een paar dingen, waaronder het feit dat hij de ex van Ariana Grande is en in shows als Guy Code en Wild 'n Out te zien is. Hij staat er ook om bekend dat hij heel veel van zijn moeder Amy houdt. De twee verschenen samen op een Saturday Night Live-schets ter ere van Moederdag. Davidson is, net als Gosling, allebei uitgeroepen tot mama's jongens. In 2019 onthulde Davidson dat zijn appartement zich in de kelder van zijn moeder bevond. Maar vanaf 2021 woont hij nu in een appartement van 1,2 miljoen dollar.

4 Ben Affleck

Ben Afflecks moeder Christine was een alleenstaande moeder en onderwijzeres die haar drie zonen goede waarden bijbracht. In haar boek The Complete Single Mother staat een citaat van Affleck waarin staat dat zijn moeder hem een gevoel van verantwoordelijkheid voor vrouwen bijbracht. In 1998, toen Good Will Hunting het beste originele scenario won bij de Oscars, nam Affleck zijn moeder mee als date.

3 Dwayne 'The Rock' Johnson

Dwayne Johnson houdt onmiskenbaar van zijn moeder. Hij bracht zijn moeder, Ata, naar de première van Moana, en hij deelde een oprecht moment tussen de twee. Toen hij in een vliegtuig zat, was zijn moeder onder de indruk van het leven dat ze had. Johnson vroeg of ze gelukkig was, en ze dacht terug aan dagen waarop ze hard moest werken om eten voor de tafel te zetten, en nu glimlachte ze bij het idee dat een stewardess haar het ontbijt voorschotelde. Johnson staat ook bekend om het kopen van cadeaus voor zijn moeder, zoals een rode SUV Cadillac, en hij wijdde een aflevering aan haar op Young Rock.

2 Beyoncé

Beyoncé' krijgt veel van haar moeder, Tina, waaronder haar ambitie en stijl. Volgens de Savage-remix krijgt ze haar "wildheid" ook van haar moeder. Beyoncé had zelfs een modelijn met haar moeder genaamd House of Deréon, genoemd naar de grootmoeder van moeders kant van Beyoncé. Wat veel mensen ook niet weten, is dat de moeder van Beyoncé kan zingen! Ze zat in een Motown-zanggroep genaamd The Veltones. Haar moeder ontwierp ook kleding voor Destiny's Child en doet het haar van haar dochter. Het is alleen maar logisch dat haar dochter zo'n ster zou zijn, aangezien ze zelf multitalent is.

1 Taylor Swift

Taylor Swift en haar moeder bij de 52e Grammy's
Taylor Swift en haar moeder bij de 52e Grammy's

Taylor Swift's moeder is de persoon met wie ze het dichtst in de wereld staat. Helaas werd in 2015 bij haar moeder, Andrea, borstkanker vastgesteld en Swift onthulde later dat haar moeder een hersentumor heeft. Swift vertelde hoe verwoestend dit moment was voor haar en haar familie. Ze beschouwt haar moeder als de leidende kracht in haar leven. In Swift's nummer uit 2019, Soon You'll Feel Better, sprak ze over de ziekte van haar moeder. Taylor Swift heeft vaak besproken hoe haar moeder haar carrière verdedigde en oprecht in haar talent geloofde.

Aanbevolen: