Hoe Jenna Fischer en James Gunn dicht bij elkaar bleven na hun mislukt huwelijk

Inhoudsopgave:

Hoe Jenna Fischer en James Gunn dicht bij elkaar bleven na hun mislukt huwelijk
Hoe Jenna Fischer en James Gunn dicht bij elkaar bleven na hun mislukt huwelijk
Anonim

We hebben dit keer op keer gezien in de wereld van Hollywood, een beroemd stel gaat uit elkaar, advocaten komen binnen en er ontstaat een woordenoorlog.

Maar zoals we van deze relatie zullen leren, is dat niet altijd het geval. Het kan heel gemakkelijk de andere kant op gaan na een mislukt huwelijk. Voor Jenna Fischer en James Gunn, hoewel het niet goed ging met hun huwelijk, slaagden ze erin om tot op de dag van vandaag in de buurt te blijven!

We zullen kijken hoe hun huidige vriendschap eruit ziet en hoe ze erin slaagden om onderweg liefde te vinden, verder gaand met hun verleden.

Bovendien zullen we bekijken hoe zowel 'The Office' als 'Guardians Of The Galaxy' hebben geholpen om de zaken glad te strijken zodra ze besloten verder te gaan. Fischer kreeg zelfs liefdesadvies van een onwaarschijnlijke bron.

Daar gaan we dieper op in, samen met nog veel meer.

Fischer kreeg goed advies van een castlid uit 'Office'

Een relatiebreuk doormaken is niet gemakkelijk, vooral niet na een langdurige relatie. Jenna Fischer leerde daar snel alles over. Ze ging ervan uit dat veel dates meteen zouden plaatsvinden, maar het tegenovergestelde was waar ze terugging naar haar universiteitsroutines en nachten alleen thuis doorbracht.

De ster van de sitcom gaf toe dat ze een paar kortstondige affaires had, hoewel ze wist dat het niet tot iets ernstigs zou leiden.

Het was het advies van een zekere 'The Office'-tegenspeler die haar echt hielp om haar perspectief te veranderen. Het kwam van niemand minder dan Paul Lieberstein, ook bekend als Toby.

“Na mijn scheiding zei iemand tegen me: 'Liefde vinden is niet zo moeilijk als het kiezen van de juiste persoon om de rest van je leven mee door te brengen. Ik hield aan dat advies vast toen ik aan het zoeken was.”

"Ik zou voor iemand beginnen te vallen en denken: 'Maar dat is geen goede match. De fladderende gevoelens zijn niet genoeg. Toen ik jonger was, dacht ik dat je getrouwd was met de persoon op wie je het meest verliefd werd. Maar toen [mijn ex-man en ik] leerden wat we wilden, realiseerde ik me dat er een hele reeks andere criteria was. Je moet je afvragen: hebben we dezelfde doelen?"

Het zou uiteindelijk allemaal goed komen voor Jenna Fischer, toen ze de liefde van haar leven, Lee Kirk, ontmoette. De twee zijn in 2010 aan elkaar gekoppeld en hebben sindsdien een gezin gesticht.

James Gunn ging door zijn eigen worstelingen achter de schermen.

Gunn vergeleek het uiteenvallen met 'Guardians Of The Galaxy'

Toen de controverse begon tussen James Gunn en Disney, kon de filmmaker niet anders dan herinnerd worden aan zijn vroegere relatie met Jenna.

Volgens Gunn was het noodzakelijk om de zaken in der minne te houden, vooral gezien de impact die de twee hadden op elkaars leven.

"Het was als het uiteenvallen van mijn huwelijk," zei hij. "Ik ben gescheiden en heb toen die gesprekken met mijn ex-vrouw gehad: 'Laten we zo goed mogelijk met elkaar opschieten en aardig voor elkaar zijn, want we maken allebei een groot deel uit van elkaars leven."

"Maar ik zou het vreselijk vinden om terug te kijken op de zes jaar dat mijn vrouw en ik samen waren en denken: Oh, wat een verspilling van tijd. In plaats daarvan denk ik dat het een tijd was waarin ik echt veel groeide en we waren heel goed voor elkaar. Er waren wat problemen, en we mochten gewoon niet trouwen, maar het was de moeite waard om die zes jaar met mijn ex te leven."

In tegenstelling tot Jenna besloot Gunn op dit moment niet te hertrouwen. Momenteel is hij echter erg gelukkig samen met zijn partner, actrice Jennifer Holland.

Hij heeft zeker veel geleerd van zijn eerdere relatie en het blijkt dat de twee het tegenwoordig nog steeds goed met elkaar kunnen vinden.

De twee zijn nog steeds dichtbij

Het is verfrissend om te zien hoe een Hollywood-stel de zaken op goede voet houdt, ondanks een breuk. Het was niet allemaal gepraat van beide kanten, anno 2021 zijn ze nog steeds erg betrokken bij elkaars leven.

Een paar maanden geleden ging Gunn naar Twitter en moedigde hij zijn volgers aan om naar Jenna's nieuwe podcast te luisteren.

Jenna zou zelfs de tijd nemen om op de tweet te reageren en te schrijven: "Ik kan niet geloven dat hij geanimeerd is! Zo leuk. Ik hou van die pup."

Het gaat duidelijk goed tussen de twee, meer dan een decennium nadat ze besloten hun eigen weg te gaan.

Het zal interessant zijn om te zien of ze op een gegeven moment weer samen hun pad kruisen en samen aan een nieuw project werken.

Aanbevolen: