Paranormaal begaafden, schrijvers en moeders: 8 mensen bij wie de sterren advies vragen

Inhoudsopgave:

Paranormaal begaafden, schrijvers en moeders: 8 mensen bij wie de sterren advies vragen
Paranormaal begaafden, schrijvers en moeders: 8 mensen bij wie de sterren advies vragen
Anonim

Iedereen heeft van tijd tot tijd advies nodig, daarom hebben presidenten en wereldleiders kabinetten en adviseurs en daarom gaan sommige mensen in therapie. Zelfs sterren als Jennifer Aniston en Johnny Deep hebben af en toe begeleiding nodig, en die vinden ze via verschillende bronnen.

Sommige sterren vertrouwen op spirituele begeleiding van onder meer kosmisch bewustzijnsgoeroe Deepak Chopra, anderen vertrouwen op hun griezelige schrijversvrienden zoals Johnny Depp deed met Hunter S. Thompson. Sommige sterren vertrouwen zelfs af en toe op mama voor begeleiding. En anderen vertrouwen op zogenaamde paranormaal begaafden die hen $ 1.000 per pop vragen om hen te vertellen wat ze willen horen.

Dus, tot wie wenden de sterren zich als ze advies nodig hebben?

8 Carissa Schumacher zal de doden channelen voor een nominale vergoeding van $ 1000

Schumacher is een zelfverklaarde paranormaal begaafde die zojuist haar eerste boek The Freedom Transmissions A Pathway to Peace heeft gepubliceerd en is aangemeld om er nog minstens twee te publiceren. In haar werk beweert ze dat ze Yeshua, de Hebreeuwse naam voor Jezus, kan kanaliseren, focus, meditatie en speciale seances kan geven die ze 'reizen' noemt. De zelfverklaarde paranormaal begaafde heeft al een lange lijst van beroemde klanten, waaronder Jennifer Aniston en Brad Pitt. Schumacher neemt de leden van haar 'kudde' mee op haar reizen, maar niet gratis. Een uur van de tijd van de paranormaal begaafde kost minstens $ 1.000. Schumacher beweert ook een medium te zijn en zal je overleden familieleden kanaliseren, maar nogmaals voor een vast bedrag van $ 1000. Terwijl sommigen haar bekritiseren en haar beschuldigen van fraude, staan haar beroemde klanten haar bij.

7 Deepak Chopra leert beroemdheden mediteren

Chopra is zowel een goeroe als een pleitbezorger voor holistische geneeskunde of ' alternatieve geneeskunde' zoals hij het noemt. Hij is een leidende figuur van de New Age-beweging, vergelijkbaar met auteurs als Ekhart Tolle. Chopra benadrukt kosmisch bewustzijn en transcendente meditatie. Zijn boeken omvatten De zeven spirituele wetten van succes, perfecte gezondheid en overvloed, het innerlijke pad naar gezondheid. Hij was een frequente gast op Conan voordat de show eindigde en mensen zoals Michael Jackson, Oprah Winfrey en Madonna hebben de man ingehuurd om hen meditatie te leren. Madonna is ook een klant van Cassandra Schumacher.

6 Fran Lebowitz loodste Howard Stern door een interne crisis

Ondanks het feit dat ze al tientallen jaren geen boek heeft geschreven, heeft Lebowitz nog steeds haar aanhangers van beroemdheden. Ze werd gevraagd door vriend en collega-New Yorker Martin Scorcese om in zijn documentaire Pretend It's A City te spelen, maar het was radiopresentator Howard Stern die de vermeende wijsheid van de voormalige schrijver opzocht. Stern was in conflict over hoe om te gaan met Trump-supporters bij het interviewen van hen in zijn show en had moeite om zich te verzoenen met het feit dat hij de man ook verhief door hem te interviewen, ook al veracht Stern Donald Trump. Lebowitz begeleidde Stern bij zijn interne conflict. Stern beschouwt Lebowitz als een 'genie'.

5 Hunter S Thompson gaf acteertips aan Johnny Depp EN John Cusack

Hoewel je zou kunnen denken dat een zelfverklaarde "dope-duivel" geen goed persoon was om naar toe te gaan met je problemen, hield het mensen als Bill Murray, John Cusack, Johnny Depp en verschillende anderen niet tegen van hun vriend Hunter om zijn input te vragen. Thompson was misschien onvoorspelbaar, maar als je lang genoeg op Google zoekt, vind je foto's van hem met Depp en Cusack die een opgeblazen sekspop in het verkeer in Los Angeles gooien. Ondanks zijn worstelingen was hij echter ook ongelooflijk intelligent en zijn levenservaring gaf hem een uniek perspectief. Naast het schrijven van romans en het werken als journalist, reed Thompson met de Hells Angels, rende hij naar de sheriff van Aspen Colorado en bemachtigde hij beroemd meerdere grote casino's en hotels in Las Vegas. De man had misschien een paar ideeën over hoe om te gaan met de kleine problemen van het leven, gewoon door te zeggen.

4 Jon Stewart adviseerde president Barack Obama

Grappig genoeg adviseerde deze beroemdheid een van de belangrijkste beroemdheden van allemaal, de president van de Verenigde Staten. Voordat hij zijn ambt verliet, werd onthuld dat Jon Stewart te gast was geweest in het Witte Huis, uitgenodigd door de toenmalige president Barack Obama. Stewart was misschien wel de meest populaire politieke satiricus van de jaren 2000 en de vroege jaren 2010, en hoewel hij een komiek was en nooit van plan was politiek adviseur te worden, was een van Jon Stewart's trekkingen zijn gezond verstand benadering van wat hij zag als politiek gek geworden, vooral van extreemrechts anti-Obama. Omdat zijn perspectief als zo goed werd beschouwd en omdat zijn komedie hem benaderbaar maakte, zocht Obama de humorist om advies over beleid en zijn publieke imago.

3 William S. Burroughs schreef een toneelstuk met Tom Waits

Veel acteurs hebben hun bewondering geuit voor de beat-dichter en auteur van boeken als Naked Lunch, Queer en Junkie, en in de biografische roman On The Road van collega Beatnick Jack Keroacus wordt het personage van Burroughs "Old Bull Lee" genoemd. ' en hij werd beschouwd als de wijze oude wijze van de beatnik-inner circle van Jack Kerouac. Maar één muzikant kreeg allebei advies van de auteur en ging met hem aan de slag, en dat was Avante Garde-legende Tom Waits. Tijdens het werken met Burroughs aan hun toneelstuk The Black Rider, vroeg Waits Burroughs voortdurend om zijn advies en perspectief.

2 Chris Evans vertelt zijn moeder alles, en we bedoelen ALLES

Niet elke beroemdheid vertrouwt op paranormaal begaafden, goeroes en auteurs voor advies. Sommigen vertrouwen op lieve oude moeder, inclusief Hollywood-hunks zoals Chris Evans. Zijn moeder is de eerste die op de hoogte is van een nieuwe rol die hij krijgt en is de eerste aan wie hij vraagt of hij niet zeker weet of hij uit elkaar gaat. Ze is ook de eerste die weet wanneer er een belangrijke levensgebeurtenis met Evans gebeurt, inclusief enkele dingen die voor de meeste moeders TMI kunnen zijn (zoals toen hij zijn maagdelijkheid verloor). Andere mannelijke beroemdheden die dicht bij hun moeders staan, zijn onder meer Timothée Chalamet, Ryan Gosling, Pete Davidson en Bradley Cooper. Maar niemand was waarschijnlijk zo dicht bij hun moeder als Kanye West bij de zijne.

1 Kanye's moeder, Donda West, AKA, Kayne's 'Momager' (RIP)

Hoewel Ye's gedrag de laatste tijd is beschreven als grillig, geestesziek en zelfs beledigend, denken sommigen dat het verlies van Ye's moeder een belangrijke factor speelt in zijn vreemde gedrag. Ye ging voor alles naar zijn moeder - ondersteuning, advies, cheerleading - en ze was zonder twijfel zijn grootste fan. Ze stierf tragisch aan hartfalen eind 2007. Ye, die zo centraal stond in het publieke oog, kon nooit gezond rouwen, en dit zou kunnen verklaren waarom hij zo'n klap kreeg. Als ze nu nog zou leven, zou ze haar zoon misschien wat verstand kunnen bijbrengen en hem de geestelijke gezondheidszorg geven die hij zo hard nodig heeft. Hij noemde zijn moeder, Donda West, zijn 'momager'.

Aanbevolen: