Madonna staat verrassend dicht bij deze 16 beroemdheden

Inhoudsopgave:

Madonna staat verrassend dicht bij deze 16 beroemdheden
Madonna staat verrassend dicht bij deze 16 beroemdheden
Anonim

Madonna: icoon, pionier en regelrechte diva. Deze meid is zo wereldberoemd, ze draagt één naam en de wereld weet precies wie ze is! Een beroemdheid van zo'n groot postuur zijn, is een zware toorts om te dragen, en het publiek heeft Madonna door haar carrière zien lopen, rennen en stutten. Ze doet altijd alles.

Madonna heeft de wereld ontelbare keren laten zien dat ze niemand nodig heeft die op de staart van haar succes rijdt, maar zelfs de meest zelfverzekerde iconen kunnen haar team aan het eind van de dag nodig hebben! Natuurlijk heeft 'Madge' in de loop der jaren de krantenkoppen gehaald voor haar vriendschappen die verzuurd zijn, maar ze heeft zeker een paar verhalen over haar vriendschappen met beroemdheden 'geleefd om te vertellen'.

Het is niet verwonderlijk dat de Material Girl een cirkel heeft die bestaat uit roy alty's van beroemdheden - vroeger en nu! Hier zijn de verhalen van zestien van haar fabelachtig beroemde vrienden.

16 Britney Spears

Praat over een droom die uitkomt! Een van de grootste diva's van onze generatie bewonderde een collega-diva en noemde haar een carrière-inspiratie. Jaren later kwam het duo samen en vormde een team voor een van de meest iconische popcultuurmomenten in de geschiedenis.

Vriendschap is ontstaan uit de samenwerking tussen Britney en Madonna. Ja, Justin, je bent niet de enige die zich die legendarische knuffel herinnert!

15 Beyoncé

De weg naar de vriendschap tussen Beyoncé en Madonna bevatte aanvankelijk een wegversperring! Volgens Ranker leerden de twee diva's elkaar kennen via een van Madonna's voormalige vrienden, die later een vijand werd…Gwyneth P altrow.

Ondanks het drama dat ontstond tussen Gwyneth en Madonna, werd de vriendschap tussen Madonna en Beyoncé sterker. De vrienden zijn samen op rode lopers verschenen en lachen altijd samen!

14 Sandra Bernhard

Sommige vriendschappen doorstaan de tand des tijds, maar zijn niet altijd soepel als ze eenmaal een beetje turbulentie hebben!

Als roem eenzaam was aan de top voor Madonna, vond ze een constante in haar maatje, Sandra Bernhard, toen ze in de jaren tachtig naar de top opsteeg. Hun relatie werd een beetje rotsachtig, maar sindsdien hebben ze een pleister op het verleden gelegd!

13 Debi Mazar

Onze meid Madge is uitgegroeid van een diva wiens bops in dansclubs speelden tot een van de grootste entertainmenticonen van de vorige eeuw. Met het intense niveau van bekendheid dat Madonna door de jaren heen heeft ervaren, moet het helpen om een constante vriendin in haar hoek te hebben!

Debi Mazar bleef bij Madonna door dik en dun, en ze beschrijft hun vriendschap als "heel dichtbij".

12 Sarah Paulson

Madonna's vriendschap met Sarah Paulson bloeide op uit een ongelooflijk lief en herkenbaar moment! Een werkevenement veranderde in een groot "levensevenement" voor Sarah! Zij en Madge kwamen samen op hetzelfde evenement terecht en Sarah reageerde oprecht toen ze een van haar idolen in het echt zag!

De twee werden gespot op het tapijt toen Sarah Madge zag! Sara's mond hing open. Ze was gewoon in shock!

11 Stella McCartney

Entertainment roy alty's kwamen samen toen de vriendschap tussen Madonna en Stella McCartney opbloeide. Misschien herken je Stella's achternaam; haar vader is Sir Paul McCartney! Stella heeft naam gemaakt in de wereld van designermode en ze heeft ook een vriendin gevonden in Madge.

Madonna weet hoe belangrijk het is om in een ondersteunende zusterschap te zijn! Ze heeft Stella ondersteund bij haar ontwerpinspanningen.

10 Rosie O'Donnell

Madonna's vriendschap met voormalig talkshowkoningin Rosie O'Donnell is een thuiswedstrijd!

Madonna en Rosie ontmoetten elkaar op de set van de klassieker uit de vroege jaren 90, A League Of Their Own, en de meiden hebben hun relatie door de jaren heen behouden. Madge en Rosie hebben elkaar de rug toegekeerd en Madonna heeft zich uitgesproken namens Rosie. Hoe ondersteunend is dit?

9 Donatella Versace

Het verhaal van Gianni Versace is een dramatisch verhaal voor eeuwen. Ondanks de overvloed aan verdriet in de geschiedenis van de familie, voegt Madonna's betrokkenheid bij de familie een lieflijk opbeurend tintje toe.

Madge is altijd heel goed bevriend geweest met de zus van wijlen Gianni, Donatella! Madonna weet precies hoe ze op een oprechte manier een goede vriendin moet zijn. Volgens Donatella was Madonna's aanwezigheid "troostend".

8 Anderson Cooper

Madonna is zeker geen 'mooie vreemdeling' om bevriend te raken met beroemdheden die lid (of afstammeling) zijn van modekoningen! De vaak evenwichtige en gewaardeerde verslaggever (en zoon van modegigant Gloria Vanderbilt), Anderson Cooper, heeft zeker een lid van zijn vriendengroep die de wilde kinderkant van hem naar boven ha alt!

Madonna weet ook hoe ze haar vrienden moet laten blozen; ze maakte ooit een spektakel van Anderson.

7 Demi Moore

Praat over koninginnen van een tijdperk! Actrice Demi Moore werd beroemd in de jaren '80 en werd een van de meest gedenkwaardige actrices van haar generatie. Demi en een van de meest tijdbepalende zangers van het volledig buisvormige decennium blijven tot op de dag van vandaag vrienden!

Madonna en Demi hebben helaas hun deel van respectievelijk moeilijke tijden meegemaakt en hebben allebei op elkaar geleund terwijl ze in nood waren.

6 Kate Hudson

Vrienden zijn met Madge moet zijn voordelen hebben; je kunt afspraakjes met vrienden doorbrengen terwijl ze de hele nacht dansen tijdens een van haar concerten!

Madonna trakteerde haar groep meiden ooit op een van haar shows, waaronder actrice Kate Hudson. Er zijn niet veel concrete details over de vriendschappen van Madonna en Kate bekend, en er zijn geruchten geweest over een breuk tussen de twee over een 'jongensspeeltje'.

5 Prins

Voor degenen onder ons die er niet bij waren, is het misschien moeilijk te begrijpen hoe monumentaal zowel Prince als Madonna vroeger waren. Erachter komen dat Madonna en Prince echt hecht waren, is een droom die uitkomt voor muziekfans overal!

Madge en wijlen icoon, Prince, gingen eind jaren tachtig samen de studio in en werkten samen aan een van Madonna's tracks.

4 Jean-Paul Gaultier

Sommigen kennen Jean-Paul Gaultier misschien niet, maar Madonna-fans kennen zijn werk misschien! Hij ontwierp een van haar meest iconische toneelkostuums.

De relatie tussen Madonna en Jean-Paul ging verder dan een simpele samenwerking op het werk. De vrienden waren zo hecht dat Jean-Paul herhaaldelijk een meer dan vriendelijk gebaar maakte; de ontwerper heeft Madge zelfs voorgesteld!

Madonna was zich bewust van zijn gedenkwaardige impact op haar carrière. Ze eerde hem publiekelijk.

3 Brad Pitt

Twee iconen die een vriendschap vormen, laten hun sterren een beetje helderder schijnen!

Volgens Ranker beschouwt Madonna hartenbreker en hoofdrolspeler, Brad Pitt, als een vriend. Madge is open en eerlijk geweest over haar gevoelens voor Brad. Ze vertelde het publiek ooit dat Brad in haar wildste en meest intieme dromen is verschenen, wat nogal een Madonna-beweging is!

2 Sharon Stone

Een opbeurend verhaal nodig? Maak kennis met het vriendschapsverhaal tussen Madonna en Sharon Stone!

Hun vriendschap heeft een gelukkig einde, maar was ooit allesbehalve bevredigend.

Bijna dertig jaar geleden zag Madonna Sharon optreden en was niet erg enthousiast. Ze besloot haar gevoelens te uiten en te bewaren in een brief, waar Sharon niet vriendelijk tegen was.

Sharon schreef een reactie en noemde Madge een 'vriend'.

1 Victoria Beckham

Madonna's vriendschap met voormalig Spice Girl Victoria Beckham kent vele lagen!

Madge en 'The Posh One' hebben een balans tussen professionele en persoonlijke aspecten in hun vriendschap. Victoria heeft Madge geholpen om met een gebroken hart om te gaan en Madge heeft de liefde teruggegeven door in het openbaar een van Victoria's stijlvolle creaties in het openbaar te dragen. Hoe pittig is dat?

Aanbevolen: