Van alle mannen die Minka Kelly heeft gedateerd, wie heeft het hoogste vermogen?

Inhoudsopgave:

Van alle mannen die Minka Kelly heeft gedateerd, wie heeft het hoogste vermogen?
Van alle mannen die Minka Kelly heeft gedateerd, wie heeft het hoogste vermogen?
Anonim

DC Titans-ster Minka Kelly is in haar vakgebied geslaagd sinds haar allereerste acteerkrediet in 2004. Na haar baanbrekende rol als hoofdcheerleader Layla Garitty in Friday Night Lights in 2006, werd Kelly langzaam een begrip. Tegenwoordig heeft de televisiester verschillende acteercredits op haar naam staan, niet alleen in haar dominante televisiesector, maar ook in een aantal films.

Hoewel de getalenteerde actrice een uitgebreide geschiedenis van romances op het scherm heeft gehad, geldt hetzelfde voor haar echte leven achter de camera's. Haar lange geschiedenis van exen is gevuld met meer dan een paar bekende namen en gezichten. Van A-lijstacteurs, droombootmuzikanten en zelfs sportlegendes, de actrice heeft haar deel van wervelende romances gehad. Maar wie is de rijkste van de beroemde exen van Kelly? Laten we terugkijken naar elke acteur, zanger en atleet waar Kelly een romantische relatie mee heeft gehad, gerangschikt op hun indrukwekkende vermogen.

9 Brian J. White - $1,5 miljoen nettowaarde

Op de achtste plaats hebben we de voor een Emmy genomineerde acteur Brian J. White. Met verschillende acteercredits op zijn naam, zowel in film als op televisie, is het geen verrassing dat het vermogen van de Stomp The Yard-ster het miljoen bereikt. Volgens Celebrity Net Worth komt het vermogen van White op $ 1,5 miljoen. Het liefdesverhaal tussen Kelly en White was kort, aangezien de twee tussen 2003 en 2004 slechts één jaar samen bleven. White vond hem echter nog lang en gelukkig bij zijn huidige vrouw, Paula Da Silva, met wie hij in 2010 trouwde.

8 Donald Faison - $12 miljoen nettowaarde

Op nummer zeven staat Scrubs-ster Donald Faison met een bewonderenswaardig vermogen van $ 12 miljoen. Faison en Kelly dateerden in 2005, kort na haar breuk met White. Het paar dateerde echter slechts iets minder dan twee jaar voordat ze ermee ophielden. Tegenwoordig blijft Faison getrouwd met zijn geliefde vrouw CaCee Cobb. Het paar stapte in 2012 in het huwelijksbootje en is sindsdien gelukkig getrouwd.

7 Jesse Williams - $12 miljoen nettowaarde

In 2017, kort na zijn scheiding van zijn ex-vrouw Aryn Drake-Lee, begon Grey's Anatomy-ster Jesse Williams zijn korte wervelende romance met Kelly. Tussen de geruchten dat Kelly de reden was geweest achter de splitsing van Williams en Drake-Lee, en de vijandige voogdijstrijd die daarop volgde, is het geen verrassing dat de relatie tussen Kelly en Williams van korte duur was. En dus met een gerapporteerd vermogen van $ 12 miljoen, neemt Williams de gedeelde zevende plaats in op deze lijst met exen.

6 Wilmer Valderrama - $20 miljoen nettowaarde

Op de zesde plaats met een nettowaarde van $ 20 miljoen staat That 70s Show-ster, Wilmer Valderrama. Valderrama en Kelly hadden in 2012 een korte relatie voordat ze besloten uit elkaar te gaan. In 2016 leek het paar de zaken echter een tweede kans te geven toen ze samen werden gespot tijdens een uitje naar Cabo San Lucas.

5 Josh Radnor - $30 miljoen netto waarde

Valderrama en Kelley's relatie was ook van korte duur, want in december 2016 begon ze te daten met How I Met Your Mother-ster, Josh Radnor. Omdat hun relatie echter maar 4 maanden duurde, lijkt het alsof het paar acteurs misschien minder compatibel was dan ze hadden gewild. Met een gerapporteerd vermogen van $ 30 miljoen neemt Radnor de vijfde plaats op de lijst in.

4 John Mayer - $70 miljoen nettowaarde

Met de reputatie van John Mayer als een van de beroemdste hartenbrekers van de muziekindustrie, is het misschien geen verrassing om te horen over Kelly's romance met de zanger. Het paar begon te daten in 2007 en had een korte maar schattige relatie. Tijdens hun relatie leek het paar aan de heup vast te zitten zoals ze werden gezien tijdens wandelingen, basketbalwedstrijden en zelfs samen winkelen. Volgens Page Six zou Mayer het echter met Kelly hebben opgezegd om Hollywood A-lister Jennifer Aniston te achtervolgen. Met een indrukwekkend nettovermogen van $ 70 miljoen staat Mayer op de vierde plaats en mist hij net een plaats in de top drie.

3 Chris Evans - $80 miljoen nettowaarde

Op de derde plaats staat Marvel-ster en leidende Avenger Chris Evans. Page Six meldt dat het paar in 2007 voor het eerst geruchten begon te verspreiden over hun relatie, die helaas moest worden afgeblazen vanwege tegenstrijdige werkschema's. In 2012 probeerden ze het opnieuw, waardoor hun relatie een tweede kans kreeg, wat uiteindelijk ook niet lukte. 3 jaar later, in 2015, werden ze weer samen gezien tijdens de hondenuitlaat van een schattig stel, maar bevestigden nooit de geruchten over een verzoening. Het is niet verwonderlijk dat Evans op de derde plaats staat op deze lijst met zijn gerapporteerde $ 80 miljoen.

2 Trevor Noah $ 100 miljoen nettowaarde

Op de tweede plaats op de lijst, met een gerapporteerd vermogen van $ 100 miljoen, staat de bekroonde komiek en televisiepresentator Trevor Noah. Noah en Kelly begonnen te daten in 2020, en zoals Elle meldde, gingen ze zelfs samen in quarantaine in New York in het appartement van The Daily Show-ster. Maar een jaar na hun relatie ging het paar uit elkaar vanwege vermeende botsende werkverplichtingen en verschillende carrièrepaden. Meest recent werd het paar samen gezien met Kelly's hond, wat de minnelijke voorwaarden van hun breuk en misschien zelfs een mogelijke verzoening aangaf.

1 Derek Jeter - $200 miljoen nettowaarde

En tot slot, op de eerste plaats met een verbluffend vermogen van $ 200 miljoen staat Yankees-legende, Derek Jeter. Misschien wel een van haar langste relaties tot nu toe, Kelly begon in 2008 met Jeter te daten. Het paar bleef een aantal jaren bij elkaar en begon zelfs huwelijksgeruchten te veroorzaken een jaar voordat ze uit elkaar gingen. Helaas stopte het paar in 2011. Terwijl Jeter in 2016 in het huwelijksbootje stapte met zijn huidige vrouw Hannah Jeter, blijft Minka naar verluidt vrijgezel.

Aanbevolen: