Alle mannen die Carmen Electra heeft gedateerd, in chronologische volgorde

Inhoudsopgave:

Alle mannen die Carmen Electra heeft gedateerd, in chronologische volgorde
Alle mannen die Carmen Electra heeft gedateerd, in chronologische volgorde
Anonim

Carmen Electra is te zien geweest in The Celebrity Dating Game, dus ze is duidelijk vrijgezel en klaar om zich te mengen, en dat lijkt het verhaal van haar leven te zijn. Bij nadere bestudering van haar datinggeschiedenis lijkt het erop dat Carmen korte flirts heeft, voordat ze doorgaat naar de volgende vrijer, en Ranker meldt dat ze door velen is gekoppeld aan een seriële dater.

Misschien zal haar tijd in de show een einde maken aan het datingspel en haar helpen de ware liefde van haar leven te vinden waarmee ze zich permanent kan settelen. Tot die tijd kijken fans terug op de zeer kleurrijke datinggeschiedenis van Carmen Electra en alle ongelooflijke mannen met wie ze contact heeft gehad.

10 Prince, begin jaren '90

Veel mensen zijn jaloers op Carmen Electra's relatie met Prince. Hij is tenslotte een van de meest legendarische artiesten die de massa heeft vermaakt, en de twee leken een hoogst onwaarschijnlijk koppel. Ze ontmoetten elkaar in 1990 toen ze nog danseres was, en het lijkt erop dat Prince een talent in haar kon identificeren waarvan hij dacht dat het de moeite waard was om verder onderzocht te worden. Het duurde niet lang voordat ze met hem naar Minnesota verhuisde en vervolgens haar eerste album onder zijn label opnam. De twee hadden naar verluidt een korte affaire, maar de details zijn geheim gehouden.

9 Dennis Rodman, 1998-1999

Dennis Rodman was ooit getrouwd met Carmen Electra, ondanks het feit dat dit een zeer kortstondig huwelijk was. De twee gingen geruime tijd met elkaar uit voordat ze in Vegas in het huwelijksbootje stapten, maar na slechts 9 dagen huwelijk dienden ze een nietigverklaring in. Ze waren geweldig toen ze aan het daten waren, maar de titel 'huwelijk' was te veel voor hen. Carmen vertelde The Sun dat Dennis werd beschouwd als de "bad boy van basketbal" en verklaarde verder dat ze "van bad boys houdt".

8 Tommy Lee, 1999

Carmen Electra was in 1999 gelinkt aan muzikant en bekend feestbeest, Tommy Lee. Het paar leek ongeveer een maand verwikkeld in een intense romance voordat het uit de hand liep, en ze stopten ermee. Hun vlam bleef sterk branden, toen ze in 2017 opnieuw datinggeruchten veroorzaakten, nadat ze twee dagen op rij samen op Coachella waren gespot. Het was duidelijk dat er tussen hen geen kwaad bloed zat.

7 Fred Durst, 1999

Fred Durst en Carmen Electra hebben elkaar kort na haar scheiding van Dennis Rodman ontmoet. Het leek erop dat hij haar rebound was, en ze maakten er geen geheim van dat ze een hot item waren, poseerden voor foto's en werden opgemerkt door de paparazzi. Ze streefden niets serieus na, maar ze hebben zeker wat tijd samen doorgebracht en konden genieten van een paar feestavonden voordat ze in verschillende richtingen verder gingen.

6 Vin Diesel, 2000

Vin Diesel is vooral bekend van zijn werk aan de Fast and Furious,en past in de bad boy-rol waar Carmen zich toe aangetrokken lijkt te voelen. Hij en Carmen Electra brachten in 2000 veel tijd samen door, waardoor fans dachten dat ze een romantische band hadden. Foto's van hen samen laten duidelijk comfortniveaus met elkaar zien, maar ze kwamen nooit in het openbaar naar voren als een paar.

5 Dave Navarro, 2003-2007

Carmen Electra en muzikant Dave Navarro ontmoetten elkaar in 2000 en trouwden in 2003. Ze waren vier jaar met elkaar getrouwd en ze documenteerden zelfs hun relatie in een MTV-realityshow genaamd Till Death Do Us Part. Ze leken een tijdje erg gelukkig, voordat ze uiteindelijk besloten om in der minne te scheiden. Electra heeft aangegeven dat ze 'voor altijd van hem zal houden' en dat zij en Navarro een heel speciale band met elkaar hebben.

4 David Spade, 2006

David Spade en Carmen Electra sloegen de serieuze datingdetails over en doken regelrecht in een intieme relatie in 2006. Carmen en de beroemde grappige man waren niet lang een item, maar het duurde lang genoeg om de geruchten wervelen over hun korte termijn romance. David Spade kwam wel op haar datinglijst, maar hij leek met dezelfde snelheid van haar radar te verdwijnen.

3 Colin Farrell, 2006

Carmen en Colin ontmoetten elkaar bij toeval, toen ze allebei naar het Playboy-huis gingen. Ze begonnen een gesprek en waren meteen in elkaar geïnteresseerd. De twee hadden een intieme relatie, die naar alle waarschijnlijkheid enkele korte, kortstondige gedeelde momenten omvatte. Ze bewogen snel in verschillende richtingen.

2 Rob Patterson, 2007-2012

Carmen Electra lijkt zeker iets met muzikanten te hebben. In 2007 viel ze voor de muzikant uit Korn, Rob Patterson. Hun relatie leek erg goed te verlopen en ging vooruit op een manier die veel fans deed geloven dat hij 'degene' was die Carmen voor het leven zou vasthouden. Ze waren zelfs verloofd om te trouwen, maar helaas lukte het niet, en ze braken uit in 2012.

1 Simon Cowell, 2012

Simon Cowell en Carmen Electra lijken misschien een onwaarschijnlijk stel, maar ze hadden een affaire in 2012 en hij is nu een officieel onderdeel van haar datinggeschiedenis. In die tijd stond Simon bekend als een damesman, en hij had een reeks spraakmakende, kortdurende relaties. Nadat hij met Carmen was uitgegaan en daarna wat langer op het veld had gespeeld, vestigde hij zich bij Lauren Silverman en is hij vandaag nog steeds bij haar.

Aanbevolen: