Alle mannen en vrouwen die Angelina Jolie heeft gedateerd, in chronologische volgorde

Inhoudsopgave:

Alle mannen en vrouwen die Angelina Jolie heeft gedateerd, in chronologische volgorde
Alle mannen en vrouwen die Angelina Jolie heeft gedateerd, in chronologische volgorde
Anonim

Hollywood-ster Angelina Jolie werd halverwege de jaren 90 beroemd en sindsdien is ze een vaste waarde in Hollywood. Natuurlijk kwam met roem het feit dat het publiek erg geïnteresseerd was in het privéleven van de actrice - vooral haar relaties. In de loop der jaren is Angelina uitgegaan en gekoppeld aan een flink aantal beroemde sterren, en vandaag bekijken we ze allemaal.

Van haar drie mislukte huwelijken tot haar relaties met vrouwen, Angelina Jolie's liefdesleven was zeker altijd zeer bewogen. Angelina is nu misschien vrijgezel, maar als je je ooit hebt afgevraagd wie er in de club van haar exen zit, blijf scrollen om erachter te komen!

12 Jenny Shimizu (1994-2000)

De lijst aftrapt is model Jenny Shimizu. Jenny is aan het begin van haar carrière in verband gebracht met de Hollywood-ster - met name van 1994 tot 2000. De twee dames ontmoetten elkaar op de sets van de film Foxfire en naar verluidt wilde Angelina destijds zelfs met het model trouwen.

11 Jonny Lee Miller (1994-1999)

Jonny Lee Miller en Angelina Jolie
Jonny Lee Miller en Angelina Jolie

De belangrijkste reden waarom Angelina Jolie uiteindelijk niet met Jenny Shimizu is getrouwd, is dat de actrice al getrouwd was met acteur Jonny Lee Miller. De twee Hollywoodsterren ontmoetten elkaar op de set van de film Hackers en in oktober 1994 begonnen ze te daten. Op 28 maart 1996 bond het paar het weten vast tijdens een nogal vreemde ceremonie, maar hun huwelijk hield geen stand. In februari 1999 werd de scheiding van het paar afgerond.

10 Timothy Hutton (1997-1999)

Volgende op de lijst is acteur Timothy Hutton. Timothy en Angelina schitterden in de film Playing God together - en zo leerden ze elkaar ook kennen.

De twee sterren waren van 1997 tot 1999 met elkaar verbonden, meestal in de periode waarin Angelina en haar toenmalige echtgenoot Jonny Lee Miller gescheiden waren en wachtten op hun scheiding.

9 Geruchten: Antonio Banderas (2000)

Een van de geruchten van Angelina Jolie's partners was de Hollywood-ster Antonio Banderas. Angelina en Antonio waren aan elkaar gelinkt terwijl ze in 2000 de film Original Sin opnamen, maar geen van de twee heeft ooit een relatie bevestigd.

8 Billy Bob Thornton (2000-2003)

Billy-Bob-Thornton-interview
Billy-Bob-Thornton-interview

Laten we verder gaan met acteur Billy Bob Thornton. De twee Hollywood-sterren ontmoetten elkaar in 1999 tijdens het opnemen van de film Pushing Tin samen - en ze begonnen vrijwel meteen te daten. Op 5 mei 2000 stapte het stel in het huwelijksbootje en op dat moment waren ze zeker een van Hollywood's meest excentrieke koppels. Helaas duurde hun liefde niet eeuwig en in mei 2003 werd hun scheiding rond.

7 Geruchten: Jared Leto (2002-2003)

Nog een van Angelina Jolie's geruchten over Hollywood-relaties was acteur en Thirty Seconds to Mars-zanger Jared Leto. Hoewel de twee elkaar al een tijdje kennen, omdat ze allebei rond dezelfde tijd rijzende sterren in de entertainmentindustrie waren, duurde het tot 2002 voordat geruchten de ronde deden dat de twee meer waren dan alleen goede vrienden. Geen van beiden heeft echter ooit een relatie bevestigd.

6 Colin Farrell (2003-2004)

Colin Farrell-scène
Colin Farrell-scène

Volgende op de lijst is Hollywood-ster Colin Farrell. De acteur ontmoette Angelina Jolie op de set van de film Alexander waarin ze zijn moeder speelde - ook al is ze in het echte leven maar een jaar ouder dan hij.

Terwijl fans enthousiast waren over de vermeende romance tussen de co-sterren, ontkenden de twee acteurs dat ze meer waren dan alleen maar goede vrienden.

5 Val Kilmer (2004)

Over de film Alexander gesproken, Angelina Jolie is in verband gebracht met nog een andere van haar co-sterren - deze keer hebben we het over acteur Val Kilmer. In 2004 lijken Angelina en Val een korte date te hebben gehad, maar er zijn niet veel details bekend over hoe serieus hun relatie was.

4 Brad Pitt (2005-2019)

Brad-Pitt-Angelina-Jolie-Mr-Mrs-Smith-e1627342163262
Brad-Pitt-Angelina-Jolie-Mr-Mrs-Smith-e1627342163262

Een van Angelina Jolie's beroemdste relaties is ongetwijfeld die met Hollywood-ster Brad Pitt. Angelina en Brad ontmoetten elkaar op de set van de film Mr. & Mrs. Smith en in januari 2005 waren de twee officieel aan het daten. In april 2012 verloofde 'Brangelina' zich en op 23 augustus 2014 stapte het stel in het huwelijksbootje. Helaas duurde hun huwelijk niet eeuwig en in april 2019 werd hun scheiding definitief. Samen hebben de twee zes kinderen - drie van hen zijn biologisch en drie van hen zijn geadopteerd.

3 Geruchten: Karolina Kurkova (2007)

In 2007 - tijdens de beginfase van haar relatie met Brad Pitt - werd Angelina Jolie gekoppeld aan supermodel Karolina Kurkova. Degenen die fans zijn van Angelina Jolie weten dat ze door de jaren heen net zo open heeft gestaan om met vrouwen te daten als met mannen - dus dit kwam zeker niet als een verrassing. Naar verluidt heeft het supermodel plezier met zowel Angelina als Brad, maar dit is natuurlijk nooit officieel bevestigd.

2 Geruchten: Johnny Depp (2010-2011)

Een andere Hollywood-ster die is gekoppeld aan de beroemde actrice is Johnny Depp. De twee acteurs speelden samen in de film The Tourist en rond de tijd dat de film uitkwam, deden geruchten de ronde dat de twee meer waren dan alleen co-sterren en goede vrienden. Nogmaals, dit alles gebeurde terwijl Angelina een relatie had met Brad Pitt.

1 Gerucht: Lady Gaga (2010)

En tot slot, het afronden van de lijst is nog een andere dame - deze keer hebben we het over Lady Gaga. Zowel Angelina Jolie als Lady Gaga staan zeker bekend om hun plezier in het leven en daarom waren de meesten niet verrast om te horen dat de twee misschien wat plezier met elkaar hebben gehad. Natuurlijk hebben beide sterren nooit een relatie bevestigd, maar ze waren in 2010 aan elkaar gelinkt.

Aanbevolen: