Hier zijn alle beroemde mannen die Jennifer Aniston heeft gedateerd

Inhoudsopgave:

Hier zijn alle beroemde mannen die Jennifer Aniston heeft gedateerd
Hier zijn alle beroemde mannen die Jennifer Aniston heeft gedateerd
Anonim

Jennifer Aniston is zonder twijfel een van de grootste celebs in Hollywood, en dat al sinds haar debuut in 1990! Na het spelen van een van de meest iconische personages in de populaire tv-sitcom "Friends", was Jennifer Aniston meteen een succes en een kracht om rekening mee te houden.

De ster stond niet alleen bekend om haar acteerwerk, maar ze was ook adembenemend mooi! Aniston ging in de jaren 90 behoorlijk met elkaar uit vóór haar eerste huwelijk in 2000 met acteur Brad Pitt. Ondanks dat het huwelijk vijf jaar later mislukte, bewees Jennifer dat ze iemand was met wie je niet speelt, aangezien ze weer in het datingspel zat en klaar was om eropuit te gaan.

Aniston zou al snel in een aantal krantenkoppen verschijnen nadat ze na haar scheiding in haar eerste relatie was gesprongen, maar nogmaals, het werkte niet voor haar. Het lijkt erop dat Rachel haar Ross nog moet vinden, maar we twijfelen er niet aan dat haar tijd zal komen.

10 Charlie Schlatter

Voordat Jennifer Aniston de altijd zo populaire Rachel Green was in de populaire tv-sitcom 'Friends', verscheen ze samen met Charlie Schlatter in de kortstondige tv-bewerking van 'Ferris Bueller's Day Off' uit 1990. Zowel Jennifer als Charlie begonnen naast elkaar en hadden zelfs een geheime relatie. Hoewel het gerucht ging dat de twee in de jaren 90 samen waren, heeft geen van beiden ooit bevestigd dat ze inderdaad een date hadden. Echter, flits 14 jaar vooruit, en de maker van de show uit 1990 kwam naar voren en beweerde dat de twee ongetwijfeld een korte maar zoete romance deelden, een die de meeste mensen die aan de show werkten wisten.

9 Adam Duritz

Jennifer Aniston maakte nu deel uit van een van de grootste shows die ooit op televisie is uitgezonden! 'Friends' was meteen een succes, en aangezien Aniston de rol van het 'it'-meisje Rachel Green speelde, was ze zonder twijfel een hot item. In 1995 begon de actrice te daten met muzikant Adam Duritz, waarover veel mensen in de war waren vanwege hoe verschillend de twee waren. Ondanks de onwaarschijnlijke combinatie, hadden Aniston en Duritz een paar maanden een relatie voordat ze ermee ophielden! Duritz zelf ging later verder met Aniston's co-ster en beste vriend, Courteney Cox, wat ook niet goed afliep.

8 Tate Donovan

Tate Donovan en Jennifer Aniston waren ook ooit een stel! Donovan speelde een gastrol in 'Friends' in 1998 en scoorde uiteindelijk een boog van zes afleveringen waarin hij Rachels vriend zou spelen. Hoewel veel fans van de show denken dat deze twee elkaar ontmoetten op de set van "Friends" en later hun relatie begonnen, is het tegenovergestelde het geval! Donovan onthulde dat hij en Aniston al aan het daten waren voordat hij zelfs een plek in de show scoorde, en hoewel hij blij was dat hij het optreden had geland, kwam het op hetzelfde moment dat hij en Aniston uit elkaar gingen. Dit maakte de situatie duidelijk moeilijker dan verwacht, aangezien de twee tijdens hun scheiding naast elkaar moesten werken.

7 Paul Rudd

We weten niet zeker hoe Phoebe Buffay hierop gaat reageren! Voordat Paul Rudd de hilarische pianospeladvocaat speelde op "Friends", die later trouwt met onze geliefde Phoebe Buffay, gespeeld door Lisa Kudrow, ging hij uit met Jennifer Aniston! De twee hadden een korte relatie in 1998 nadat ze samenwerkten aan "The Newtown Boys". Aniston en Rudd gingen uit nadat ze het uitmaakte met Tate Donovan en voordat Rudd zelfs in de sitcom zou verschijnen. Hoewel hun relatie niet lang standhield, bleven ze vrienden tijdens hun tijd dat ze samenwerkten aan de Warner Brothers-show van 2002 - 2004 en hun film "Wanderlust" uit 2012.

6 Brad Pitt

Dit is zonder twijfel een liefdesverhaal waarvan iedereen wenste dat het nooit zou zijn geëindigd! Jennifer Aniston begon te daten met Hollywood-hartbreker Brad Pitt na haar scheiding van Paul Rudd. De twee begonnen eind 1998 serieus met elkaar te daten en trouwden in 2000. Brad Pitt zou op "Friends" verschijnen tijdens de iconische Thanksgiving-aflevering, waar fans geen genoeg konden krijgen van Brad Pitt op het scherm. Ondanks dat de twee een van de beste Hollywood-koppels tot nu toe waren, namen de zaken een wending nadat Pitt met Angelina Jolie werkte aan hun film "Mr. & Mrs. Smith" uit 2005, die uiteindelijk een einde maakte aan zijn huwelijk met Aniston.

5 Vince Vaughn

Gezien hoe mooi en succesvol Jennifer Aniston was, was er geen twijfel dat ze in staat zou zijn om terug te komen van haar eerste scheiding en in de armen te vallen van weer een andere Hollywood-acteur. Aniston begon te daten met acteur Vince Vaughn terwijl de twee samenwerkten aan de film "The Break Up" uit 2006, en hoewel ze een behoorlijk fatsoenlijk stel vormden, gingen de twee uiteindelijk datzelfde jaar uit elkaar. Vince Vaughn kijkt terug op hun tijd samen met niets dan goede herinneringen, en beweerde dat de onophoudelijke berichtgeving in de media en paparazzi te veel voor hen waren, waardoor ze uit elkaar gingen.

4 John Mayer

Hoewel acteurs absoluut het type van Jennifer Aniston waren, lijkt het alsof ze klaar was voor wat muziek in haar leven. De actrice begon te daten met zanger John Mayer in 2008 en deed dat tot maart 2009. Hoewel het paar er geweldig uitzag samen, lijkt het alsof Mayer gewoon niet de man voor Jennifer was! Aniston beweerde zelf dat John Mayer "gewoon een eikel" was terwijl ze aan het daten waren, wat niet goed zat bij Aniston, waardoor ze officieel stopten.

3 Bradley Cooper

Er werd duidelijk gemaakt dat de muziekroute het gewoon niet was voor Jennifer Aniston, dus terug naar de basis was het! De sitcom-draai rom-com-koningin Jennifer Aniston begon te daten met Hollywood-hunk Bradley Cooper kort na haar splitsing van John Mayer. De twee brachten de zomer van 2009 samen door nadat ze elkaar hadden ontmoet en aan "He's Just Not That Into You" hadden gewerkt. Hoewel hun romantische relatie, of zomerse affaire, volgens sommigen niet lang duurde, lijkt het alsof de twee goede vrienden bleven en dat tot op de dag van vandaag zijn gebleven.

2 Gerard Butler

Alsof één Hollywood-hunk niet genoeg was, stapte Aniston al snel over naar de Britse acteur Gerard Butler. De twee werkten naast elkaar in de film "The Bounty Hunter", wat meteen leidde tot datinggeruchten tussen de twee. Hoewel Jennifer noch Gerard de geruchten ooit hebben bevestigd of ontkend, zouden de twee betrapt worden op het doorbrengen van behoorlijk wat tijd met elkaar, wat de krantenkoppen geloofwaardiger maakte. Of het nu een publiciteitsstunt voor de film was, of dat ze echt iets in elkaar zagen, het is veilig om te zeggen dat ze een aardig stel waren.

1 Justin Theroux

Justin Theroux werd gedacht dat Jennifer Aniston nog lang en gelukkig zou zijn, maar helaas was hij dat niet. Nadat ze in 2007 door Ben Stiller waren geïntroduceerd, begon het paar pas in 2011 officieel met daten nadat ze hun relatie openbaar hadden gemaakt tijdens de MTV Movie Awards. Justin vroeg Jen later in 2012 ten huwelijk en de twee trouwden drie jaar later. Het leek een match made in heaven, maar in 2018 kondigde het paar aan dat ze officieel een scheiding aanvroegen. Aniston beweert dat de "beslissing wederzijds en liefdevol was", maar we kunnen niet anders dan ons afvragen wanneer Jen haar echte Ross zal vinden.

Aanbevolen: