Hier zijn alle mannen die Madonna in het verleden heeft gedateerd

Inhoudsopgave:

Hier zijn alle mannen die Madonna in het verleden heeft gedateerd
Hier zijn alle mannen die Madonna in het verleden heeft gedateerd
Anonim

Tijdens het hoogtepunt van haar roem in de jaren '80 en '90 (en tot op zekere hoogte, tot op de dag van vandaag), genoot Madonna een run aan de top als Amerika's leidende seks symbool. Bedwelmende nummers als 'Like a Virgin' en 'Where Life Begins' laten onze geest de vrije loop, denkend aan wat Madonna en haar partners achter gesloten deuren hebben uitgespookt.

Er was een tijd dat Amerika als geheel collectief geobsedeerd raakte door elke man in Madonna's leven die als romantische partner diende, waarvan er vele een behoorlijk leeftijdsverschil hadden! Aangezien de koningin van de pop er zelf in is geslaagd op ieders radar te blijven, is het geen verrassing dat ze een aantal grote namen heeft aangetrokken.

Als gevolg hiervan weten we waarschijnlijk veel meer over Madonna's liefdesleven dan ze zou willen dat we weten, maar hey, de informatie staat niettemin tot onze beschikking. Vandaag ziet Madge momenteel iemand die 27 jaar oud is, wat veel interesse wekt. Met wie is het icoon in de loop van haar carrière verwikkeld geraakt? Laten we erin duiken!

Bijgewerkt op 27 september 2021, door Michael Chaar: Madonna is geen onbekende in een romance of twee. De 'Hung Up'-zangeres kreeg begin jaren 90 voor het eerst een relatie met model Tony Ward en markeerde een van haar allereerste openbare romances. Hoewel het niet goed ging tussen de twee, merkte Madge dat ze door het gangpad liep met eerste echtgenoot en collega-acteur, Sean Penn. Hun huwelijk eindigde in 1989, maar Sean heeft duidelijk gemaakt dat hij nog steeds erg verliefd op haar is. Madonna's tweede huwelijk met Guy Ritchie zou het huwelijk zijn, maar de twee gingen in 2008 uit elkaar na bijna tien jaar samen. Hun scheiding kostte Madonna uiteindelijk $ 92 miljoen, waardoor het een van de grootste schikkingen ooit is! Vandaag heeft Madonna een relatie met haar achtergronddanseres, Ahlamalik Williams, die ze in 2015 ontmoette tijdens haar Rebel Heart Tour. Williams heeft Madonna vergezeld op haar Madame X Tour in 2019 en 2020, wat bewijst dat het perfect kan werken om zaken met plezier te combineren.

13 Tony Ward

Tijdens het begin van de jaren '90 was model Tony Ward Madonna's vriend en muze. Hij maakte niet alleen een cameo in een aantal muziekvideo's voor haar, maar hij verscheen ook in haar zeer controversiële koffietafelfotografieboek dat ze simpelweg de titel 'Sex' gaf. Ward was onder andere te zien op erotische foto's.

12 Sean Penn

De tweevoudig Oscarwinnaar en tweevoudig echtgenoot konden Madonna als zijn eerste vrouw claimen. Hun huwelijk duurde echter slechts tussen 1985 en 1989. Ondanks dat hun huwelijk tot controverse leidde, bevestigde Sean Penn in een Late Show-interview met Stephen Colbert dat hij na 30 jaar nog steeds verliefd is op zijn ex.

11 Lenny Kravitz

Occasionele muziekmedewerkers (met name bij het nummer "Justify My Love"), Lenny Kravitz en Madonna zouden op een gegeven moment in 1990 ook geliefden zijn geweest. Het duo zou tijdens hun opnamesessie voor elkaar zijn gevallen. Uit het geluid van dergelijke rapporten blijkt dat hun liefdesleven (nadruk op het liefdesgedeelte) niet overleefde na een simpele flirt.

10 Tupac

In misschien wel de meest verrassende en vaak vergeten toevoeging aan de lijst, ging Madonna uit met de wereldberoemde wijlen rapper Tupac Shakur nadat Rosie Perez hen had voorgesteld tijdens de Soul Train Awards in 1993. Terwijl ze in de gevangenis zat, zoals blijkt uit een fragment van de door TMZ vrijgegeven brief, maakte Pac het uit met Madonna in een brief uit 1995 en legde uit waarom ze niet bij elkaar konden blijven.

9 Dennis Rodman

Voordat hij met Michael Jordan op jacht was naar ringen als een Chicago Bull, zat Dennis Rodman in 1993 achter Madonna aan als een San Antonio Spur. Zoals werd beschreven in zijn ESPN-documentaire uit 2019, werd Madonna genoeg verliefd op Rodman om zijn baby te willen hebben, en dat is precies waarom Rodman haar dumpte.

8 Carlos Leon

Hoewel niet veel mensen zich de naam Carlos Leon zullen herinneren, was hij een van Madonna's grootste liefdes. Hun relatie duurde slechts tussen 1995 en 1997, maar in die tijd kregen de twee een kind, Lourdes Leon, voordat ze besloten dat ze beter af waren als beste vrienden in plaats van geliefden.

7 David Blaine

In een andere onwaarschijnlijke en verrassende partnerkeuze ging Madonna uit met David Blaine. Hoewel ze ervoor kozen om vrienden te blijven in plaats van als geliefden te blijven, hielp hij haar in 2016 om zich te verzoenen met haar vervreemde zoon Rocco. Als vriend van de familie had Blaine meer waarde toegevoegd aan Madonna's leven dan hij als minnaar zou hebben gedaan.

6 Vanille-ijs

Het romantische verhaal van de zanger en de rapper rond 1991 was misschien wel een van Madonna's meest controversiële relaties tot nu toe, aangezien zowel fans als critici deze koppeling vaak als slechts een publiciteitsstunt bestempelden. Wat het ook was, Ice gaf toe dat ze het uitmaakte met Madonna vanwege haar eerder genoemde seksboek.

5 Guy Ritchie

In het jaar 2000 trouwde Madonna met de Gentleman-filmregisseur, twee jaar voordat Guy Ritchie zijn toenmalige vrouw in Swept Away regisseerde. Tijdens hun tijd samen kregen ze samen een zoon in hetzelfde jaar dat ze trouwden voordat ze in 2006 nog een kind adopteerden. Ze scheidden in 2008 vanwege onoverbrugbare verschillen. Hun splitsing kostte Madonna maar liefst $ 92 miljoen in wat een van de grootste echtscheidingsregelingen werd, ooit!

4 Alex Rodriguez

Iedereen herinnert zich in 2008 tijdens de zomer voor een wedstrijd in Fenway Park, de aanwezige Red Sox-fans die A-Rod lastigvielen met foto's van hem en Madonna tijdens hun geruchten-affaire. Het is duidelijk dat A-Rod, in de hoop de woede van J-Lo niet op te wekken, nooit openhartig zal spreken over zijn tijd met Madonna. De voormalige MLB-speler stapte over van Madonna naar actrice Kate Hudson, dat wil zeggen voor zijn verloving met J-Lo.

3 Brahim Zaibat

Madonna, een van haar choreografen en achtergronddansers, ging uit met Brahim Zaibat nadat hij haar in 2010 had ingehuurd om te dansen om haar nieuwe Material Girl-kledinglijncollectie te promoten. Chemie leidde tot het punt dat er een romance met de veel jongere man opbloeide die tot 2013 duurde.

2 Timor Steffens

Een jaar na de breuk, in 2014, vond Madonna nog een speelgoedjongen in de vorm van een personal trainer genaamd Timor Steffens. We hoorden over hun relatie op het hoogtepunt van die zomer, maar tegen het einde van het seizoen in augustus werd gemeld dat ze ruzie hadden gekregen tijdens hun vakantie.

1 Ahlamalik Williams

Madonna is momenteel aan het daten met haar nieuwste boe-geroep. De ster en Ahlamalik Williams zijn nu iets meer dan twee jaar samen en fans hebben wat vragen. Ahlamalik is niet alleen 27 jaar oud, waardoor Madge 36 jaar ouder is dan hij, maar Williams werkte ook voor Madonna.

Ahlamalik had Madonna voor het eerst ontmoet toen hij in 2015 auditie deed voor haar Rebel Heart Tour als achtergronddanseres. Na de landing van het optreden begon Williams met de zangeres te werken tijdens haar Madame X Tour in 2019 en 2020. De twee begonnen te daten voorafgaand aan de X Tour, waardoor het een van haar langste relaties in geruime tijd was.

Aanbevolen: