Below Deck': wat hebben Paula en Bobby gedaan sinds hun breuk?

Inhoudsopgave:

Below Deck': wat hebben Paula en Bobby gedaan sinds hun breuk?
Below Deck': wat hebben Paula en Bobby gedaan sinds hun breuk?
Anonim

Bobby Giancola maakte nogal wat indruk toen hij in het eerste en tweede seizoen bij de Below Deck Mediterranean cast terugkwam. De matroos werd meteen een favoriet bij de fans, voornamelijk vanwege zijn ruige uiterlijk en getatoeëerde mouw, maar zijn charme hielp zeker ook!

Tijdens zijn tijd op de show begon Bobby zijn romance met zijn inmiddels ex-vriendin, Paula Manzanal, die toevallig een chartergast was tijdens de tweede keer van de show. Hoewel Bobby wat warmte kreeg voor het kussen van Paula tijdens haar tijd op het jacht, werkte het voor Bobby omdat het veranderde in een Benedendeks-romantiek die niemand zag aankomen!

Terwijl de leden van de Below Deck-cast weten hoe ze plezier moeten hebben, slaagden Bobby en Paula erin hun relatie buiten de camera voort te zetten, dat wil zeggen tot hun breuk. Hoewel er geen kwaad bloed zit tussen de twee, vragen fans zich af of Bobby verder is gegaan en of hij nog steeds vrijgezel is of niet. Dus, waar staan de twee vandaag? Laten we het uitzoeken!

Bijgewerkt op 5 november 2021, door Michael Chaar: Bobby Giancola haalde de krantenkoppen in 2016 toen hij en Paula Manzanal voor het eerst met elkaar gingen daten. Hoewel hun relatie nooit een serieuze wending heeft genomen, slaagden ze erin om bijna een jaar samen te blijven voordat ze in 2017 uit elkaar gingen. Nu vragen fans zich af of Bobby vrijgezel is of niet, en tot hun verbazing, of niet, is Bobby heel erg op de markt. Hoewel hij blijft werken als jachtmakelaar voor Denison Yachting, heeft Bobby geen relatie, en ook niet meer sinds zijn breuk met Paula.

'Below Deck' Boatmance: Bobby & Paula

Toen seizoen 2 van Below Deck Mediterranean tot stand kwam, waren fans verheugd om Bobby Giancola, de teruggekeerde matroos, te verwelkomen.

De ster kwam in 2016 in het allereerste seizoen bij de serie en aangezien het de allereerste spin-off van Below Deck was, stroomden fans toe om getuige te zijn van de chaos die volgde in de Middellandse Zee.

Tijdens de tijd dat Bobby Giancola aan boord van de Ohana werkte, ontmoette hij Paula Manzanal, die zich toevallig bij de bemanning voegde als chartergasten. De twee hadden elkaar voor het eerst gematcht op Tinder voordat ze aan boord van het jacht stapte, wat het automatisch interessant maakte.

Hoewel Paula op dat moment met twee andere heren was, lijkt het alsof ook zij haar ogen op Bobby had gericht, en gezien het feit dat ze naar rechts swipet, was Manzanal er zeker ook in geïnteresseerd.

Na een dagje winkelen gevolgd door een jetski-rit, kuste Bobby Paul terwijl hij in het water was, wat een groot jachtig nee-nee is! Ondanks de hitte verdedigde Giancola zijn acties, en de twee slaagden erin om zowel op als buiten de camera een romance te beginnen, totdat ze er niet meer waren.

Wat zijn Bobby & Paula tot nu toe?

Na het verlaten van de show volgend seizoen 2 van Med Sea, bleven Bobby en Paula close, zelfs tot eind 2017 bij elkaar op bezoek!

Hoewel de twee geen kwaad bloed hebben, zijn ze niet langer betrokken bij elkaars leven. Giancola verliet Paula en richtte zijn tijd en energie op zijn werk. Hoewel werken als matroos goed loont, ging Bobby van bemanningslid naar jachtmakelaar!

De ster documenteert een aantal van zijn verkopen op zijn Instagram-pagina, waar hij opschepte over de verkoop van een prachtig jacht van $ 2,8 miljoen eerder dit jaar. Hoewel hij nog vrijgezel is, is het duidelijk dat zijn nieuwe carrièrestap zeker vruchten afwerpt.

Wat betreft Paula Manzanal, de ster blijft model staan voor een aantal merken en op Instagram, waar haar biografie onthult dat ze de eigenaar is van Manzzanitos Store, een winkel- en winkel voor kinderkleding en speelgoed.

Paula heeft ook miljoenen volgers verzameld op TikTok en IG, waar ze een handvol producten promoot, waarmee ze zichzelf behoorlijk wat geld verdiende door alleen te beïnvloeden.

Manzanal heeft ook haar eigen kledingcollectie genaamd Khara by Paula. Naast haar succes in het bedrijfsleven heeft Paula ook een nieuwe liefde gevonden. De ster is momenteel samen met collega-model, Fabio Agostini, die bekend staat om zijn badmode-modellering en reisberichten.

Bobby Giancola is nog steeds vrijgezel in 2021

Aangezien het jaren geleden is dat Paula en Bobby uit elkaar zijn gegaan, hebben fans zich afgevraagd of Bobby al dan niet verder is gegaan, of beter nog, of hij ooit is getrouwd. Nou, ondanks dat Bobby Giancola nogal een dekhengst is, is hij nog steeds erg vrijgezel! De voormalige Below Deck-ster deelt zijn persoonlijke leven op Instagram, en hoewel hij zich als makelaar bezighoudt met Denison Yachting, heeft Bobby lang niet zoveel succes gehad als het gaat om zijn liefdesleven.

Giancola heeft ook nauwe relaties onderhouden met veel van de voormalige castleden van de serie, waaronder Ben Robinson, Kate Chastain, Malia White en Alex Radcliffe om er maar een paar te noemen. Dus terwijl Bobby op volle kracht vooruit is met zijn werk, is hij zeker beschikbaar voor de liefde!

Aanbevolen: