Alles wat Austin Butler heeft gedaan sinds zijn breuk met Vanessa Hudgens

Inhoudsopgave:

Alles wat Austin Butler heeft gedaan sinds zijn breuk met Vanessa Hudgens
Alles wat Austin Butler heeft gedaan sinds zijn breuk met Vanessa Hudgens
Anonim

Acteur Austin Butler werd beroemd als James "Wilke" Wilkerson in de tv-show Switched at Birth in 2011. Daarvoor stond Austin bekend om zijn optredens in Disney shows zoals Wizards of Waverly Place en Hannah Montana. Tegenwoordig staat Austin bekend om zijn rollen in Hollywood-kaskrakers zoals Once Upon a Time in Hollywood en de aankomende Elvis film.

Als het gaat om het privéleven van Austin, staat de acteur vooral bekend om het daten van de voormalige Disney Channel-ster Vanessa Hudgens. De twee begonnen hun relatie in augustus 2011 - helaas verbrak het paar begin 2020 de zaken. Vandaag bekijken we alles wat de acteur heeft gedaan sinds zijn uiteenvallen. Van wie hij dateerde tot aan welke acteerprojecten hij tekende - blijf scrollen om erachter te komen!

8 Vanessa's ex was gekoppeld aan Australische actrice Olivia DeJonge

We schoppen de lijst van het feit dat toen Vanessa Hudgens en Austin Butler het uit hadden gemaakt, de eerstvolgende bekende vriendin van de acteur de Australische actrice Olivia DeJonge was. De twee werden begin 2020 voor het eerst aan elkaar gelinkt toen ze begonnen met de opnames van de film Elvis. Het lijkt er echter op dat hun relatie niet lang heeft geduurd - of misschien is het nooit te serieus geworden.

7 En hij lijkt momenteel te daten met actrice Lily Depp-Rose

Deze zomer werd de acteur gespot met actrice Lily Depp-Rose - en het leek zeker alsof de twee meer waren dan alleen vrienden. De twee zijn zelfs al zoenend gespot, en hoewel ze hun relatie nog niet officieel op Instagram hebben gemaakt, is het zeker een kwestie van tijd als ze elkaar blijven zien!

6 Austin speelt de hoofdrol in de aankomende drama-miniserie 'Masters Of The Air'

Vanessa Hudgens' ex werd gecast in de aankomende miniserie Masters of the Air. In het oorlogsdrama zal Austin majoor Gale Cleven vertolken en samen met Callum Turner, Anthony Boyle, Nate Mann, Raff Law, James Murray, Tommy Jessop, Freddy Carter, Barry Keoghan en Nikolai Kinski schitteren.

In februari 2021 begon de productie van de miniserie, maar een releasejaar is nog onbekend. De opnames van de show moesten in juli 2021 even worden stopgezet vanwege positieve COVID-19-tests.

5 En hij filmt de komende biografische musical 'Elvis'

Een ander acteerproject waarin Austin Butler werd gecast, is de aankomende Elvis-film. In de film over de King of Rock speelt Austin Elvis en hij speelt naast Tom Hanks, Olivia DeJonge, Yola Quartey, Luke Bracey, Kelvin Harrison Jr., Dacre Montgomery, Helen Thomson, Richard Roxburgh en David Wenham. Volgens IMDb bevindt de film zich momenteel in de postproductie en zou op 3 juni 2022 uitgebracht moeten worden.

4 Hij verfde zijn haar terug naar blond

Degenen die Austin Butler volgen op sociale media, hebben zeker gemerkt dat de acteur, toen hij en Vanessa uit elkaar gingen, besloot zijn haarkleur terug te veranderen in blond. Dit kan natuurlijk ook te maken hebben met zijn acteerverplichtingen - maar de timing is zeker vreemd. Hoe dan ook, volgens zijn Instagram, besloot Austin Butler begin 2020 terug te gaan naar blond, wat ook vlak nadat hij en Vanessa uit elkaar gingen.

3 Maar hij hield foto's van Vanessa Hudgens op zijn Instagram-feed

Terwijl veel beroemdheden (en niet-celebs) de neiging hebben om foto's van hun exen van hun sociale media te verwijderen, besloot Austin Butler een paar Vanessa Hudgens op zijn feed te houden.

Dit zou een indicatie kunnen zijn dat de voormalige geliefden op een vriendelijke manier uit elkaar zijn gegaan en misschien zelfs in de buurt zijn gebleven. Daarnaast volgen de twee sterren elkaar ook nog steeds op Instagram - wat niet veel exen van beroemdheden doen. Hierdoor is het hoogstwaarschijnlijk dat hun splitsing een wederzijdse beslissing was en dat ze erin geslaagd zijn elkaar in hun leven te houden.

2 Hij is sinds 2019 niet meer in een film of show geweest

Het lijdt geen twijfel dat de aanhoudende coronaviruspandemie zeker de entertainmentindustrie heeft getroffen en dat veel films en shows die begin 2020 werden opgenomen, abrupt moesten stoppen met al hun producties. Hoewel de industrie sindsdien lijkt te zijn hersteld, weten degenen die Austin Butler en zijn carrière bijbenen dat de acteur sinds Quentin Tarantino's 2019-komedie-drama Once Upon a Time… In Hollywood, waarin hij speelde, in geen enkel project meer te zien was. Tex Watson. Maar zoals eerder vermeld, zou dat volgend jaar moeten veranderen met Masters of the Air en Elvis.

1 En ten slotte handhaafde hij zijn nettowaarde van $ 4 miljoen

En tot slot, het afronden van de lijst is het feit dat Austin Butler erin slaagde zijn nettowaarde van $ 4 te behouden, althans volgens Celebrity Net Worth. Aangezien de acteur momenteel aan twee langverwachte projecten werkt, lijdt het geen twijfel dat dit aantal in de toekomst alleen maar zal stijgen. Zijn ex Vanessa Hudgens heeft echter zeker een veel indrukwekkender vermogen dat momenteel op $ 16 miljoen staat.

Aanbevolen: