Wat Nathan Schwandt heeft gedaan sinds zijn breuk met Jeffree Star

Inhoudsopgave:

Wat Nathan Schwandt heeft gedaan sinds zijn breuk met Jeffree Star
Wat Nathan Schwandt heeft gedaan sinds zijn breuk met Jeffree Star
Anonim

Nathan Schwandt heeft het in januari 2020 uitgemaakt met Jeffree Star na een relatie van vijf jaar. De gevolgen van het uiteenvallen waren verwoestend, zoals Jeffree in tranen uitlegde in een video op zijn YouTube-kanaal. Star en Schwandt ontvolgden elkaar vervolgens op Twitter en Instagram nadat hun romance was geëindigd, en Jeffree verklaarde dat hij emotioneel vernietigd was. Hij onthulde dat er meer achter de breuk zit dan bekend en gezien is.

Nathan Schwandts verhaal over wat er is gebeurd, blijft geheim, aangezien hij bekend staat als een privépersoon die niet van sociale media houdt. Maar we zullen hieronder in detail beschrijven wat Nathan Schwandt heeft gedaan sinds zijn breuk met Jeffree Star. Gaat Schwandt weer met iemand uit? Hoe besteedt hij zijn tijd? Waar woont de ex-vriend van Jeffree Star vandaag?

8 Nathan Schwandt lijkt nu te daten met Dominique, de beste alleenfans-artiest

Foto's van Nathan Schwandt verschenen op het Twitter-account van model en Onlyfans-artiest Dominique, die online "Darn it Domi" heet. Dominique plaatste semi-naaktfoto's met Schwandt en onderschrift: "Het gelukkigst als ik bij je ben." Ze plaatste een paar dagen eerder ook op haar Twitter-account dat ze haar match vond in een Leo Sun, het sterrenbeeld van Nathan, die in augustus werd geboren. Dominique woont in Austin, Texas en beschouwt zichzelf als een van de 0,3 procent best presterende op Onlyfans.

7 Nathan keerde terug naar Michigan na de breuk

Zoals te zien is op zijn Instagram-account, woont Nathan nu in Michigan. Sinds zijn breuk met Jeffree Star begin 2020 verliet Schwandt Californië en keerde terug naar de staat waar hij werd geboren. Hij woont vandaag in Grand Rapids, de op een na grootste stad van Michigan. Voor de breuk woonde Nathan in Star's herenhuis van $ 16,4 miljoen in de Hidden Hills in Californië. Aan de andere kant heeft Jeffree Star medio 2021 zijn mega-herenhuis te koop aangeboden en verklaard dat hij Californië verlaat en voorgoed naar Wyoming verhuist.

6 Nathan Schwandt begon met het presenteren van zijn skateboardhobby

Schwandt plaatst af en toe video's en foto's op zijn sociale media-accounts om zijn favoriete hobby, skateboarden, uit te voeren. Hij leek te genieten van de sport na de breuk toen hij nog in Californië was, waar hij een video op zijn skateboard plaatste in de buurt van de W alt Disney-concertzaal.

Na zijn verhuizing naar Grand Rapids, Michigan, bleef Nathan zijn skateboarden op sociale media tentoonstellen. In maart 2020 plaatste Schwandt een foto waarop hij een muur aan het beklimmen was in Michigan. Hij onderschrift: "Misschien een nieuwe hobby gevonden." Gedurende die tijd ontvouwden zich nog steeds nieuwe feiten met betrekking tot Jeffree Star's relatie met Nathan.

5 Schwandt verwend met wiet

Nathan rookt wiet sinds 1999. Bovendien heeft Schwandt sinds Michigan in 2018 cannabis voor recreatief gebruik legaliseerde, zijn liefde voor de plant onthuld. Nathan werd eigenlijk meerdere keren gezien na zijn breuk met Star die de drug gebruikte. Sommige fans speculeerden of Schwandt overweegt een nieuw wietbedrijf te starten of dat hij er gewoon van geniet.

4 Nathan liep weg met een aantrekkelijke nieuwe stijl

Voordat hij met Jeffree Star uitging, werkte Nathan als medewerker van een dierenwinkel in Michigan. Hij was een gewone jongen uit Midwest USA. Nadat hij Jeffree Star had ontmoet en had ontmoet, veranderde Nathan echter zijn uiterlijk, begon hij luxe merken te dragen, verfde hij zijn haar in mooie kleuren zoals blauw en groen, zorgde hij voor zijn huid en bracht hij zijn algehele stijl naar een ander niveau. Het is de moeite waard om te zeggen dat Nathan zelfs na de breuk zijn unieke en trendy stijl behield.

3 Nathan Schwandt streamt op Twitch

Nathan is onlangs begonnen met videostreaming op Twitch van tijd tot tijd. Hij biedt zijn fans de mogelijkheid om met hem te communiceren terwijl hij online games speelt. Schwandt heeft ongeveer 19.000 volgers op Twitch en brengt zijn tijd door met het spelen van Call of Duty en Escape from Tarkov op het platform.

2 Hij mist zijn geadopteerde honden

In oktober 2020 plaatste Nathan een Instagram-verhaal over 'Delicious', een hond die hij adopteerde toen hij met Jeffree Star uitging. Schwandt wenste de hond een emotionele gelukkige verjaardag en vertelde hem dat hij hem elke dag mist.

Jeffree en Nathan adopteerden vier honden toen ze samen waren: Delicious, Daddy, Drama en Da Vinci.

1 Nathan heeft zijn sociale media-accounts opnieuw geactiveerd

Eind 2019 ging Nathan Schwandt van sociale media af en schakelde al zijn accounts uit. Zoals Jeffree destijds uitlegde, wilde Schwandt zich 'losmaken' van deze sociale wereld. Bovendien DMden Nathan en Jeffree graag mensen op sociale media voor de lol. Als gevolg hiervan zouden fans al hun gesprekken screenshots maken, ze verspreiden en er een groot verhaal over maken, wat Nathan irriteerde en hem ertoe aanzette zijn Instagram- en Snapchat-accounts te deactiveren.

Na de breuk voegde Nathan zich echter weer bij Instagram, Twitter, Snapchat en andere sociale-mediakanalen. Hij heeft nu meer dan 340.000 Instagram-volgers.

Aanbevolen: