Wat heeft Casper Smart gedaan sinds zijn breuk met J.Lo?

Wat heeft Casper Smart gedaan sinds zijn breuk met J.Lo?
Wat heeft Casper Smart gedaan sinds zijn breuk met J.Lo?
Anonim

Terwijl sommige fans in paniek raken over het mogelijke uiteenvallen van Alex Rodriguez en Jennifer Lopez, herinneren anderen zich haar vroegere relaties en kunnen ze niet anders dan een déjà vu voelen. Per slot van rekening heeft Jennifer Lopez een paar spraakmakende relaties gehad, en het is duidelijk dat geen van hen goed eindigde voor de ster.

Elk van haar drie huwelijken duurde iets langer dan de vorige, zeker; ze was een jaar getrouwd met Ojani Noa, twee jaar met Cris Judd en tien met Marc Anthony. Maar ze had ook veel gepubliceerde relaties tussen die huwelijken, voordat ze een partnerschap aanging met Rodriguez.

Fans zijn ook haar relatie met Ben Affleck niet vergeten, met wie ze verloofd was na de scheiding van Judd. Het paar haalde in hun tijd veel krantenkoppen, waaronder een keer dat J. Lo Ben Affleck in verlegenheid bracht in een casino. Daarna trouwde Jennifer met Marc Anthony.

Het was tussen de scheiding van Marc, de vader van haar tweeling, en haar relatie met Alex dat J. Lo betrokken was bij Casper Smart. Net als haar tweede echtgenoot was Smart ook een van de achtergronddansers van Lopez.

De twee dateerden van 2011 tot 2016 en gingen ongeveer zes maanden voordat J. Lo naar de beurs ging met Alex uit elkaar. In de jaren daarna lijkt Casper zijn eigen plek in Hollywood te hebben gevonden.

Smart is tegenwoordig een acteur, zijn credits begonnen in 2009. Natuurlijk waren veel van zijn optredens te danken aan zijn banden met J. Lo; hij verscheen in een muziekvideo met Pitbull en Jennifer Lopez. Als danser is Smart natuurlijk misschien in de ellebogen terechtgekomen met David Guetta, Flo Rida en Nicki Minaj, maar dat is aan interpretatie.

Na zijn splitsing van Lopez in 2016 maakte Smart echter een ommekeer. Hij verscheen dat jaar in drie verschillende films, verscheen via een cameo in een paar series en heeft dit jaar nog een ander project, per IMdb.

Maar Smart is ook jurylid bij 'Mira Quien Baila', een variatie op 'Dancing with the Stars'. Denk eraan, hij heeft een achtergrond in choreografie! Hoewel veel van zijn projecten worden gecrediteerd als Beau Smart of Casper Beau Smart, dus het is soms moeilijk om hem op te sporen.

Nou, misschien niet zo moeilijk. De aanhoudende fascinatie van de media voor Smart betekent dat veel roddelbladen nog steeds berichten over zijn verblijfplaats en zijn post-J. Lo-relaties. Hola meldde begin 2020 dat Casper (eindelijk?) achter Jennifer aan was gegaan, met een vrouw genaamd Bre Tiesi.

Tiesi is de oprichter van Se Mouiller-lingerie, zegt Hola, en heeft eerder een relatie gehad met Johnny Manziel. Het paar heeft de afgelopen twee maanden geen foto's gedeeld, maar er zijn nog steeds snapshots van hen die knuffelen op Casper's Instagram als fans een beetje scrollen.

Het is duidelijk dat het leven Smart goed behandelt na Jennifer, en hij heeft waarschijnlijk al die tijd geen tijd gehad om naar haar te smachten.

Aanbevolen: