Waarom werd Jason Alexander weer kaal na een haarstukje?

Inhoudsopgave:

Waarom werd Jason Alexander weer kaal na een haarstukje?
Waarom werd Jason Alexander weer kaal na een haarstukje?
Anonim

Jason Alexander is vooral bekend van zijn tijd in de populaire sitcom Seinfeld. Zijn personage George Costanza was misschien gebaseerd op de komiek Larry David, maar hij maakte het zijn eigen. Alexander maakte George Costanza echter niet alleen zo beroemd en praktisch een begrip met alleen zijn deskundige komische vaardigheden. Als mensen aan het tv-personage denken, stellen ze zich Alexander voor en zijn kenmerkende trekken, vooral zijn kalende hoofd. Alexander hoeft zich er echt niet bewust van te zijn, want fans houden duidelijk hoe dan ook van hem. Maar het is een van zijn meest herkenbare kenmerken.

Hij mag zijn kale plek niet bedekken omdat hij zich niet hoeft te schamen. Hij heeft echter haarstukken geprobeerd en ze hebben voor hem gewerkt. Dus waarom stopte Alexander ze te gebruiken?

Jason Alexander begon in 2011 een haarstukje te gebruiken

Alexander vertelde over zijn haarverlies volgens de blog van Alllusion in 2011. Hij was onlangs begonnen met het gebruik van een synthetisch haarstukje dat speciaal voor hem was gemaakt om op hemzelf te lijken, maar dan 10 jaar jonger. Nadat hij sinds zijn 17e consequent zijn haar verloor, wilde hij zijn kale plek bedekken met zoveel haar als tien jaar eerder. Hij verwachtte geen haarstukje dat hem een volle bos haar terug zou geven, want dat zou voor de hand liggend lijken. Dus hij kreeg een stuk dat er realistischer uitzag.

"Wat je op mijn hoofd ziet, is een echt goed, semi-permanent haarstukje," zei hij. "Met semi-permanent bedoel ik dat ik het wekenlang constant kan dragen, als ik dat wil. Ik kan zwemmen, douchen, sporten - wat dan ook. Het blijft aan. Of ik kan het op elk moment van de dag uittrekken Ik kies.

"De reden dat het er dun uitziet, is dat ik mijn ontwerper heb uitgedaagd om een stuk voor me te maken dat erg lijkt op de manier waarop ik dat 10 jaar geleden deed. Dus het ziet eruit als een man die zijn haar verliest en geen kunstmatige haardos is die ik nooit heb gehad. De ontwerper twijfelde eerst, maar hij houdt nu echt van de look. En het feit is dat we nog steeds spelen met de vorm en dichtheid om het zo flatterend en natuurlijk mogelijk te maken."

Allusion schrijft: "Alexander keurt de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van haaruitvaloplossingen voor mannen goed." Hij zegt: "Over het algemeen kan ik u zeggen dat voor die mannen en vrouwen die problemen hebben met haaruitval, deze systemen zeer gemakkelijk te dragen zijn geworden, zeer gemakkelijk te hanteren zijn en dat de ontwikkelde kleefmiddelen u een grote flexibiliteit geven met betrekking tot hoe vaak en hoe lang u uw systeem draagt."

Fans waren in de war door het haarstuk van Jason Alexander

Nadat Alexander het haarstukje begon te dragen, merkten fans dat natuurlijk meteen. Hoe kunnen we dat allemaal niet? Alexander staat bekend om zijn beroemde kale plek en toen die kale plek er niet zo kaal uitzag, waren fans ineens nieuwsgierig. Ze dachten meteen dat hij een haartransplantatie had ondergaan, gezien hoe realistisch het eruitzag, maar het was een haarstukje, zoals Alexander uitlegde.

Toch konden mensen het niet geloven, dus ging Alexander op zijn Twitter om zijn haarsituatie uit te leggen. "Dus ja, ik ben nog steeds kaal en ja, net als anderen in mijn beroep die ofwel make-up moeten dragen of hun haar moeten verven of een operatie moeten ondergaan, doe ik nu iets kleins. Het is eerlijk gezegd geen probleem voor mij en hoop het is ook niet voor jou."

Alexander legde uit waarom hij na al die tijd het stuk begon te dragen. "De manier waarop mijn haar de afgelopen twee jaar is teruggetrokken, kan het beste worden gedefinieerd als 'dorky'… onlangs verloor de look elke vorm van indruk, behalve puur komisch," zei hij. "Er was ook een praktisch element - op het podium en zelfs tot op zekere hoogte op film, was mijn hoofd een groot baken geworden, dat het licht op een zeer duidelijke en afleidende manier weerkaatste.

"Mijn vrouw en ik bespraken het en kwamen met 3 opties - niets doen en het accepteren; mijn hoofd scheren (maar ik dacht dat dat mijn castability nog meer zou beperken) of wat haar terug doen, "legde hij uit."Ik dacht aan grafts of implantaten, maar vertrouwde eerlijk gezegd niet dat de resultaten goed genoeg zouden zijn en wilde ook de mogelijkheid behouden om echt kale karakters te spelen. Dus ging ik op zoek naar een haarsysteem."

Maar waarom leek Alexander af te zien van het haarstukje? Er is geen spoor meer van sinds Alexander het voor het eerst begon te dragen. Zijn meest recente Instagram-foto's en -video's zijn niet te zien aan een halfkalend hoofd. Hij heeft zelfs een throwback-foto van zichzelf uit 1977 met haar gepost. Hij merkte op: "Moest dit uitgraven voor Seth Rudetsky. 1977. Vanaf daar bergafwaarts." We hopen dat hij alleen zijn haaruitval meent.

Toen hij het stuk begon te dragen, zei hij zelfs dat hij hoopte dat fans niet op een bepaalde manier over hem zouden denken. Hij hoopte dat fans het leuk vonden omdat het hem comfortabel maakte, maar nu hij het niet meer draagt, was het misschien niet goed voor hem. Hoe dan ook, om welke reden dan ook, Alexander heeft besloten om zijn zeer realistische haarstuk niet meer te dragen, we houden sowieso van hem.

Aanbevolen: