Waarom fans weer hoop hebben op een One Direction-reünie

Inhoudsopgave:

Waarom fans weer hoop hebben op een One Direction-reünie
Waarom fans weer hoop hebben op een One Direction-reünie
Anonim

Er is veel gebeurd sinds de Britse boyband One Direction hun pauze aankondigde in 2015. Alle vijf leden, Harry Styles, Niall Horan, Louis Tomlinson, Zayn Malik en Liam Payne, brachten hun eigen muziek uit en begonnen solocarrières met verschillende niveaus van succes. In de zeven jaar sinds de band is ontbonden, hebben ze hun eigen paden bewandeld en hun eigen unieke beelden gecreëerd, maar fans, ook wel bekend als Directioners, blijven hopen dat de band, of in ieder geval enkele van de jongens, op een dag herenigen.

Tijdens de eerste week van juni 2022 leek het alsof alle hoop verloren was. Liam Payne ging op Logan Paul's YouTube-kanaal en bekritiseerde publiekelijk leden van One Direction. Niall Horan, lang gezien als de vreedzame "vriend van iedereen" in de groep, ging zelfs zo ver dat hij Liam op Instagram ontvolgde na zijn opmerkingen. Maar de situatie veranderde snel toen andere leden publieke steun boden aan hun voormalige band en bandleden. Zou er ooit een reünie kunnen plaatsvinden?

8 Harry Styles heeft een diepe liefde voor de andere leden

Harry Styles poseert voor de albumhoes voor zijn nieuwste plaat, Harry's House
Harry Styles poseert voor de albumhoes voor zijn nieuwste plaat, Harry's House

Om zijn nieuwe album, Harry's House, te promoten, ging Harry Styles zitten met Zane Lowe van Apple Music en besprak hij zijn relatie met roem. Hij gelooft dat het doornemen van de ervaringen die One Direction had met de andere bandleden hem hielp om geaard te blijven. Hij verklaarde verder dat de jongens "een heel diepe liefde voor elkaar hebben, denk ik" wanneer hij zijn relatie met de andere voormalige One Direction-leden besprak.

7 Harry signeert een One Direction-nummer in zijn concerten

Harry Styles treedt op op het podium
Harry Styles treedt op op het podium

Harry voert zijn hit solo-muziek uit in uitverkochte stadions over de hele wereld, maar hij zingt nog steeds de immer populaire One Direction-hit 'What Makes You Beautiful'. Het is een heerlijke knipoog naar zijn boyband-dagen, en fans houden van de throwback-energie van het popnummer. Met drie albums hoeft Harry Styles geen One Direction-nummer te zingen in zijn concerten, maar hij kiest ervoor. Het geeft fans de hoop dat hij het op een dag met de rest van de band zal zingen.

6 Zayn Malik heeft een video opgenomen waarin hij een One Direction-nummer zingt

Het is zeven jaar geleden dat Zayn de band op zijn eigen voorwaarden verliet om zijn solocarrière een vliegende start te geven. De verhuizing zorgde voor veel spanning binnen de band en bij de fans. Zayn is erg stil geweest over het bespreken van One Direction en heeft hard gewerkt om afstand te nemen. In juni 2022 bracht hij echter een korte clip van 8 seconden uit waarin hij het One Direction-nummer "You And I" op Instagram zong. Het kwam slechts enkele dagen nadat mede-ex-lid Liam Payne in een interview publiekelijk zijn afkeer van Zayn besprak.

5 Niall Horan volgt een One Direction Reunion-account

niall horan
niall horan

Niall haalde onlangs de krantenkoppen met zijn sociale media-accounts. Hoewel hij Liam Payne misschien niet meer volgde op Instagram, plaatste hij een verhaal over hem die oefende of muziek opnam (?) Het was een subtiele knipoog naar hem die zich op zijn carrière concentreerde en het lawaai met de andere voormalige bandleden vermeed. Niall Horan volgde ook een One Direction-reünie-account op Twitter waar fans gek van werden.

4 Fans willen niet dat Liam Payne bij een reünie betrokken is

Liam Payne van One Direction in de indrukwekkende podcast
Liam Payne van One Direction in de indrukwekkende podcast

De meeste One Direction-fans waren boos op de opmerkingen van Liam Payne. Afgaande op het interview, klinkt het niet alsof Liam hoopt zich binnenkort te herenigen met zijn voormalige bandleden. In het interview sprak hij over de relatiecontroverses van Zayn en vertelde hij hoe hij en Louis niet met elkaar overweg konden toen ze samen in de band zaten. De andere One Direction-leden hebben sinds de onderbreking bewust vermeden om negatief over elkaar te praten.

3 Louis Tomlinson noemt één richting tijdens een concert

Louis Tomlinson treedt op met zijn band ter ondersteuning van de Louis Tomlinson World Tour 2022 in The Chicago Theatre op 23 februari 2022 in Chicago, Illinois
Louis Tomlinson treedt op met zijn band ter ondersteuning van de Louis Tomlinson World Tour 2022 in The Chicago Theatre op 23 februari 2022 in Chicago, Illinois

Louis Tomlinson is druk bezig geweest om de wereld rond te toeren in uitverkochte zalen. Het is zijn eerste solo-tour voor zijn album. Hij vertelde het publiek in Mexico-Stad op 14 juni 2022 dat hij "fantastische herinneringen had aan mijn band, One Direction, hier." Afgaande op zijn opmerkingen en houding ten opzichte van de band, blijft Louis optimistisch over One Direction. Hij zou ook contact houden met leden.

2 Harry Styles voegde hoop toe in een recent interview

Op 13 juni 2022 verscheen Harry Styles op Spout Podcast en besprak hij roem en zijn muziek. De interviewer vroeg of hij dacht ooit nog met de andere One Direction-jongens te zullen zingen. Hij antwoordde: "Ik zou graag willen dat er een tijd zou zijn waarin het voelde als iets dat we allemaal wilden doen … Er is daar veel liefde. Dus, ja, ik denk dat als er een moment is voor ons om het op de juiste manier te doen, ik denk dat het geweldig zou zijn." Harry is momenteel een van de grootste sterren in de muziek. Het is misschien niet het juiste moment voor een reünie, maar fans zijn blij dat hij openstaat voor de mogelijkheid.

1 Hoe zou een One Direction-reünie eruitzien?

One Direction anno 2012
One Direction anno 2012

Vóór Liam Payne's controversiële interview met Logan Paul, speculeerden One Direction-fans altijd dat de herenigde band Harry Styles, Louis Tomlinson, Niall Horan en Liam Payne zou omvatten. Zayn Malik deed er alles aan om zoveel mogelijk afstand te nemen na het verlaten van de band. Het lijkt er echter op dat Zayn nu in plaats van Liam bij een reünie aanwezig kan zijn; daar zouden de fans in ieder geval de voorkeur aan geven. Een reünie zal waarschijnlijk niet snel plaatsvinden, maar wie weet krijgen we in de toekomst weer een One Direction-concert of -album.

Aanbevolen: