The Truth About 'Love Life' Star William Jackson Harper's Net Worth

Inhoudsopgave:

The Truth About 'Love Life' Star William Jackson Harper's Net Worth
The Truth About 'Love Life' Star William Jackson Harper's Net Worth
Anonim

Op elk willekeurig moment zijn er een handvol acteurs die op het punt staan een van de meest succesvolle sterren in de acteerindustrie te worden. Bijvoorbeeld, gezien alles wat ze de afgelopen jaren in haar carrière heeft bereikt, lijkt het er zeker op dat Karen Gillian helemaal klaar is om het volgende grote ding in Hollywood te worden. Bovendien, jaren voordat Alicia Silverstone uit liefde voor acteren viel vanwege een enkele rol, leek iedereen het erover eens dat ze voorbestemd was om een superster te worden.

Meestal wanneer mensen praten over acteurs die enorm succesvol zullen worden, richten ze zich op artiesten die het best bekend staan om hun filmrollen. William Jackson Harper heeft de laatste tijd echter genoeg opschudding veroorzaakt met zijn televisierollen dat heel veel mensen hem lijken te zien als het volgende grote ding in Hollywood. Of dat nu waar blijkt te zijn of niet, Harper is al een deal geworden die groot genoeg is om veel geld te verdienen. Met dat in gedachten, roept het een voor de hand liggende vraag, op dit punt in zijn carrière, hoeveel geld William Jackson Harper waard is?

William Jackson Harper is een acteur in opkomst

Na zijn acteerdebuut in New York in 2006, zou William Jackson Harper in de jaren die volgden een reeks rollen in films en tv-shows bemachtigen. Met name tijdens de vroege stadia van zijn carrière speelde Harper in 52 afleveringen van The Electric Company. Toch duurde het tot 2016 voordat de carrière van Harper echt van de grond kwam nadat de grotendeels onbekende acteur een van de hoofdrollen in The Good Place had verdiend.

In de handen van een mindere acteur had Chidi Anagonye van The Good Place gemakkelijk een saai en saai personage kunnen zijn. Gelukkig voor de fans van The Good Place, is Harper een ongelooflijke acteur die veel nuance in zijn uitvoering bracht, wat ertoe leidde dat Chidi misschien wel het meest geliefde personage van The Good Place werd.

Naast het helpen om van The Good Place misschien wel een van de beste sitcoms aller tijden te maken, heeft William Jackson Harper ook bewezen hoe geweldig hij is in sommige andere rollen. Zo heeft Harper bewezen fantastisch te zijn als ster van het tweede seizoen van Love Life. Bovendien, hoewel Midsommar werd benadrukt door de verbluffende uitvoering van Florence Pugh, had Harper een ondersteunende rol in de film en was hij er uitstekend in.

William Jackson Harper is $4 miljoen waard

Ondanks het feit dat William Jackson Harper al zoveel heeft bereikt in zijn carrière, is de waarheid dat hij nog geen begrip is, ook al zou hij dat nu wel moeten zijn. Als gevolg hiervan zou het voor niemand als een verrassing moeten komen dat Harper op het moment van schrijven niet genoeg rijkdom heeft verzameld om te worden opgenomen in lijsten met de best betaalde acteurs. Natuurlijk, alleen omdat verschillende beroemde acteurs veel meer geld hebben dan Harper, wil dat nog niet zeggen dat hij op geen enkele manier financieel worstelt.

Natuurlijk moet het vanzelfsprekend zijn dat de enige mensen die echt de details van het financiële plaatje van William Jackson Harper kunnen kennen, de acteur zelf en eventuele accountants zijn. Dat gezegd hebbende, verzamelen sommige websites alles wat bekend is over een acteur als Harper om een betrouwbare schatting van zijn vermogen samen te stellen. Als resort kan worden gemeld dat William Jackson Harper volgens celebworth.net een persoonlijk fortuin van $ 4 miljoen heeft.

Dit is waar de carrière van William Jackson Harper naartoe gaat in 2021

Zo geweldig als Harper al in verschillende rollen is geweest, het lijkt heel goed mogelijk dat hij in de niet al te verre toekomst voor nog grotere dingen is voorbestemd. Om dat te bewijzen, hoef je alleen maar te kijken naar het feit dat duizenden mensen online wilden dat Harper zou worden gecast als de DC-superheld Superman. Gezien hoe legendarisch Superman is als personage, is het zeer opmerkelijk wanneer mensen denken dat een acteur de rol moet overnemen, en in het geval van Harper staat hij open voor het aantrekken van de cape en panty.

William Jackson Harper staat niet alleen open voor het spelen van misschien wel de bekendste superheld aller tijden, maar heeft ook duidelijk gemaakt dat hij er belang bij heeft een Sci-Fi-ster te worden. Immers, terwijl hij de ronde deed om zijn rol in het tweede seizoen van Love Life in 2021 te promoten, onthulde Harper dat hij aangetrokken wordt door het soort dingen dat in Sci-Fi-films gebeurt. “Rom-coms zijn niet het ding waar ik naar neig. Ik hou van veel lasers en monsters en dat soort dingen.”

Gezien het feit dat fans William Jackson Harper al in legendarische rollen zien spelen, zou het schokkend zijn als hij de komende jaren niet in een aantal grote films zou spelen. Per slot van rekening is het enige dat er echt toe doet voor de filmstudio's geld verdienen en als mensen bereid zijn te betalen om Harper op het grote scherm te zien, moeten ze dat waarmaken. Met dat in gedachten en Harper's wens om te schitteren in het soort films dat vaak blockbusters wordt, lijkt het erop dat zijn vermogen vanaf hier alleen maar verder zal stijgen.

Aanbevolen: