10 schattige foto's van Harper Grace Burtka-Harris & Neil Patrick Harris' andere kinderen

Inhoudsopgave:

10 schattige foto's van Harper Grace Burtka-Harris & Neil Patrick Harris' andere kinderen
10 schattige foto's van Harper Grace Burtka-Harris & Neil Patrick Harris' andere kinderen
Anonim

Kinderen van beroemdheden hebben mogelijkheden waar vele anderen alleen maar van kunnen dromen. Maar omdat ze eigenlijk ook al vanaf hun geboorte beroemd zijn, betekent dit dat ze veel meer in de publieke belangstelling staan en niet elke ouder wil dit voor hun kinderen.

Sommige beroemdheden doen hun best om hun kinderen af te schermen van het publiek, terwijl anderen niets verkeerds zien in het plaatsen van hun foto's. Neil Patrick Harris en zijn man David Burtka behoren tot de tweede categorie en ze plaatsten in de loop der jaren veel schattige foto's van hun tweeling, dochter Harper Grace en zoon Gideon Scott.

10 Tijd voor het gezin

De levensstijl van beroemdheden is heel anders dan die van de meeste mensen, die met meer gebruikelijke banen, maar ze hebben nog steeds veel dingen gemeen. Een daarvan is het feit dat ze graag tijd doorbrengen met hun gezin.

Tv kijken is een favoriet tijdverdrijf voor zowel ouders als kinderen, zolang ze het eens kunnen worden over wat ze gaan kijken en er geen ruzie bij komt kijken. Neil Patrick Harris en zijn kinderen genieten van wat tijd met het gezin op deze foto en de reacties van de kinderen op het programma zijn onbetaalbaar.

9 Twee meisjes

Mensen zeggen dat een hond de beste vriend van iedereen is. Of dat waar is of niet, het v alt niet te ontkennen dat honden en huisdieren in het algemeen het vermogen hebben om het leven beter te maken. Het zijn trouwe metgezellen, slim, speels en uiterst loyaal. En ze kunnen ook helpen om echt schattige foto's te maken.

In deze brengt Neil Patrick Harris tijd door met zijn twee meisjes: zijn dochter Harper en hun hond Gidget. Het enige dat op de foto ontbreekt, is dat Gidget rechtstreeks in de camera kijkt met die schattige puppyogen.

8 Binnenblijven

De COVID-19-pandemie en de daarmee samenhangende lockdown hebben het leven van veel mensen veranderd. Het gaf familieleden de mogelijkheid om nog meer tijd samen door te brengen in plaats van uit te gaan.

Er zijn veel manieren waarop broers en zussen van een leuke dag kunnen genieten: samen spelletjes spelen, tv kijken, met huisdieren spelen… of gewoon ontspannen voor een open haard zoals Harper en Gideon dat doen in stijl en in hun soortgelijke pyjama.

7 Girls Rule

Soms spreekt een ogenschijnlijk eenvoudige foto voor zich. Toen Neil Patrick Harris deze foto van zijn en David Burtka's dochter plaatste, deed hij dat om Internationale Vrouwendag te vieren. Het bijschrift 'Meisjes regeren'. vat het dan mooi samen.

Harper is nog erg jong, aangezien ze in 2010 is geboren, maar het lijdt geen twijfel dat als ze haar zinnen erop zet, ze geweldige dingen zal bereiken. En ze zou ook heel goed een echte Rapunzel kunnen worden, althans te oordelen naar deze foto.

6 Veel liefs

Het gezin Burtka/Harris viert niet alleen Internationale Vrouwendag. Ze hebben de tijd gevonden om Valentijnsdag samen te vieren, vandaar een grote hoeveelheid roze kleur op deze foto.

Helaas is het onduidelijk wat ze precies hebben gedaan op deze speciale dag, maar wat het ook was, het lijkt erop dat ze veel plezier hebben gehad en hun creativiteit de vrije loop hebben laten gaan, wat altijd goed is voor kinderen om te doen.

5 Familiefoto

Dit artikel zou niet compleet zijn zonder ten minste één familiefoto met alle naaste Burtka/Harris-familieleden. David Burtka en Neil Patrick Harris zorgen er niet alleen voor dat hun kinderen goed worden verzorgd en veel plezier hebben, maar ze werken ook aan het verbreden van hun horizon en het tonen van nieuwe dingen, zoals het Metropolitan Museum of Art.

Een museum klinkt op het eerste gezicht misschien niet als een voor de hand liggende bestemming voor gezinnen met kinderen, maar met de juiste instelling is alles mogelijk!

4 Onheil in actie

Hoe goed een kind zich ook gedraagt, er zijn momenten waarop ze iets ondeugends en grappigs doen. Zoals een zweep van een boomtak en zweepslagen voor hun ouders.

Neil Patrick Harris weet heel goed hoe het voelt, maar dat weerhield hem er niet van om deze schattige foto van zijn zoon Gideon Scott te maken. Het is duidelijk dat als Gideon besluit om in de toekomst de nieuwe Indiana Jones te worden, hij er aanleg voor zal hebben.

3 Voedertijd

Een goed gevoed kind is een gelukkig kind, zoals iedereen weet. En als hun ouders iets lekkers maken, is het moeilijk te weerstaan. Gideon was zeker enthousiast over hun knapperige pindakaas-rijst-traktaties die zijn vader David had bereid. En aan het bijschrift te zien, was hij niet de enige.

Neil Patrick Harris bekent dat hij er in korte tijd minstens vijf van heeft gegeten, wat misschien een beetje ongezond lijkt, maar eerlijk gezegd, wie kan het hem kwalijk nemen? En het geeft nog steeds geen antwoord op de vraag hoeveel van deze Gideon er had.

2 Trotse studenten

Naar school gaan is een groot probleem voor elk kind, vooral als ze in een nieuwe klas beginnen. Deze gelegenheid vraagt meestal om enkele feestelijke familiefoto's, en de familie Burtka/Harris houdt deze traditie ook in stand.

Neil Patrick Harris beschrijft zichzelf als "trotse papa" in de hashtag, ook al heeft hij een probleem om te geloven hoeveel zijn kinderen zijn opgegroeid. Het goede nieuws is dat elke ouder er is geweest.

1 Terugkijkend

Vroeg of laat zal elke liefhebbende ouder beseffen hoe snel hun kinderen opgroeien, hoeveel ze veranderen en hoe geweldig ze worden. De tweeling van Neil Patrick Harris en David Burtka wordt dit jaar tien en hoewel ze misschien niet zo schattig zijn als toen ze baby's waren, zijn ze nog steeds schattig.

Laten we hopen dat Harris over acht jaar een soortgelijke foto plaatst als de kinderen achttien worden.

Aanbevolen: