The Truth About 'SEAL Team' Star Max Thieriot's Net Worth

Inhoudsopgave:

The Truth About 'SEAL Team' Star Max Thieriot's Net Worth
The Truth About 'SEAL Team' Star Max Thieriot's Net Worth
Anonim

Voor sommige Bates Motel-fans was Max Thieriot de echte ster van de show. Per slot van rekening hielden de schrijvers er blijkbaar van om zijn personageverhalen te vertellen over de spin-offserie van A&E Psycho en fans hielden er absoluut van om te kwijlen over zijn onmiskenbare goede uiterlijk. Toch was het Freddie Highmore die de grote ster werd, een nieuwe hoofdrol kreeg in een hitnetwerkdrama en zijn vermogen aanzienlijk verhoogde. Dat gezegd hebbende, is Max Thieriot nog steeds hard aan het werk, ondanks dat fans zich constant afvragen wat er met zijn carrière is gebeurd?

Vanwege Max' consistente werk sinds hij jong was, heeft hij een behoorlijk indrukwekkend vermogen kunnen vergaren dat elke dag blijft groeien. Hij werkt momenteel misschien aan een nichemarktshow (SEAL Team), maar de man stippelt een behoorlijk ongelooflijk pad voor zichzelf uit. Dit is wat Max Theriot heeft gedaan sinds Bates Motel, hoe zijn persoonlijke leven eruit ziet en hoeveel geld hij heeft weten te verzamelen…

Max is naar verluidt maar liefst $ 2 miljoen waard

Gezien het vroege succes van Max, is het logisch dat Celebrity Net Worth beweert dat zijn vermogen ongeveer $ 2 miljoen is. De inwoner van een klein stadje in Californië raakte geïnteresseerd in acteren nadat hij als kind wat improvisatielessen had gevolgd. Vanwege zijn talenten en uiterlijk werd hij al snel aangenomen door een manager en begon te modelleren voor The Gap. In 2004 kreeg Max zijn eerste filmrol naast de ietwat controversiële Kristen Stewart in Catch That Kid. Al snel was Max overal en verdiende hij rollen in The Pacifier met Vin Deisel (wat hem een nominatie opleverde voor een Young Artist Award), Nancy Drew met Emma Roberts en Jumper, waar hij een jongere versie van Hayden Christensen's personage speelde.

Hoewel de getalenteerde jongeman rollen kreeg in veel kinderprojecten, begonnen meer door volwassenen gedreven regisseurs hem in dramatische rollen te casten in films als The Astronaut Farmer en de psychothriller Amanda Seyfried/Julianne Moore Chloë. Nadat Chloe, geregisseerd door Atom Egoyan, was uitgebracht, werd Max in steeds meer onafhankelijke films gecast. Onder hen, The Family Tree en Disconnect. Maar hij werd ook even een horrorfilmlegende, starend in zowel Wes Craven's My Soul To Take als naast Jennifer Lawrence in House At The End Of The Street. Dit is ongetwijfeld de reden waarom hij in 2013 op Bates Motel werd gecast.

Max was te zien in alle 50 afleveringen van het enorm succesvolle Vera Farmiga en Freddie Highmore suspense-drama. Daarin speelde hij de verontruste halfbroer Dylan van Norman Bates. De show stelde hem in staat om te pronken met misschien meer acteervaardigheden dan hij tot dan toe had. Natuurlijk gaf het hem ook zijn meest consistente salaris op dat moment. Terwijl Vera en Freddie ongetwijfeld meer verdienden aan de show, kon Max ook wat geld verdienen als regisseur voor een van de afleveringen. Dit is een talent dat Max kon blijven ontwikkelen voor twee afleveringen van zijn volgende show, SEAL Team.

Tussen Bates Motel en SEAL Team viel Max Thieriot vrijwel van de kaart. En voor degenen die de David Boreanaz CBS Show (nu op Paramount +) niet kijken, lijkt het alsof Max is verdwenen. Maar SEAL Team heeft een aanhang en Max is een van de redenen waarom.

Max's fans houden van zijn persoonlijke leven

Afgezien van het feit dat Max een supertalent is en een echte eye-candy op het scherm, houden fans van hem vanwege zijn persoonlijke leven. Voornamelijk zijn relatie met zijn vrouw Alexis Murphy en hun twee zonen.

Max besteedt veel tijd aan avonturen in de buitenlucht met zijn zonen en het is duidelijk dat hij buitengewoon close met hen is. In feite lijkt het erop dat Max een goede band heeft met veel van de mensen in zijn leven, althans dat is wat op Instagram wordt gepresenteerd. Maar fans kunnen vaak zien of een beroemdheid authentiek is of niet en Max is niets anders dan authentiek en nuchter. Hij onderhoudt ook een onwetendheid met zijn Bates Motel-broer, Freddie Highmore, maar ook met de castleden van SEAL Team met wie hij samenwerkt… en dat is het andere waar zijn fans dol op zijn. Hoewel Max altijd een geweldige lichaamsbouw heeft gehad, moest hij uitzonderlijk goed in vorm komen voor zijn rol als Navy SEAL. De kerel is absoluut gescheurd!

Hoewel Max niet in de mainstream zit zoals hij ooit was, is het een feit dat een show als SEAL Team een grote en toegewijde fanbase heeft. Eentje die hem zal volgen naar nieuwe shows die hij onvermijdelijk zal krijgen als SEAL Team klaar is. Fans kijken ernaar uit om te zien waar Max heen zal gaan en hoeveel geld hij daarbij zal verzamelen.

Aanbevolen: