Dit is wat Jon Gosselin van plan is in 2021

Inhoudsopgave:

Dit is wat Jon Gosselin van plan is in 2021
Dit is wat Jon Gosselin van plan is in 2021
Anonim

Voormalige Amerikaanse televisiepersoonlijkheid, Jonathan Keith Gosselin, is vooral bekend door zijn verschijning in de populaire reality-tv-show Jon & Kate Plus 8 met zijn ex-vrouw Kate Gosselin.

De show werd voor het eerst uitgezonden op het Discovery He alth-netwerk in 2007 en bevatte de toen getrouwde Jon en Kate, samen met hun acht kinderen gedurende de eerste twee seizoenen. Later werd de show in 2008 verplaatst naar het TLC-netwerk en liep nog een paar seizoenen. Op 22 juni 2009 kondigden Jon en Kate officieel hun scheiding aan en verklaarden dat de echtscheidingsprocedure was begonnen. Drie maanden later werd hun scheiding rond en veranderde de naam van de show van Jon & Kate Plus 8 in Kate Plus 8. Sinds de scheiding is het een beetje moeilijk voor Jon geweest, omdat hij veel heeft verloren tijdens het proces, maar het lijkt tegenwoordig beter met hem te gaan. Dit is wat hij heeft gedaan in 2021.

6 Nieuwe banen en veranderingen

Met de echtscheidingsprocedure kwam het opgeven van het leven van een reality-tv-ster en het inkomen dat ermee gepaard ging. Na dit alles werd zijn leven normaal, toen hij in Pennsylvania zijn brood begon te verdienen als Amazon-medewerker en parttime DJ. Terwijl Jon in het fulfilmentcentrum werkte, vertelde hij dat hij heel close is geworden met zijn team, maar klaar is om door te gaan naar een andere fase in zijn leven.

Ter ere van zijn tijd met zijn huidige collega's plaatste Jon een foto van zichzelf, samen met drie andere collega's die hun magazijnvesten droegen. Hij voegde een bijschrift toe aan de post waarin stond: “Dit is mijn werkgezin dat ik volgende week vertrek om naar een andere faciliteit te verhuizen. Wij zijn de originele OPSTech IT @amazon_ten1 ik, Darnell, Jose & Tony. Ik ga mijn team missen!!! ✌? jongens, het is echt geweest, ik bel je als ik bij de afleverstations ben!!! ?? @amazonvestlife”

5 Jon Gosselin gescheiden van zijn langdurige vriendin

Het lijkt erop dat Jon weer op de markt is, aangezien hij in augustus bevestigde dat hij niet langer een romantische relatie had met Colleen Conrad. Weken voordat de officiële breuk werd aangekondigd, deden geruchten de ronde dat het duo niet langer samen zou zijn. Het begon nadat Conrad op Instagram aankondigde dat er borstkanker bij haar was vastgesteld en naar veel mensen in haar leven riep, met uitzondering van Jon.

Jon aan de andere kant erkende de breuk en uitte zijn schok na haar diagnose. Hij legde uit: Toen ze voor het eerst werd gediagnosticeerd, bedoel ik, het was een enorme schok, het was hartverscheurend en beangstigend. Ik hou van Colleen, dus ik besloot haar bij te staan en mijn best te doen. Ik zorgde voor haar, ongeacht de toestand van Ik wilde het doorstaan en haar steunen tijdens haar behandeling en er doorheen werken.”

4 Jon Gosselin is een trotse vader

Na de scheiding werd het ingewikkeld voor de familie Gosselin, en een van die complicaties is de voogdij over de kinderen. Dit probleem komt met de meeste echtscheidingen waarbij kinderen betrokken zijn, wat meestal een andere reeks juridische gevechten voor hen vereist. De zaak van de Gosselin was niet gemakkelijk aangezien ze samen acht kinderen deelden. Kate kreeg de voogdij over driekwart van de kinderen, waaronder Aaden, Alexis, Leah en Joel. Cara en Mady zijn volwassenen en brengen momenteel het grootste deel van hun tijd door op hun respectievelijke universiteiten.

In februari 2021 verkocht Kate hun huis in Pennsylvania voor $ 1,1 miljoen en verhuisde ze met de kinderen naar North Carolina. Joe kreeg de voogdij over de twee overgebleven kinderen, Collin en Hannah. Hoewel de dingen een beetje moeilijk begonnen, lijkt de ster het met hen te hebben laten werken en is hij trots op het werk dat hij heeft gedaan met het opvoeden van de twee kinderen. Onlangs ging hij naar Instagram om een foto te delen van hun eerste dag van het Junior-jaar.

3 Uitdagingen

Nadat Jon de voogdij over zijn kinderen kreeg, verliepen de zaken niet bepaald soepel voor hen, maar ze hebben het overleefd. Vorig jaar werd de vader van acht kinderen door de politie onderzocht op vermeend kindermisbruik. Het begon met zijn zoon, Collin, die beweerde dat Jon hem fysiek had aangevallen tijdens een verhitte discussie die ze hadden. In een inmiddels verwijderde post verklaarde Collin dat zijn vader hem had aangevallen door hem in het gezicht te stompen en tegen zijn ribben te schoppen terwijl hij naar beneden was.

Jon verklaarde als bezorgde vader het tegendeel, inclusief dat Collin een ernstig trauma had doorgemaakt. Hij legde verder uit dat “Collin erg overstuur raakte en zich begon te gedragen, dus kwam ik tussenbeide. Hij begon spullen naar mijn auto te gooien, deuken in en schreeuwen fk you… Ik was boos en ik confronteerde hem en toen dreigde hij weg te rennen. We hebben in het verleden problemen gehad met het weglopen van Collin en ik maakte me zorgen, hij was van streek, dus hield ik hem in bedwang.'

Hij voegde eraan toe; "Ik heb hem niet geslagen of geschopt, ik heb hem in bedwang gehouden, waar hij duidelijk niet blij mee was. Hij is 16, hij is een jongen van 16. Ik hield hem tegen, en toen trok ik me terug, want je wilt je kinderen nooit in bedwang houden, het is het meest hartverscheurende wat je ooit moet doen.' Bij het horen van het evenement verklaarde Jon's ex-vrouw Kate dat hij een gewelddadig persoon was en haar kinderen niet bij Jon wilde hebben. Later waarschuwde hij haar om te stoppen met het verspreiden van "valse beschuldigingen", omdat het elke kans zou verpesten dat ze later een relatie met de kinderen zou hebben.

2 Tijd met ouders

Op 23 juni werd Jons moeder, Pamela Gosselin Castello, een jaar ouder. Ter ere van haar verjaardag nam de ster zijn ouders mee om te dineren in een Italiaans restaurant genaamd Mom Chaffe's Cellarette. Hij plaatste een foto waarop ze lachen en onderschrift: Gelukkige verjaardag mam!!! We hebben even de tijd gehad!!! Bedankt voor alles!!! Hou van jou!!! Proost ? op nog veel meer geweldige tijden!!!”

1 Jon Gosselin bezocht het huis ‘Jon & Kate Plus 8’ na 12 jaar

Na een lange dag werken besloot Jon naar het huis in Pennsylvania te gaan dat hem in de schijnwerpers bracht via TLC's Jon & Kate Plus 8. Dat ik daar was, bracht veel herinneringen en nostalgie naar Jon naar boven. In een interview met Hollywood Life verklaarde hij dat hij die route verschillende keren was gepasseerd, maar tot dat moment nooit was gestopt. Hij voegde eraan toe: "Ik reis veel over die snelweg. Ik was eigenlijk op een weg die aansluit, dus ik zei: 'Ik ga gewoon stoppen. Waarom niet?’ Wat maakt het uit? Ik ben nu gewoon een normaal mens. Ik werkte samen met mijn partner, de internationale DJ Casper en we waren samen in de studio aan het werken aan wat muziek en ik dacht: 'Weet je wat? Ik ga langs mijn oude stamppot en wieg slingeren."

Aanbevolen: