20 foto's van de transformatie van Kate Gosselin sinds Jon en Kate Plus 8

Inhoudsopgave:

20 foto's van de transformatie van Kate Gosselin sinds Jon en Kate Plus 8
20 foto's van de transformatie van Kate Gosselin sinds Jon en Kate Plus 8
Anonim

Als moeder van een tweeling en een zesling, is Katie Irene "Kate" Gosselin geen doorsnee moeder of tv-persoonlijkheid. Ze is de afgelopen jaren ook meer van uiterlijk veranderd dan de meeste mensen in decennia!

Kate en toenmalige echtgenoot, Jon Gosselin, werden voor het eerst aan de wereld voorgesteld via een paar tv-specials in 2005 en werden slechts een paar jaar later beroemd met hun eigen realityserie. Jon & Kate Plus 8 liep van 2007 tot 2009 en werd een van de best beoordeelde programma's van TLC. Maar hun status als machtspaar duurde niet lang - het paar scheidde al snel, wat een einde maakte aan de show.

Kate heeft sindsdien hard gewerkt om haar tv-carrière gaande te houden en verscheen talloze keren in talkshows en andere reality-tv-series. Ze speelde zelfs in een paar van haar eigen realityshows, waar ze haar kinderen opvoedde en het enige leven voor de camera leidde. Ondanks dit alles is het moeilijk te ontkennen dat haar uiterlijk drastisch is veranderd… ze ziet er niet langer uit als de vrouw die in 2005 voor het eerst in het openbaar verscheen.

Bekijk deze 20 foto's van Kate Gosselins transformatie sinds Jon en Kate Plus 8 en zie hoeveel ze is veranderd!

20 Het begin

Hier is Kate op een vroege foto (in 2004) van toen het allemaal begon - met de toenmalige echtgenoot, Jon Gosselin, en de geboorte van hun zesling! We moeten zeggen dat ze er hier best gelukkig uitzien. Ze wisten waarschijnlijk dat hun leven voor altijd zou veranderen vanwege hun plotseling enorme familie, maar wie wist dat ze ook op het punt stonden te stijgen en te dalen als zowel reality-tv-sterren als een stel?

19 Blond worden

Bij het begin van Jon en Kate Plus 8 koos Kate voor een ietwat dramatische haarverandering. Haar zware blonde highlights deden denken aan wat destijds populair was, en haar kortere kapsel was vergelijkbaar met waar veel andere moeders naar op zoek waren (en nog steeds doen) als ze meerdere kinderen hebben. Toch moest haar echt iconische look nog komen.

18 Bonafide Reality Star

Tegen 2008 was Kate een van de meest herkenbare realitysterren op tv. Naast haar geruchten over huwelijksproblemen in die tijd, was veel van de erkenning te danken aan haar iconische kapsel. Zowel geprezen als bekritiseerd, namen veel moeders in Noord-Amerika niettemin de onderhoudsvriendelijke look over omdat het zo handig was.

17 De scheiding

In 2009 maakten Jon en Kate Gosselin bekend dat ze gingen scheiden. Hoewel Kate's algehele uiterlijk in deze tijd niet veel veranderde, werden foto's waarop ze er gelukkig uitzag vrij zeldzaam. Deze afbeelding is van een van hun laatste optredens, waar ze als koppel samen spraken in hun realityshow. Kate's ongeluk is heel duidelijk.

16 Vechten voor voogdij

Zoals veel fans weten, hadden Kate en Jon een bittere strijd over de voogdij over hun kinderen. Kate werd uitgenodigd op The View om te praten over wat er aan de hand was, en het was duidelijk dat ze al begonnen was met het aanbrengen van kleine veranderingen in haar uiterlijk. Zoals hierboven te zien was, werd haar voorheen stekelige haar afgezwakt tot zachte golven.

15 Kate Plus 8

Met Jon uit beeld, probeerde TLC de show in 2010 te vernieuwen als Kate Plus 8. Toen het voor het eerst werd uitgezonden, werd het duidelijk dat Kate in slechts een jaar tijd een andere verandering in uiterlijk had ondergaan. Ze was pas vrijgezel en liet haar haar uitgroeien tot lange blonde lokken.

14 Dansen met de sterren

Hoewel ze het maar vier weken volhield, bracht Kate's optreden in Dancing with the Stars in 2010 een andere reeks looks voor de reality-tv-moeder naar voren. Deze bijzonder gedenkwaardige uitvoering pronkte met haar pittige kant en dramatische flair, benadrukt met lange haarextensies en zware make-up. Ze leek ook gespierder.

13 Fit worden

Kate leek fitness serieuzer te gaan nemen na haar scheiding. Op deze foto uit 2011 is ze aan het trainen in de buurt van haar huis in Pennsylvania. Eén blik op haar buikspieren en het is duidelijk dat ze absoluut in een betere conditie is dan de gemiddelde moeder van acht! Ga, Kate!

12 Er jonger uitzien?

Tegen het einde van 2011 leek er iets merkwaardigs te gebeuren. Kate begon er niet alleen blonder en bruiner uit te zien, ze leek zelfs omgekeerd te verouderen! Zoals te zien is op de foto hierboven, zag ze er vanaf haar verschijning op de 'Today's how' niet langer uit als dezelfde vrouw die jaren eerder voor het eerst in het openbaar verscheen.

11 Modieus worden

Een ander fenomeen dat zich voordeed na de scheiding van Kate was haar nogal plotselinge verandering in gevoel voor mode. Of ze nu een professionele styliste nam of gewoon begon te beseffen dat ze meer kledingopties had, Kate begon zich meer te kleden voor haar openbare optredens. Ze heeft een chique hoed op tijdens de Kentucky Derby!

10 Ziet er goed uit, maar casual

In deze screenshot van een marathon in de zomer van 2012 in San Diego, draagt Kate minimale make-up en vrijetijdskleding (want nogmaals, het is een marathon!) Maar het bewees alleen maar hoeveel ze had getransformeerd, hieronder de mooie kleren en make-up - ze ziet er natuurlijk goed uit!

9 Moeder of model?

Kate vergezelde professionele modellen en collega-beroemdheden tijdens New York Fashion Week in 2012, terwijl ze op de catwalk liep in een speciale show voor het goede doel. Haar uiterlijk zorgde voor enige controverse, waarbij sommige critici zeiden dat ze haar plaats niet verdiende. Desalniettemin prezen de organisatoren van het evenement haar positieve houding en zeiden ze dat ze prettig was om mee samen te werken.

8 Channeling van haar innerlijke (of uiterlijke?) Bombshell

Zoals te zien is op deze foto uit 2013, was de normaal uitziende moeder die meestal koos voor kaki en ingetogen kleuren al lang voorbij. Tegen die tijd (slechts een paar jaar na haar splitsing van Jon), werd Kate steeds gewaagder in haar kleurkeuzes en voelde ze zich erg op haar gemak met haar haarextensies. Op het eerste gezicht lijkt dit een Hollywood-sterretje, maar nee, het is Kate Gosselin!

7 The Celebrity Apprentice

Het is een beetje gek om te denken dat Celebrity Apprentice vijf jaar geleden nog steeds een ding was. Maar dat was het wel, en Kate Gosselin zat erop. Op dit moment zag ze eruit als een doorgewinterde realityster en leek ze zich meteen thuis tussen haar medecastmates. Even terzijde, Donald Trump ziet er nu ongeveer hetzelfde uit als toen.

6 Een 'throwback' naar donker haar

In 2017 plaatste Kate deze foto op haar Instagram-pagina en zei dat het een foto was van haar (en een schattige puppy!) van het jaar ervoor. Fans reageerden meteen op haar zichtbaar donkere haar, iets dat sinds de begindagen niet echt is gezien in haar openbare optredens. We denken dat ze het goed voor elkaar heeft!

5 De 'Girl Next Door'-look

In 2016 begon Kate te kiezen voor een zachtere, minder "gestileerde" look in sommige van haar openbare optredens. Hier lijkt ze niet zozeer op een verdoezelde beroemdheid als wel op een zeer vriendelijke en benaderbare vrouw. De jurk is fantastisch en we moeten zeggen dat we dol zijn op de zachte golven in haar haar… en de normaal ogende hoeveelheid make-up.

4 Drukke tussen shows

Tegen 2017 liep Kate Plus 8 af. Hoewel ze niet zo vaak in het openbaar verscheen als in de jaren daarvoor, leek Kate nog steeds een druk leven te leiden, haar carrièredoelen na te streven en haar acht kinderen groot te brengen. Haar stijl was iets meer op haar gemak, maar ze zorgde er toch voor dat haar haar goed zat!

3 Minimale make-up

Ook al kleedt ze zich nog steeds voor professionele foto-ops, Kate heeft haar uiterlijk afgezwakt… zelfs meer in de afgelopen jaren. Op deze Instagram-foto van haar verjaardag in 2018 lijkt ze zeer minimale make-up te dragen, indien aanwezig. Ze ziet er echter zeker gelukkig uit, wat misschien veelzeggend is.

2 Lijkt ze nog steeds op een moeder?

Ze is hier een beetje meer opgestoken dan normaal, maar als ik alleen maar naar deze afbeelding van februari 2019 kijk, is het moeilijk te zeggen dat Kate eigenlijk meer dan 20 jaar op haar tweelingdochters heeft (Cara en Mady, zittend aan weerszijden van haar). Op deze foto is ze 43, terwijl de twee 18 zijn. Ziet ze er nog steeds uit als een moeder?

1 Terug naar de aarde

Als de afgelopen jaren en haar imago op haar nieuwe show, Kate Plus Date, een indicatie zijn, gaat de Kate Gosselin die we hebben leren kennen terug naar haar nuchtere roots. De realityster let nog steeds goed op haar uiterlijk, maar ze lijkt minder glamoureus dan voorheen.

Denk je dat Kate er helemaal gekleed of meer casual uitziet? Laat het ons weten in de reacties!

Aanbevolen: