Dit is wat Janie Van Halen van plan is in 2021

Inhoudsopgave:

Dit is wat Janie Van Halen van plan is in 2021
Dit is wat Janie Van Halen van plan is in 2021
Anonim

Laat-Amerikaanse muzikant en songwriter Eddie Van Halen stierf op 6 oktober 2020. Hij leed sinds zijn 12e aan gezondheidsproblemen in verband met roken, alcoholisme en acrobatische toneelvoorstellingen. Eddie trouwde in 1981 met actrice en tv-persoonlijkheid Valerie Bertinelli. Ze scheidden later in 2007.

De Amerikaans-Nederlandse muzikant trouwde later in 2009 met pro-worstelaar en stuntvrouw Janie Liszewski. Het paar had geen kinderen, maar ze deelden een kleine, lieve kleine Pommerse hond genaamd Kody, van wie ze allebei zoveel hielden. Na zijn dood haalde Janie, Eddies vrouw, de krantenkoppen omdat ze een moeilijke fase doormaakte vanwege het lot van haar man.2021 was een ander jaar voor Janie Van Halen; ze had veel dingen bij de hand en vocht hard als een krijger om haar leven terug te winnen.

8 Ze is bereid terug te keren naar ballroomdanswedstrijden

Een jaar nadat Eddie Van Halen overleed, kondigde Janie op Instagram aan dat ze bereid is terug te keren naar ballroomdanswedstrijden, hoewel ze er nog niet klaar voor is. Dat komt na een onderbreking van twee jaar, weinig oefening en heel veel zenuwen, zoals Liszewski beweerde. Janie zal op 28 oktober deelnemen aan de Hollywood DanceSport Championships als onderdeel van de American Smooth Single en Multi Dances.

7 Janie is verdrietig dat haar man en broer niet aanwezig zullen zijn om haar aan te moedigen

Janie uitte haar verdriet en bitterzoete gevoelens, die ze beschreef als een understatement, omdat haar meest prominente supporters, waaronder haar man, broer en moeder, niet aanwezig zullen zijn bij haar wedstrijd om haar aan te moedigen. Van Halen zei echter dat ze wist dat de geesten van haar dierbaren van bovenaf zouden toekijken en dat ze haar best zou doen om hen trots te maken.

6 Janie Van Halen blijft zorgen voor Kody

Janie zorgt voor haar hondje Kody Van Halen. De laatste was heel dicht bij Eddie en verscheen bij verschillende gelegenheden en fotoshoots met hem. Kody is van het Pommerse ras, een superschattige hond die Eddie en Janie de nodige emotionele steun bood. Het kleine hondje veranderde in een internetsensatie en heeft een Facebook-pagina met meer dan 13.000 volgers. Janie beheert de pagina en plaatst constant updates over de activiteiten, interviews en nieuws van kleine ster Kody.

5 Ze plaatste een nieuwe foto als lerares

Op 29 september plaatste Janie een heldere, lachende en vrolijke foto van zichzelf op Instagram en hash-tagged het met 2021, Teacher, Private School, Picture Day, Mrs. Janie, eraan toevoegend dat het decennia geleden is dat haar laatste schoolfoto. Van Halen kreeg uitbundige steun van vrienden en fans die Janie toejuichten omdat ze haar leven weer oppakte en erop stond te werken en te presteren ondanks alles wat ze heeft meegemaakt.

4 Janie zorgt voor haar gezondheid

Naast een danseres en een professionele worstelaar, heeft Janie Van Halen onlangs voor haar gezondheid en welzijn gezorgd. Vorige maand ging ze naar Instagram en plaatste ze een foto van zichzelf met een verjongend gezichtsmasker voor haar huid. Janie zorgt er ook voor dat ze gezond eet en regelmatig naar de sportschool gaat. Na de dood van haar man onderging Janie mentale therapie om te proberen te herstellen van de verwoestende gebeurtenissen die haar leven schokten.

3 Janie Van Halen werkt als feest-dj

Naast deelname aan danswedstrijden, lesgeven op school, pro-worstelaar zijn en stuntvrouw, werkt Janie Van Halen ook als feest-dj. Ze bracht het jaar live door met dj'en op Instagram en Facebook en in verschillende evenementen met haar ballroomdanspartner Louie Martinez. Onlangs draaide het duet op hun back-to-school BBQ.

2 Ze verloor haar moeder in 2020

Alsof het voor haar nog niet genoeg was om haar man Eddie en broer Tom te verliezen, verloor Janie afgelopen november ook haar moeder. Van Halen rouwde om haar moeder in een Instagram-bericht en sindsdien post ze hoeveel ze van haar houdt. Janie beschrijft haar moeder als haar rots in de branding en de persoon die haar het beste kende. In augustus wenste ze haar moeder een gelukkige verjaardag in de hemel en vertelde haar dat er geen dag voorbijgaat dat ze niet aan haar denkt.

1 Janie Van Halen's netto waarde bedraagt $500, 000

Volgens Legit heeft Janie Van Halen een nettowaarde van $ 500.000. Ze is een ondernemer die ook werkt als ballroomdanseres, stuntvrouw, feest-dj, leraar en professionele worstelaar. Janie speelde rollen in A Man Apart, Bubble Boy en Dusk Till Dawn. Naast de echtgenote van wijlen muzikant en songwriter Eddie Van Halen, droegen al die beroepen bij tot Janie's rijkdom.

Aanbevolen: