Dit is wat de cast van 'My Name Is Earl' in 2021 van plan is

Inhoudsopgave:

Dit is wat de cast van 'My Name Is Earl' in 2021 van plan is
Dit is wat de cast van 'My Name Is Earl' in 2021 van plan is
Anonim

My Name Is Earl werd voor het eerst uitgezonden op NBC in 2005. De Amerikaanse sitcom vertelde het verhaal van Earl Hickey, spectaculair gespeeld door Jason Lee. Na het verliezen van een lot in het landelijke graafschap Camden, besloot Earl zijn leven een andere wending te geven. Zijn zoektocht om van karakter te veranderen stuitte op obstakels, waarvan de grootste karma was, iets wat hij al die tijd vermeed. Na zijn eerste goede daad vond Early gelukkig zijn kaartje, maar werd uit balans gebracht toen een catastrofe toesloeg in de vorm van zijn vrouw, Joy. Of ‘karma’, zoals we haar zouden noemen.

Tijdens de hele sitcom kwam de dynamiek van de moeizame relatie van Earl en Joy naar voren. Onderweg maakten we kennis met andere personages, zoals Darnell Turner, de nieuwe echtgenoot van Joy en Randy, de broer van Earl. De show eindigde abrupt, met als laatste onthulling dat Joy een reeks zaken had. Sinds de run van vier seizoenen eindigde in 2009, is dit wat de castleden hebben gedaan.

10 Jason Lee (Earl Hickey)

Jason Lee van de filmposter
Jason Lee van de filmposter

Jason Lee's vertolking van Earl Hickey leverde hem een Golden Globe-nominatie op. Nadat de show in 2009 was afgelopen, kreeg hij voice-overrollen in Alvin and the Chipmunks, The Other Side en Noah's Ark: The New Beginning. Sindsdien speelt hij in films als Growing Up Smith en Behaving Badly. Jason is ook verschenen in een aantal televisieseries. Hij uitte Charlie in We Bare Bears van 2015 tot 2019. Vanaf 2021 is hij stil gebleven, zonder optredens in film en televisie.

9 Ethan Suplee (Randy Hickey)

In de serie speelde Ethan Randy, een broer van Earl, die bij hem introk in een motel nadat hij eruit was gezet door zijn vrouw, Joy. Na afloop van My Name Is Earl kreeg Ethan een rol als Harry Knowles in Fanboys. Dit werd vervolgens gevolgd door zijn baan in 2010 als Jack in The Dry Land. Vanaf 2020, vlak voor de pandemie, portretteerde Ethan Gary in The Hunt en verscheen in drie afleveringen van Good Girl. Hij is momenteel gastheer van de American Glutton-podcast.

8 Jaime Pressly (Joy Turner)

Jaime Pressly is in het verleden vaak vergeleken met actrice Maggot Robbie, die ooit in paniek raakte toen hij Brad Pitts BAFTA-toespraak hield. Haar vertolking van Joy Turner in de show leverde haar een Emmy Award op. Na het einde van de show vond Jaime's ster dat niet, omdat ze zowel in film als op televisie rollen kreeg. Sinds 2014 heeft Jaime een terugkerende rol als Jill Kendall in de hitserie Mom, waarvan de serie van acht seizoenen net is afgelopen.

7 Nadine Velazquez (Catalina Aruca)

Nadine speelde de rol van een dienstmeisje die diende in het motel waar Earl en zijn broer Randy verbleven nadat hij eruit was gezet. Nadine's carrière stopte niet na de show. Ze verscheen in films als A Day in the Life en Snitch en verscheen in en uit televisieseries zoals Scrubs en CSI: Miami. Vanaf 2021 speelt Nadine de rol van TBA in de ABC-serie, Queens.

6 Eddie Steeples (Darnelle Turner)

Als Darnell Turner werkte Eddie Steeples in het restaurant waar Earl rondhangt. Hij trouwde met Joy in het eerste seizoen van de show en werd ontdekt als een voormalige huurmoordenaar in het laatste seizoen. Bij de finale van de show kreeg Eddie rollen in Legs, Home Alone, en speelde hij Cal in Zou je liever? Zijn meest recente rol was die van Tex in Jiu-Jitsu, een film die in 2020 werd uitgebracht. Sinds de pandemie begon, houdt hij zich gedeisd in de acteerscène en blijft hij zijn eerdere werk promoten.

5 Beau Bridges (Carl Hickey)

Beau Bridges speelde in de show de vader van Earl en Randy. De politieke ambities van Carl Hickey werden door de streken van zijn zoon in het water gegooid. Na het vierde en laatste seizoen verscheen Bridges, wiens carrière helemaal teruggaat tot de jaren’40, in een aantal films, waaronder Eden uit 2012 en Hit &Run. Zijn meest recente film, One Night in Miami, kwam uit in 2020. Dit jaar was hij te zien in een aflevering van Mr. Mayor.

4 Tamala Jones (Liberty Washington)

Jones speelde de halfzus van Joy Turner, die ervan droomde ooit te worstelen. Jones, wiens carrière begon in de jaren '90, verscheen in Up in the Air, Busted en Laredo, hetzelfde jaar dat My Name Is Earl uit het niets eindigde. Haar carrière was stabiel in de volgende jaren en is sindsdien consistent geweest. Haar meest recente rol op televisie is die van Lana in ABC's dramaserie Rebel.

3 Dale Dickey (Patty)

Als Patty, de hoer
Als Patty, de hoer

Dale Dickie's rol in My Name Is Earl was die van Patty, een hoer die overdag haar klanten het liefst verzorgde. Dale's carrière is stabiel sinds My Name Is Earl. Elk jaar nadat de show was afgelopen, verscheen ze in een film. Haar meest recente optreden was in Palm Springs (2020). Ze zal te zien zijn in Flag Day, die in 2022 zal verschijnen. Op televisie verscheen ze onlangs op Them.

2 Michael Rapaport (Frank Stump)

Frank Stump was een vriend van Earl en zijn broer, Randy. Hij liet de broers kamperen in zijn caravan omwille van de oude tijd. Hij was een carrière van diefstal, die zijn levensstijl in stand hield. Een legende in de acteerwereld wiens carrière teruggaat tot de jaren '90, Rapaports laatste films werden uitgebracht in 2016. Als hij niet vecht tegen Kevin Durant, speelt hij de rol van Doug Gardner in Atypical, dat momenteel wordt uitgezonden.

1 Giovanny Ribisi (Ralph Mariano)

Als Ralph Mariano, Earl's vriend
Als Ralph Mariano, Earl's vriend

Ralph Mariano was de jeugdvriend van Earl en zijn voormalige partner in crime. Earl liet Ralph kennismaken met diefstal toen ze jong waren. Gedurende de hele show was Ralph's begrip van Karma beperkt. Giovanny is sindsdien verschenen in The Rum Diary, The Other Side, en als Lee C. White in Selma. Zijn filmreleases staan gepland tot 2024 en omvatten Avatar 2 en Avatar 3.

Aanbevolen: