Heeft Timothee Chalamet de relatie tussen Tom Holland en Zendaya ingewikkelder gemaakt?

Inhoudsopgave:

Heeft Timothee Chalamet de relatie tussen Tom Holland en Zendaya ingewikkelder gemaakt?
Heeft Timothee Chalamet de relatie tussen Tom Holland en Zendaya ingewikkelder gemaakt?
Anonim

Als het gaat om veelbelovende jonge acteurs, is Tom Holland absoluut iemand waar fans in investeren. Na het spelen van Spider-Man in Captain America: Civil War, begon hij de iconisch personage in verschillende Marvel-films, en fans zijn dol op Tom Hollands Spider-Man: Homecoming-rol. Sinds Tom Holland en Zendaya elkaar ontmoetten terwijl ze in die Spider-Man-film speelden, vragen fans zich af of ze verliefd zijn, en het lijkt erop dat ze al een tijdje samen zijn.

Zendaya's carrière heeft ook een geweldige plek gehad, met de actrice in de film Malcolm & Marie en Rue op Euphoria. En fans hebben uitgekeken naar Zendaya en Timothée Chalamet in de langverwachte bewerking van de geliefde sciencefictionroman Dune. Maar Timothée Chalamet had de relatie tussen Zendaya en Tom Holland misschien ingewikkelder gemaakt. Laten we eens kijken naar wat er is gebeurd.

Timothée Chalamet en Zendaya werden samen geïnterviewd

Er zijn geruchten geweest over de verloving van Zendaya en Tom Holland, maar ze hebben nooit gezegd dat ze daadwerkelijk een relatie hebben. Terwijl fans weten dat Tom Holland en Zendaya aan het daten zijn, hebben ze er volgens Glamour.com over gezwegen. En in een interview over Dune zinspeelde Timothée Chalamet op het samenzijn van het paar, waardoor iedereen aan het praten was.

Volgens People werd Timothée Chalamet geïnterviewd door BuzzFeed News en las hij een vraag hardop voor: "Hun grootste verliefdheid op beroemdheden? Makkelijk, Tom Holland!"

Zendaya lachte als reactie en iedereen begon zich af te vragen of er een liefdesdriehoek gaande is. Volgens Meaww begonnen fans te tweeten dat ze denken dat er iets aan de hand zou kunnen zijn met Timothée Chalamet en Zendaya. Een persoon twitterde: "Ik vind het idee van een film rond een Chalamet-Zendaya-Holland-liefdesdriehoek een beetje te gek."

Het is mogelijk dat Zendaya het niet leuk vond dat haar co-ster deze opmerking maakte, omdat het lijkt alsof Zendaya en Tom Holland hun relatie alleen voor zichzelf willen houden.

Volgens The South African reageerde Zendaya op een foto op sociale media en zei over haar en Timothée Chalamet: "Twee mooie beste vrienden. Punt." Ze wilde heel duidelijk maken dat ze maatjes zijn.

Zendaya en Tom Holland hebben niet publiekelijk over hun romantiek gedeeld

Verschillende fans hebben gesproken over de relatie van Zendaya en Tom Holland, en in een Reddit-thread over het beroemde stel zeiden mensen dat ze ervan uitgingen dat ze al een tijdje aan het daten waren.

Een fan schreef: "Ik dacht dat het vrij duidelijk was dat ze al die tijd samen waren, want hij zou ALTIJD samen met haar in LA worden gezien, hoewel hij op dat moment niet aan een project werkte."

Page Six meldde dat er een foto kwam van Zendaya en Tom Holland die zoenden in een auto, waardoor mensen dachten dat ze zeker een relatie hadden.

Een fan postte op Reddit: "Zendaya is altijd heel privé gebleven over haar relaties", wat suggereert dat ze niet graag praat over met wie ze aan het daten is. Dezelfde fan postte dat het lijkt alsof iemand de paparazzi heeft verteld dat ze samen waren zodat ze foto's konden maken. De fan voelde zich daar slecht over en merkte op dat ze niet te veel willen praten over samenzijn.

Volgens Glamour.com begonnen mensen zich af te vragen of Zendaya en Tom Holland in 2016 aan het daten waren. Ze leerden elkaar kennen tijdens het filmen van Spider-Man: Homecoming en iemand legde in 2017 uit aan People: "Ze" Ze zijn super voorzichtig geweest om het privé en buiten het publieke oog te houden, maar ze zijn met elkaar op vakantie gegaan en proberen zoveel mogelijk tijd met elkaar door te brengen.”

Onlangs heeft Tom Holland enkele foto's van Zendaya op sociale media gedeeld, waar fans dol op zijn. Elke keer dat hij dat doet, krijgt hij massa's positieve reacties met iemand die zegt dat zijn account een 'Zendaya-fanpagina' is geworden. De posts van de acteur zijn schattig en maken fans nog nieuwsgieriger naar hun relatie. Het is ook lief dat beide acteurs erg aardig tegen elkaar zijn geweest als ze het hebben over samen in films spelen in interviews.

Op 11 november 2021 plaatste Tom Holland een foto van Zendaya op zijn Instagram-account en schreef in het bijschrift: "Naaa stop ermee. Een ongelooflijke prestatie voor de meest ongelooflijke persoon. Gefeliciteerd @zendaya en @luxurylaw jullie verdienen dit allemaal." Tom deelde ook een foto van Zendaya en schreef "Dune" in het bijschrift."

Het lijkt absoluut alsof Timothée Chalamet en Zendaya gewoon goede vrienden en co-sterren zijn, terwijl de relatie tussen Zendaya en Tom Holland sterk is, maar de drie jonge acteurs zijn zo lief en getalenteerd dat het logisch is dat fans geïnteresseerd in een mogelijke liefdesdriehoek.

Aanbevolen: