Josh Duggar's 7e kind wordt geboren tijdens zijn proces voor gruwelijke misdaden

Inhoudsopgave:

Josh Duggar's 7e kind wordt geboren tijdens zijn proces voor gruwelijke misdaden
Josh Duggar's 7e kind wordt geboren tijdens zijn proces voor gruwelijke misdaden
Anonim

De ster van 19 Kids and Counting en de vrouw van de in ongenade gevallen Josh Duggar is net bevallen. Anna Duggar heeft zojuist haar 7e baby ter wereld verwelkomd en dit ongelooflijke mijlpaalmoment wordt bezoedeld door het feit dat haar man momenteel een mogelijke gevangenisstraf van 20 jaar en een boete van $ 500.000 als hij op alle aanklachten schuldig wordt bevonden.

Dit zou een vreugdevol, feestelijk moment zijn voor Anna Duggar, maar terwijl ze pauzeert om de zoete momenten van het nieuwe leven dat ze op deze wereld heeft gebracht te koesteren, is de realiteit dat ze dit heel goed zou kunnen opvoeden klein, onschuldig kind alleen.

Een nieuw leven verwelkomen in een wereld van chaos

Josh Duggar is twee weken verwijderd van de confrontatie met de muziek nadat hij is aangeklaagd voor het bezit van ongepaste afbeeldingen van jonge kinderen en een reeks andere kindergerelateerde misdaden. Momenteel mag hij zijn eigen kinderen alleen zien in het bijzijn van hun moeder, Anna.

Terwijl het drama blijft kolken en de onstabiele situatie zich ontwikkelt, is er een onschuldig kind op de wereld gekomen. Te midden van het conflict, de beschuldigingen en de ernstige beschuldigingen waarmee Josh Duggar wordt geconfronteerd, is hij nu de trotse nieuwe vader van een mooi klein meisje dat Madyson Lily Duggar heet.

Maydon Lily Duggar werd geboren op 23 oktober 2021. Ze is een prachtige, kostbare baby die geen idee heeft dat ze de wereld is binnengekomen op een moment dat haar familie zich in het centrum van chaos, controverse en een serie bevindt van strafrechtelijke vervolging die haar vader in de gevangenis zou kunnen opsluiten tot ze 20 jaar oud wordt.

Zeer controversiële familiedynamiek

De familie Duggar is al jaren het middelpunt van controverse. Er waren geruchten over het ongepaste gedrag van Josh Duggar dat geruime tijd om hen heen dwarrelde, maar in april van dit jaar ondernam de United States Marshals Service formele actie tegen Josh Duggar door hem te arresteren.

Hij zou in het bezit zijn geweest van een aantal illegale afbeeldingen van kinderen, die de schijnwerpers schenen op het feit dat zijn familie beroemd was vanwege het feit dat ze zoveel jonge kinderen hadden. Hij overtrad niet alleen de wet, maar hij zou ook misdaden hebben begaan die zo gruwelijk van aard waren dat alleen al zijn aanwezigheid in de buurt van zijn eigen kinderen in twijfel werd getrokken.

Anna is Josh blijven steunen en blijft zijn onschuld verdedigen, en nu heeft ze nog een kind toegevoegd aan hun steeds groter wordende familie.

Anna en Josh zijn al ouders van 6 andere prachtige kinderen; Mackynzie, Michael, Marcus, Meredith, Mason en Maryella. Madyson is zojuist aan de stamboom toegevoegd en fans over de hele wereld verenigen zich in de wens dat de controversiële dynamiek van deze kleine baby geen afbreuk doet aan de mooie toekomst die ze zo rijkelijk verdient.

Aanbevolen: