Tristan Thompson leeft zijn beste leven in Griekenland ondanks dat er 'elke dag' een nieuwe baby wordt geboren

Inhoudsopgave:

Tristan Thompson leeft zijn beste leven in Griekenland ondanks dat er 'elke dag' een nieuwe baby wordt geboren
Tristan Thompson leeft zijn beste leven in Griekenland ondanks dat er 'elke dag' een nieuwe baby wordt geboren
Anonim

Tristan Thompson leek zorgeloos op de foto tijdens een vakantie in Mykonos, Griekenland, op vrijdag. De waarneming komt slechts enkele dagen nadat werd aangekondigd dat Thompson de "aanstaande" komst verwacht van een babyjongen met ex-vriendin Khloe Kardashian via surrogaat.

Khloe Kardashian's surrogaat verwekte de baby een maand voordat Tristan Thompson's laatste vreemdgaanschandaal

De NBA-ster, 31, droeg een bijpassende blauwe paisley-set terwijl hij genoot van zijn zonnige Europese excursie. e! Het nieuws bevestigde donderdag dat Khloe en Tristan een zoontje verwachten. De vertegenwoordiger van Khloe bevestigde het nieuws in een verklaring en voegde eraan toe dat de baby in november werd verwekt. De datum is de sleutel, zoals het was voordat Khloe erachter kwam dat Tristan een zoon had verwekt bij personal trainer Maralee Nichols.

"We kunnen bevestigen dat True een broer of zus zal hebben die in november is verwekt", begon de bomverklaring. "Khloe is de buitengewone surrogaat ongelooflijk dankbaar voor zo'n mooie zegening. We willen graag om vriendelijkheid en privacy vragen zodat Khloe zich kan concentreren op haar familie." Bronnen zeggen dat ondanks de bevestiging van Khloe dat ze nog een kind verwacht, zij en Tristan zich niet hebben verzoend. Een bron dicht bij de familie stelt dat het paar "niet weer bij elkaar is" en "sinds december niet meer met elkaar heeft gesproken buiten co-ouderschapskwesties."

Tristan Thompson pronkte met zijn 5-sterren eetervaring online

Ondanks het nieuws deze week, deelde Tristan, binnenkort vader van vier kinderen, vakantiekiekjes met zijn 3,7 miljoen volgers. Op zijn Instagram Stories op vrijdag toonde Tristan een groots diner dat hij had bereid door de beroemde Turkse chef-kok Nusret Gökçe, bijgenaamd S alt Bae. In een andere clip werd hij gezien terwijl hij de beroemde zoutkruidingstechniek deed.

Khloe Kardashian had nog steeds een relatie met Tristan Thompson toen het nieuws bekend werd dat hij een ander kind had verwekt

TMZ meldt dat de geboorte van de baby van Khloe en Tristan "aanstaande" is en binnen enkele dagen zou kunnen plaatsvinden. Een andere bron suggereerde echter dat het kind al was geboren. Nog maar zeven maanden geleden zat Tristan midden in een vaderschapsschandaal nadat een vrouw genaamd Maralee Nichols beweerde dat ze zwanger was van hun kind. Ze verwekten het kind in maart 2021 terwijl Tristian nog een relatie had met Khloe. Nichols beviel op 1 december van hun zoon, genaamd Theo Thompson, hoewel Tristan publiekelijk ontkende dat het kind van hem was.

Pas in januari 2022 gaf de NBA-ster toe de vader van Theo te zijn. Volgens Nichols heeft Tristan zijn zoon niet ontmoet. In een bericht dat op Instagram is gedeeld, verontschuldigt Tristan zich publiekelijk tegenover Khloe voor zijn herhaalde flirten."Je verdient dit niet. Je verdient het verdriet en de vernedering die ik je heb aangedaan niet. Je verdient niet de manier waarop ik je door de jaren heen heb behandeld", schreef de 31-jarige.

Naast de zes maanden oude Theo Thompson, deelt Tristan de vijfjarige zoon Prince met model ex Jordan Craig, en de zoon True Thompson, vier, met Khloe.

Aanbevolen: