Josh Duggar, Abby Lee Miller en 8 andere reality-tv-sterren veroordeeld voor misdaden

Inhoudsopgave:

Josh Duggar, Abby Lee Miller en 8 andere reality-tv-sterren veroordeeld voor misdaden
Josh Duggar, Abby Lee Miller en 8 andere reality-tv-sterren veroordeeld voor misdaden
Anonim

De wereld van reality-tv draait helemaal om drama, chaos en heel veel controverse. Fans houden ervan om dingen uit de hand te zien lopen, maar soms nemen de sterren van deze reality-tv-shows situaties in hun persoonlijke leven veel te ver door en betalen ze uiteindelijk de ultieme prijs. De camera's houden van de schokkende momenten die op de rand van problemen en gevaar zweven, maar sommige sterren zijn zo diep in de problemen beland dat ze zijn gearresteerd - en veroordeeld - voor een aantal zeer ernstige misdaden.

In enkele ogenblikken hebben reality-tv-beroemdheden snelle beslissingen genomen en slechte keuzes gemaakt die ertoe hebben geleid dat ze alles hebben verloren waar ze zo hard voor hebben gewerkt. Sommige veroordelingen zullen u choqueren…

10 Josh Duggar, misdaden tegen kinderen

Josh Duggar ging van 17 Kids and Counting naar handboeien en rechtszalen en is nu op weg naar een gevangeniscel. Dit alles nadat hij strafrechtelijk verantwoordelijk werd bevonden voor een reeks gruwelijke misdaden tegen kinderen. Hij bleek ook in het bezit te zijn van zeer verontrustende materialen met minderjarige kinderen. Dit was niet de eerste keer dat hij werd beschuldigd van ongepast gedrag, waardoor de autoriteiten zich afvroegen of zijn eigen kinderen al dan niet veilig waren in zijn aanwezigheid. Hij riskeert nu tot 20 jaar achter de tralies en een boete van minimaal $ 250.000, wanneer hij terugkeert naar de rechtbank voor veroordeling.

9 Gravin Luann De Lesseps, verzet tegen arrestatie en batterij van een officier

Tijdens haar tijd op de Real Housewives van New York, had gravin Luann de Lesseps een leven dat het meest bewonderde en benijdde, maar in het echte leven viel ze uiteen op de naden. Ze werd op 24 december 2017 gearresteerd voor het mishandelen van een officier en vervolgens ook aangeklaagd voor verzet bij arrestatie. De reden voor dit botte gedrag is eigenlijk een van haar andere aanklachten… wanordelijke dronkenschap. De reality-tv-ster werd op video vastgelegd terwijl ze werd gearresteerd, en het internet richtte zich op haar grove gedrag. Ze werd veroordeeld tot een proeftijd van een jaar en 50 uur taakstraf. Ze moest ook elke week twee AA-vergaderingen bijwonen, naast andere beperkingen die haar werden opgelegd.

8 Abby Lee Miller, faillissementsfraude

Eens een ster op Dance Moms, is de reputatie van Abby Lee Miller nu voor altijd aangetast door haar strafblad. In 2015 werd ze beschuldigd van het proberen te verbergen van meer dan $ 750.000 van haar inkomen op 'geheime rekeningen' nadat ze faillissement had aangevraagd voor Chapter 11. Proberen de wet te ontduiken door geld op te bergen en vervolgens faillissement aan te vragen, resulteerde in een gevangenisstraf van een jaar, waarvan ze uiteindelijk minder dan een jaar uitzat. Ze werd toen overgeplaatst naar een opvanghuis en haar toekomst blijft somber.

7 Mike 'The Situation' Sorrentino, Belastingontduiking

Mike 'The Situation Sorrentino was een van de grootste sterren uit de reality-tv-show Jersey Shore, en hij stond altijd bekend om zijn zeer eigenwijs gedrag op de set. Het lijkt erop dat dat een echte weerspiegeling was van zijn Hij en zijn broer Marc gingen te ver in geldzaken en werden uiteindelijk veroordeeld voor belastingontduiking. Ze pleitten uiteindelijk allebei schuldig aan het indienen van valse belastingaangiften en het plegen van belastingontduiking in 2018. De Situatie werd uiteindelijk veroordeeld tot 8 maanden gevangenisstraf, 2 jaar proeftijd, 500 uur gemeenschapsdienst en een hele reeks geldboetes.

6 Teresa en Joe Giudice, belastingfraude

Stars of the Real Housewives of New Jersey, Joe Giudice en Teresa Giudice werden gepakt voor belastingfraude en kregen allebei een strafblad na hun beproeving. Joe werd veroordeeld tot 41 maanden gevangenisstraf en Teresa werd gevraagd om een gevangenisstraf van 15 maanden uit te zitten. Nadat ze pronkten met hun rijkdom op reality-tv, werd het paar erkend als fraudeurs die opzettelijk hun belastingen ontdoken en naar verluidt $ 5 miljoen hadden verdiend met hun misdaden. Om de zorg voor hun kinderen te behouden, kreeg het echtpaar straffen die achtereenvolgens moesten worden uitgezeten. Teresa is sindsdien vrijgelaten, maar Joe is gedeporteerd naar zijn geboorteland, Italië.

5 Farrah Abraham, batterij en verzet tegen een officier

Farrah Abraham van Teen Mom roert graag de pot op sociale media, maar toen ze verstrikt raakte in een confrontatie met een bewaker op 13 juni 2018, escaleerde de zaak tot het punt dat ze werd gearresteerd en beschuldigd van batterij, huisvredebreuk en verzet bij arrestatie. Dit kwam allemaal voort uit een verbale aanval die ze lanceerde op een gast in het Beverly Hills Hotel, waarna een bewaker haar vroeg het pand te verlaten.

Dat vond ze niet goed, en nadat ze hem verbaal had aangevallen, sloeg ze hem ook in het gezicht, greep zijn oor en duwde hem in zijn gezicht. Ze was toen strijdlustig tegen de arresterende politieagenten die ter plaatse waren. Abraham merkte dat ze een gevangenisstraf van 18 maanden voor zich uit zat te staren, die uiteindelijk werd teruggebracht tot 2 jaar proeftijd en 5 dagen taakstraf, nadat ze een schuldbekentenis had ingediend. Vervolgens kreeg ze ook de opdracht om deel te nemen aan een cursus woedebeheersing.

4 Jenelle Evans, Inbreken en binnendringen, diefstal en nog veel meer

Jenelle Evans van Teen Mom 2 heeft zoveel problemen met de wet gekregen dat haar arrestatiegegevens te uitgebreid zijn om op te noemen. Een van de meest verontrustende incidenten is de tijd dat zij en Kieffer Delp werden gearresteerd en beschuldigd van inbraak en het bezit van drugsgerei. Ze werd veroordeeld tot een proeftijd van 12 maanden en werd onderworpen aan routinecontroles op drugs. Dat weerhield haar er echter niet van om lastig te blijven. Ze werd meer dan 10 keer gearresteerd en verloor zelfs de voogdij over haar kinderen.

3 Vincent 'Don Vito' Margera, misdaden tegen minderjarige kinderen

Vincent "Don Vito" Margera speelde samen met zijn verontruste neef, Bam Margera in Jackass en werd berispt door de politie na het bezoeken van een winkelcentrum in Colorado. Hij werd beschuldigd van het mishandelen van twee meisjes die 12 jaar oud waren op het moment van het incident. Het proces was een dramatische, die zijn grove gedrag benadrukte, en de rechtbank vond hem uiteindelijk schuldig aan twee tellingen van aanranding van een minderjarige. Hij werd veroordeeld tot 12 jaar van wat de rechter noemde als een "ernstige proeftijd" en werd bevolen om nooit meer in de rol van Don Vito te verschijnen. Vincent stierf in 2015.

2 Renee Altijd, inbreken en binnenkomen, identiteitsdiefstal en voertuigdiefstal

De meeste fans dachten dat Renee Altijd alles had nadat ze verscheen op America's Next Top Model en Modelville. Haar persoonlijke leven was echter verre van glamoureus. Ze werd veroordeeld tot 12 jaar gevangenisstraf na een bizarre uitbarsting van crimineel gedrag. Altijd ingebroken in een aantal huizen en daarbij de Mercedes van een vrouw en haar identiteit gestolen. Ze pleitte schuldig en aanvaardde de verantwoordelijkheid voor vier tellingen van inbraak, één telling van voertuigdiefstal, één telling van identiteitsdiefstal en voor het zijn van een misdadiger met het bezit van een vuurwapen. Ze gaf toe dat haar problemen met verslaving haar op een duister pad van vernietiging leidden.

1 Chris Soules, verlaat de plaats van een persoonlijk letselongeval

Nadat Chris Soules werd erkend voor zijn hoofdrol in The Bachelor, zat Chris Soules achter het stuur toen hij tegen een tractor botste en de dood van een man uit Iowa veroorzaakte. Op het moment van de aanrijding leek Chris de juiste stappen te ondernemen. Hij diende de man reanimatie toe, belde de hulpdiensten voor assistentie en identificeerde zich als de bestuurder van de auto die de aanrijding veroorzaakte. Hij wachtte zelfs tot de ambulance ter plaatse was. Hij vluchtte echter weg voordat hij een verklaring aflegde bij de politie. Hij vermeed de aanvankelijke aanklacht door schuldig te pleiten voor het verlaten van de plaats van een persoonlijk letselongeval.

Aanbevolen: