De waarheid over Sonja Morgans dochter Quincy en haar vriendje

Inhoudsopgave:

De waarheid over Sonja Morgans dochter Quincy en haar vriendje
De waarheid over Sonja Morgans dochter Quincy en haar vriendje
Anonim

Sonja Morgan's dochter Quincy is een beetje een mysterie voor fans van Bravo's The Real Housewives uit New York City. Hoewel Sonja, die sinds seizoen 3 in de realityshow zit, super open is over andere delen van haar leven, omdat ze bekend staat om seks en daten, heeft ze haar kind nooit toegestaan om de serie te filmen. Fans weten dat Bryn, de dochter van Bethenny Frankel, RHONY niet heeft gefilmd, dus dit is niet super verrassend. Maar nu Quincy 21 jaar oud is, beginnen fans steeds nieuwsgieriger naar haar te worden.

Quincy is afgestudeerd aan de universiteit en fans kunnen haar volgen op Instagram en meer te weten komen over haar leven. Mensen zijn het meest geïnteresseerd in Quincy's relatie. Blijf lezen om meer te weten te komen over de waarheid over Sonja Morgan's dochter Quincy en haar vriend.

Wie is het vriendje van Quincy Morgan?

We weten veel over Sonja Morgan, waaronder haar liefde voor een bepaald keukenapparaat, en daarom maakten Bethenny en Sonja ruzie over broodroosterovens. Maar we weten niet zoveel over Quincy Morgan, omdat ze een leven buiten de schijnwerpers heeft geleefd en niet is verschenen in de realityserie waar haar moeder al zoveel jaren deel van uitmaakt.

Quincy plaatste foto's van haar vriend JR op Instagram en volgens The Daily Mail schreef Quincy over hem: "drama_king858 is een verrassend relaxte kerel."

Er was één foto waarop ze op een strand waren en ze schreef "TMI" in het bijschrift.

Volgens Us Weekly heeft Quincy haar Instagram-instellingen pas eerder dit jaar op openbaar gezet. Het is verbazingwekkend om de gelijkenis tussen Sonja en Quincy te zien.

Reality Blurb meldde dat toen Quincy mensen toestond naar haar account te kijken, ze schreef: "Ik had nooit gedacht dat ik mijn sociale media openbaar zou maken, maar hier ben ik… opgewonden om iedereen te verwelkomen voor de rit."

Quincy's vriend's volledige naam is JR Olofson, volgens Reality Blurb, en zijn Instagram-account is ingesteld op privé. Hoewel fans niet veel weten over JR, zien Quincy en Jr er zeker gelukkig uit samen op foto's.

Wie is Quincy Morgan?

RHONY-fans zouden graag meer willen weten over JR, maar er is niet veel informatie over hem. Fans kunnen echter meer te weten komen over Quincy, waaronder een van haar grootste interesses en haar educatieve achtergrond.

Volgens People is Quincy een artiest en heeft ze veel van haar kunst op Instagram geplaatst. In 2019 had ze een show in een kunstgalerie in New York City en ze noemde de show 'For Years'.

RHONY-fans hebben Sonja horen zeggen dat haar dochter op kostschool zat, en People meldde dat de school in Watertown, Connecticut is. Quincy heeft gestudeerd aan de Universiteit van Pennsylvania.

Sonja beantwoordde een vraag of Quincy in de toekomst RHONY zou filmen en volgens Page Six zei Sonja: "We zullen het moeten zien. Dit was de eerste stap, naar de beurs gaan met haar Instagram. Laten we eens kijken hoe ze ermee omgaat - ik weet dat ze het goed zal aanpakken, maar laten we eens kijken hoe ze erover denkt en later terugkomen op het onderwerp. Wie weet? Het is haar keuze op dit moment. Ze is volwassen."

Hoewel we Quincy Morgan niet hebben gezien in The Real Housewives of New York City, weten we dat Sonja ervan houdt om haar moeder te zijn, omdat we Sonja hebben horen praten over de liefde die ze in de loop der jaren voor haar dochter heeft.

Volgens Reality Tea zei Sonja dat Quincy ervoor wilde zorgen dat haar sociale media openbaar werden gemaakt omdat ze nadenkt over haar toekomstige carrière. Sonja zei dat haar dochter super slim is en gericht op de toekomst, en legt uit: Natuurlijk, met een perfecte SAT-score en wiskunde en wetenschap en kunst studeren, wil ze niet alleen maar financieel voor haar carrière gaan. Ze is dus een ondernemer. En dus wist ze dat het de juiste stap was om voor zaken naar de beurs te gaan.”

Hoewel details over Quincy's leven nog steeds buiten het publieke oog worden gehouden, weten fans dat Quincy onlangs haar 21e verjaardag vierde, wat absoluut een grote en opwindende mijlpaal is. Sonja schreef een lief bericht op sociale media: "Gelukkige verjaardag mijn liefste, licht van mijn leven, middelpunt van mijn universum."

RHONY-fans zijn blij iets meer te weten te komen over Sonja Morgan's dochter Quincy en het is leuk om te horen over Quincy's relatie met haar vriend JR. Fans zullen Quincy moeten blijven volgen om te zien of ze meer foto's van JR plaatst en of ze meer details over haar relatie deelt.

Aanbevolen: