De waarheid over het vriendje van Mia Rose Frampton en haar datingleven

Inhoudsopgave:

De waarheid over het vriendje van Mia Rose Frampton en haar datingleven
De waarheid over het vriendje van Mia Rose Frampton en haar datingleven
Anonim

Het lijdt geen twijfel dat kinderen van beroemdheden een gecharmeerd leven leiden. Veel van hen lijken dat niet te weten, zoals de kinderen van de sterren van de Real Housewives. Maar sommigen begrijpen volledig hoe goed ze het hebben. Dit omvat Larry David's dochter Cazzie heeft een aanzienlijk deel van zijn vermogen geabsorbeerd en voelt zich er op haar prachtige, neurotische manier schuldig over. Maar dat betekent niet dat ze de kans niet aangrijpt om met beroemde mannen te daten, zoals toen ze met Pete Davidson was. Maar nogmaals, welke jonge beroemdheid is niet bij Pete geweest? Nou, de dochter van rockster Peter Frampton niet. In feite lijkt de relatiegeschiedenis van Mia Rose Frampton niet zo extravagant te zijn als sommige van haar tijdgenoten. Dat is iets om te zeggen gezien het feit dat haar gitarist-vader een bootlading geld waard is.

Hoewel de meeste mensen Mia alleen kennen als de mooie dochter van de "Show Me The Way"-zangeres, kennen anderen haar van haar korte filmcarrière… inclusief haar rol in Bridesmaids. Maar de waarheid is dat Mia een redelijk normaal leven leidt met een nog normaler vriendje. Dit is wat we weten over de man met wie ze momenteel is en haar relatiegeschiedenis…

Wie is de dochter van Peter Frampton, Mia Rose?

De nu 25-jarige Mia Rose Frampton is de dochter van de beroemde rockster en zijn inmiddels ex-partner, Tina Elfers. Mia is een van de drie kinderen van Peter; de anderen zijn de oudere Jade en Julian uit zijn vorige huwelijk met Barbara Gold. Mia heeft ook nog een halfbroer van moeders kant dankzij haar andere huwelijk.

De in Nashville, Tennessee geboren dochter van Peter Frampton is vooral bekend om haar rol in Make It Or Break It en om de jonge vrouw Kristen Wiig die extreem lang ruzie kreeg in Bridesmaids. Daarnaast speelde Mia in een aantal onafhankelijke films zoals That's What I Am, Coast en Hope Springs Eternal.

Naast haar acteercarrière is Mia ook ingehuurd door een vastgoedbedrijf genaamd Nourmand & Associates. Haar vader heeft zelfs een van zijn eigendommen op de lijst gezet via Mia en haar baas, Gayle Weiss. Mia's persoonlijke leven bestaat uit het bijwonen van verschillende muziekfestivals met haar vrienden, uitgaan met haar jeugdvrienden en op extravagante vakanties gaan met haar vriend, Jared Bloom… de man met wie ze al heel, heel, heel lang samen is.

De waarheid over de relatie van Mia Rose Frampton met vriend Jared Bloom

Mia Rose Frampton's eerdere relatiegeschiedenis is volledig onbekend. Maar dat kan gewoon zijn omdat ze al heel lang samen is met haar huidige vriend. In een recente verjaardagspost toonde Mia verschillende met PDA gevulde foto's van haar en Jared Bloom (ook bekend als Jerry) door de jaren heen, waaronder ze wandelen buiten Vancouver, Canada, op het strand, in een bubbelbad en op een Halloween-feest. In het bijschrift onthulde ze hoe lang ze hem eigenlijk al kent: "Ik dacht dat je behoorlijk perfect was toen we elkaar 11 jaar geleden ontmoetten, maar op de een of andere manier word je elke dag beter. Doe minder. Proficiat met je verjaardag Jerry"

Het lijkt alsof haar beroemde vader haar relatie met Jared goedkeurt toen hij op de foto reageerde met: "Aww ik hou van deze en jullie nog meer!"

Het is duidelijk dat Peter zich goed bewust is van Mia's langdurige relatie en hij keurt het meer dan goed. Jared is tenslotte een man die al sinds de middelbare school betrokken is bij het leven van zijn dochter. Ja, Jared is Mia's middelbare schoolliefde. De twee gingen zelfs samen naar het bal. Tot ze haar middelbare school afrondde, had ze al bijna vier jaar een relatie met Jared.

Maar na het afstuderen van de middelbare school lijkt het erop dat Jared een tijdje uit Mia's leven is verdwenen.

Op basis van Mia's Instagram-foto's hebben Mia en Jared misschien een pauze genomen toen ze begon aan de Chapman University in Orange, Californië. Terwijl Jared overal op haar gram stond voor en na haar studententijd, is hij bijna nergens te vinden tijdens. We weten niet veel over Jared, aangezien hij een normale burger is die een verborgen Instagram-account heeft, maar het lijkt er niet op dat hij naar dezelfde universiteit ging.

Bovendien waren er tijdens Mia's studententijd een aantal andere mannen die veel op haar Instagram stonden. Dit omvat een man genaamd Jenner Chapman. Hoewel de zeer knappe Jenner meerdere keren voorkomt, leek elk bijschrift dat Mia gaf hem af te schilderen als gewoon een vriend. Hetzelfde geldt misschien niet voor de andere jongens met wie ze omging tijdens haar tijd bij Chapman en dat ze deel uitmaakte van de Alpha Phi-studentenclub.

We kunnen alleen maar speculeren over haar relaties met enkele van de jongens die ze op haar account in de schijnwerpers zette (inclusief Matt Eisenmann en Cason McHose). Ze hadden allemaal gewoon haar vrienden kunnen zijn. Het lijkt er echter op dat er iets aan de hand is tussen haar en een man genaamd Soloman Leaman, aangezien hij op een paar foto's Mia vasthoudt. Daarnaast heeft hij gereageerd op andere afbeeldingen van Mia in een bikini met hartogen en vuuremoji's.

Maar kort na haar studie vond Mia haar weg terug naar haar middelbare schoolliefde. Het lijkt erop dat Mia en Jared het tijdens de pandemie goed hebben gedaan en hun relatie misschien nog jaren voortzetten. Hoe het ook zij, we wensen Mia heel veel geluk in haar liefdesreis.

Aanbevolen: