De waarheid over Heidi Klums dochter en haar mysterieuze vriendje

Inhoudsopgave:

De waarheid over Heidi Klums dochter en haar mysterieuze vriendje
De waarheid over Heidi Klums dochter en haar mysterieuze vriendje
Anonim

Heidi Klum's nalatenschap is absoluut ongelooflijk. Ze imponeerde iedereen met haar cover van de Sports Illustrated Swimsuit-uitgave uit 1998 en werd beroemd vanwege het modelleren, acteren en getrouwd zijn met Seal van 2005 tot 2014. Heidi deelt een dochter met Flavio Briatore en tiener Leni Klum heeft een vermogen van $ 2 miljoen.

Fans vragen zich af hoe Leni Klum een model werd en hoewel we altijd horen over de kinderen van beroemde zangers en acteurs die voor dezelfde carrière kiezen als hun ouders, lijkt Leni super getalenteerd en bedoeld voor deze industrie. Het is moeilijk om niet te denken dat Leni en Heidi er precies zo uitzien. We zijn ook benieuwd naar Leni's vriendje, want we hebben een aantal schattige foto's gezien. Blijf lezen om achter de waarheid te komen over de dochter van Heidi Klum en haar mysterieuze vriend.

Dit is hoe de relatie van Leni Klum en Aris Rachevsky eruitziet

De moeder-dochterrelatie van Leni en Heidi Klum is zo positief en we kunnen aan de foto's van Leni en haar vriend zien dat haar liefdesleven ook goed gaat.

Het was februari 2021 dat fans Leni Klum en haar vriend op foto's begonnen te zien en het is niet bekend wanneer ze begonnen te daten, maar toen begonnen de openbare foto's. Volgens The Daily Mail gingen Leni en Aris Rachevsky winkelen in Hollywood.

Het lijkt alsof Leni tijd doorbrengt met haar vriend samen met haar familie, zoals Just Jared meldde dat Leni, Aris en Seal naar de première van The Harder They Fall in oktober 2013 gingen. Leni en Seal lijken het goed met elkaar te kunnen vinden heel goed: Seal sprak over het gevoel verbonden te zijn met Leni en hij vertelde Entertainment Tonight: "Het is alles en het is altijd zo geweest, vanaf de dag dat ik haar moeder ontmoette. Ze was twee weken zwanger van deze mooie dame. Die band hebben we altijd gehad."

Voor sommige stellen is Valentijnsdag echt geen big deal en ze willen het niet vieren, maar het lijkt erop dat het een zinvolle dag is voor Leni Klum en Aris Rachevsky, of het was in februari 2021. Volgens People, Aris plaatste op Instagram Stories en schreef: "Fijne Valentijnsdag. Ik hou van je @leniklum." Leni deelde ook haar liefde voor haar vriend op haar sociale media-account en schreef "Happy Valentine's Day baby."

Aris is een hockeyspeler, maar er is niet veel informatie over hem. Zijn Instagram-account lijkt te zijn ingesteld op privé.

Sommige tieners willen niet met hun ouders praten over hun datingleven, maar als andere jonge volwassenen super close zijn met hun vader en moeder, lijken ze dat niet erg te vinden. Fans zijn dol op de hechte relatie van Heidi en Leni Klum en The Daily Mail meldde dat Leni en Aris in maart 2021 op een date gingen en Heidi was daar ook.

De drie werden gefotografeerd terwijl ze door Los Angeles liepen met koffiekopjes van Starbucks en ze zouden hebben gewinkeld.

Leni Klum lijkt dol te zijn op het zijn van een model

Leni deelde dat ze Heidi vroeg of ze kon modelleren. Volgens People werd Leni geïnterviewd door Rollacoaster Magazine en legde uit: "Ik was opgegroeid om met mijn moeder te gaan werken. Al sinds mijn 11e of 12e smeekte ik haar en toen werd ik uiteindelijk 16 en ze zei dat ik kon eindelijk beginnen met modelleren."

Leni zei dat Heidi's wijsheid over modellenwerk is om "rond te stuiteren, plezier te hebben, energiek te zijn, opgewonden te zijn."

In een interview met Vogue zei Leni dat ze van modellenwerk houdt, omdat het haar de kans geeft om mensen te laten zien wie ze is. Ze zei: Dat is het mooie van model zijn. Bij de meeste andere banen zou ik mijn gekke aard moeten onderdrukken om een ‘professionele’ indruk te maken. Als model kan ik alles uiten en gewoon zijn wie ik ben. De baan is de perfecte uitlaatklep voor alle energie die ik in me draag.”

Leni Klum danste ook bij de Abby Lee Dance Company, volgens Page Six. Heidi Klum legde uit dat Leni de sfeer uitstra alt van "Ik heb dit."

Leni Klum heeft 1,1 miljoen Instagram-volgers en plaatst vaak haar modellenshoots op haar account, waaronder een recente omslagfoto voor Harper's BAZAAR Kazachstan.

Fans houden ervan hoe herkenbaar Leni Klum zich voelt, omdat ze zelfs op haar Instagram heeft gepost over acne. Mensen meldden dat Leni haar gezicht deelde zonder schoonheidsproducten en ze zei: "Slechte huid. Ook dit gaat voorbij." Een fan zei tegen haar dat het "So cool That you show some reality" was. Het is heel leuk dat Leni, een beroemd model uit een familie van beroemdheden, mensen laat zien dat ze dingen heeft waar ze mee worstelt.

Aanbevolen: