De waarheid over Emily Osment's geheime vriendje

Inhoudsopgave:

De waarheid over Emily Osment's geheime vriendje
De waarheid over Emily Osment's geheime vriendje
Anonim

Het lijdt geen twijfel dat Miley Cryus de grootste ster is die uit Hannah Montana van Disney Channel is voortgekomen. Ze speelde tenslotte het titulaire personage. Maar Miley is ook het type ster dat naar de schijnwerpers is getrokken. Daarom weten we vrijwel alles wat er te weten v alt over haar liefdesleven. Er is minder bekend over haar voormalige co-ster, Emily Osment, en wat er echt aan de hand is met haar romantische leven, vooral omdat Emily zich veel minder profileert. Zo erg zelfs dat sommige fans zich nog steeds afvragen wat er met Emily Osment is gebeurd. Haar die-hard fans weten echter dat ze sinds Hannah Montana aan een paar opmerkelijke projecten heeft gewerkt, namelijk The Kominsky Method en Young & Hungry, en momenteel schittert op Netflix's Pretty Smart.

Hoewel deze die-hard fans weten waar ze naar Emily moeten kijken, weten ze nog steeds niet zeker met wie ze aan het daten is. En een blik op haar Instagram-account onthult niet precies alle informatie. Het laat echter zien dat Emily op het moment van schrijven absoluut een vriendje heeft. Dit is wat we weten over hem en hun relatie…

Emily Osment's vroegere vriendjes en algemene datinggeschiedenis

Emily Osment heeft veel mannelijke vrienden. Hoewel ze over het algemeen duidelijk veel vrienden heeft, is er altijd een man om haar heen die fans kunnen verwarren voor haar vriend. Dus, natuurlijk, van Emily is gezegd dat ze met veel meer mannen te maken heeft gehad dan ze waarschijnlijk heeft gedaan. Er zijn er echter een paar die ze absoluut heeft gedateerd.

Volgens Distractify was een van Emily's langste relaties een periode van zes jaar met Jim Gilbert. De twee hebben elkaar blijkbaar ontmoet via een wederzijdse vriend en niet via het bedrijf. In de afgelopen jaren heeft Emily behoorlijk goed werk geleverd door geen acteurs te daten of iemand die op afstand verbonden is met Hollywood. Hoewel er weinig bekend is over Jim, weten we wel dat hij een therapeut was.

In de loop van hun relatie kregen Emily's Instagram-volgers af en toe een foto van Jim, zij het vaak verborgen. Emily heeft heel goed werk verricht om haar romance met Jim privé te houden. Er zijn echter momenten geweest waarop Emily een zeer duidelijke foto van haar en Jim heeft gepost, waaronder een van hen die zoent terwijl ze in zwemkleding op het strand ligt.

Hoewel Jim duidelijk een groot deel van Emily's leven uitmaakte, stopte het paar ergens in het begin van 2021. Sindsdien zijn alle foto's van Jim verwijderd van Emily's Instagram-account. Ofwel liep het niet goed af, ofwel wilde Emily echt verder gaan na zoveel tijd in de relatie te hebben gestoken.

Voor Jim Gilbert was Emily naar verluidt betrokken bij acteur Jim Tatro. De paparazzi hebben de twee samen geklikt op tal van functies, hand in hand en zelfs zoenen. Emily en Jim Tatro gingen ongeveer twee jaar met elkaar uit, maar waren erg openbaar. Maar nogmaals, Emily behield wat privacy op haar sociale media-accounts.

Emily zou in 2002 ook gelinkt zijn aan haar Spy Kids 2-co-ster, Daryl Sabara (hoewel dit ook onwaarschijnlijk is). Hetzelfde werd gezegd voor haar en haar Hannah Montana co-ster, Mitchell Musso. Dan is er Nathan Keyes die is gefotografeerd met Emily in verschillende tocuhy-feely posities. Er zou iets heel goeds tussen hen kunnen zijn gebeurd, maar Emily noemt hem tot op de dag van vandaag haar 'vriend voor altijd'.

We weten wel dat Emily een paar maanden met acteur Tony Oller is uitgegaan terwijl de twee nog maar tieners waren. De overvloedige foto's van de twee die bezig waren met PDA bewezen dat.

Emily Osment's huidige vriend in 2021 is Jack Anthony

Hoewel veel 'bijgewerkte' publicaties beweren dat Emily nog steeds bij Jim Gilbert is, hebben ze duidelijk niet goed opgelet. Emily heeft niet alleen alle foto's van Jim van Instagram verwijderd, maar ze is ook begonnen met het posten van een hoop met haar nieuwe vriend. Hoewel ze geweldig werk had geleverd door de naam van haar nieuwe, niet-beroemde vriendje te verbergen, is zijn gezicht op nogal wat afbeeldingen te zien, net als zijn Instagram-handvat … Het blijkt dat Emily nu aan het daten is met een man genaamd Jack Anthony.

In augustus 2021 verkenden Emily en haar nieuwe man verschillende kuststeden in Italië. Hoewel hij op een paar foto's van de reis te zien was, nam Emily alleen foto's van hem op van achteren of van veraf. Toch konden fans zien dat Emily een type heeft… Lang, blond, mager en geen knappe acteur. Als onderdeel van dezelfde reis gingen Emily en Jack naar Sweeden. Op de afbeeldingen waren de twee samen te zien knuffelen.

Terwijl hun reis naar Zweden gevuld was met ontmoetingen met vrienden, was hun reis naar Italië veel romantischer. Nogmaals, Emily heeft veel gedaan om Jack achter in haar fotocollages te verbergen, maar als je er snel doorheen bladert, blijkt dat deze twee heel serieus met elkaar omgaan en dat ze ergens kort nadat zij en Jim uit elkaar gingen, begin 2021 moeten zijn begonnen met daten.

Hoewel fans wachten tot Emily wat brutaler wordt in het onthullen van details over haar nieuwe man, is het duidelijk door alle foto's van hen die genieten van Phish-concerten, extravagante vakanties en dagen in Disneyland dat de twee in een serieuze relatie.

Aanbevolen: