De waarheid over het vermogen van Delilah Hamlin's vriendje

Inhoudsopgave:

De waarheid over het vermogen van Delilah Hamlin's vriendje
De waarheid over het vermogen van Delilah Hamlin's vriendje
Anonim

Model Eyal Booker is vooral bekend door zijn deelname aan de populaire Britse dating reality-tv-serie Love Island. Hij kwam in de schijnwerpers toen hij verscheen in het vierde seizoen van de show, waarin hij samenging met Hayley Hughes en Megan Barton Hanson.

Nadat hij een romantische band had met zijn twee Love Island-mededeelnemers, vond hij eindelijk degene waar zijn hart naar op zoek was: Delilah Belle Hamlin, van wie wordt gezegd dat hij de volgende Kendall en Kylie Jenner wordt. Hoewel het paar al meer dan twee jaar sterk is, zijn velen geïntrigeerd door het vermogen van Eyal en zijn carrière. Nou, we hebben je gedekt!

Wie is Eyal Booker?

Eyal, geboren op 2 augustus 1995 in Engeland, is momenteel 26 jaar oud. Hij werd geboren in een joods gezin met een Israëlische moeder genaamd Michal. Hij groeide op in Bushey Hertfordshire en ging naar een joodse gemengde scholengemeenschap in Kenton, Noord-Londen.

Tijdens zijn jeugd maakte hij deel uit van een modellenbureau voor kinderen genaamd Truly Scrumptious. Hij sloot zich aan bij het bureau samen met zijn broers, Tal en Ariel. Hoewel hij zich niet bewust was van de impact van zijn deelname aan het veld, zou zijn ervaring later een cruciale rol spelen in zijn wens om een succesvol model te worden.

In 2012 richtten Eyal en zijn vrienden de popband EverYoung op. Ze ontmoetten elkaar voor het eerst toen ze samen de Sylvia Young Theatre School bezochten. Nadat de band was opgericht, brachten ze in 2013 hun debuutsingle "You Got Me" uit. Het piekte blijkbaar op nummer 30 op de UK Indie Chart. Het lijkt er echter op dat het zijn in de muziekindustrie niet het pad is waarop hij is geboren om te slagen.

Wat is de carrièretijdlijn van Eyal Booker?

De hunk begon zijn modellencarrière toen hij nog jong was. Hij wist diep van binnen dat hij bedoeld was om een model te worden, dus liep hij weg van de EverYoung-band om de wereld van modellenwerk te verkennen en kansen te vinden om zijn vaardigheden te laten zien. Vanwege zijn goede uiterlijk en lichaamsbouw werd hij vervolgens ondertekend door modellenbureaus zoals Brick Models en W Model Management.

Eyal kreeg vervolgens een contract bij bureaus als Full Circle Model en News Models, waardoor hij in contact kwam met bekende en bekende merken zoals Adidas en Bang+Stirke. Over zijn reis gesproken, zei hij in een interview met Nevs modellenbureau dat hij op 11-jarige leeftijd in het bedrijf kwam en commercieel werk zou doen voor merken als Tesco, Asda en enkele andere kindermodemerken.

Zijn modellencarrière werd echter op 15-jarige leeftijd stopgezet, omdat hij zei dat de school "enigszins serieus begon te worden". Hij zei: "Het leven begon toen een beetje serieus te worden met school en ik stopte met modellenwerk van 15 - 19 jaar oud. Op 19-jarige leeftijd werd ik opgepikt door een Londens boetiekbureau en begon ik parttime als model te werken. 10 maanden geleden werd ik gescout om me bij Nevs aan te sluiten en sindsdien werk ik fulltime als model en ik geniet van elk moment.”

Terwijl Eyal een succesvol model werd, begon hij meer aandacht te krijgen nadat hij verscheen in de dating-reality-tv-show Love Island - een serie die veel Twitter-haat ontving tijdens de seizoensrun van seizoen 3. Zijn aanwezigheid in de show maakte hem populair bij vrouwelijke fans, en dus het vergroten van zijn volgers op sociale media.

Wat is het netto vermogen van Eyal Booker?

Eyal Booker geniet van de entertainment-levensstijl en heeft ook zijn influencer-spel opgevoerd sinds zijn verschijning op Love Island seizoen 4. Met bijna een miljoen Instagram-volgers en honderdduizend TikTok-volgers is het geen verrassing dat mensen vragen het vermogen van de voormalige eilandbewoner.

Volgens Biogossipy is zijn geschatte vermogen $ 1 miljoen - $ 5 miljoen. Hij verdient het grootste deel van zijn geld met merkaanbevelingen en modellenshows. Bovendien kwam een deel van het totale vermogen ook van het verschijnen in het reality-tv-programma. Hoewel hij geen geweldige serie had in de serie – gedumpt van het eiland op dag 25 – is zijn succes zichtbaar aan zijn enorme volgers op sociale media, om nog maar te zwijgen van het feit dat hij ook een beroemde vriendin heeft.

Hoe is de relatie tussen Eyal Booker en Delilah Hamlin nu?

Eyal, die voor het eerst contact had met Delilah Belle nadat ze begin 2019 in zijn DM's was geglipt, geniet momenteel van hun datingleven. Op zijn Instagram-post voor Valentijnsdag 2021 verwees hij ook naar hun eerste ontmoeting met het bijschrift: "Ik ben zo dankbaar dat je in mijn DM's bent geglipt en sinds die dag ben ik nooit gestopt met van je te houden of aan je te denken. Jij bent mijn persoon. Ik hou van je."

Op 11 mei vorig jaar vierde het stel hun eenjarig jubileum op Instagram. Delilah Belle deelde een video waarin ze kussen op een skilift. Ze schreef een bijschrift: "Ik had nooit gedacht dat ik zo'n liefde zou voelen, hier is voor 1 jaar met jou en nog veel meer. Ik houd van je." Hoewel het paar al meer dan twee jaar samen is, lijkt hun relatie er een die standhoudt.

Aanbevolen: