Dit is wat Danielle Staub echt deed met Dina en Caroline op 'RHONJ

Inhoudsopgave:

Dit is wat Danielle Staub echt deed met Dina en Caroline op 'RHONJ
Dit is wat Danielle Staub echt deed met Dina en Caroline op 'RHONJ
Anonim

Als we de finale van seizoen 1 van The Real Housewives van New Jersey niet hadden gezien toen Teresa Giudice een tafel omdraaide, hadden we het misschien niet geloofd. Teresa is een OG-huisvrouw en ze heeft met zoveel mensen gevochten en veel meegemaakt in de afgelopen 11 seizoenen, maar er is nog steeds iets zo wilds aan die verhaallijn. Terwijl Teresa zich verheugde op een gezellig etentje met haar vrienden en familie, was ze pissig op haar co-ster Danielle Staub. En toen Teresa sprak over geruchten die de ronde deden, greep ze de tafel, en we kunnen het nog steeds niet geloven.

Terwijl Danielle vocht met Teresa, had ze ook drama met zussen Dina en Caroline Manzo. En hoewel Dina en Caroline niet meer praten, waren ze ooit eensgezind in hun verwarring over Danielle's gedrag. Nadat ze Danielle verschillende seizoenen met zoveel mensen heeft zien vechten, is het interessant om terug te kijken op de vete die ze heeft gehad met de Manzo-broers en zussen. Laten we eens kijken naar wat Danielle Staub echt met Dina en Caroline Manzo heeft gedaan in The Real Housewives of New Jersey

Hier is hoe Danielle Staub Dina Manzo van streek maakt

Terwijl Dina Manzo RHONJ verliet omdat ze niet goed kan opschieten met haar zus Caroline, was Dina ooit een gedenkwaardig onderdeel van de realityserie. Toen fans haar voor het eerst ontmoetten, woonde ze in een prachtig huis in New Jersey en hing ze rond met haar beste vriendin Teresa Giudice.

We hebben enkele huisvrouwen gezien die niet willen dat hun kinderen de serie filmen, samen met sommigen die denken dat het helemaal in orde is. Dina Manzo vond het goed dat haar dochter Lexi RHONJ filmde, maar haar ex-man begon te denken dat dit niet het beste idee was. En toen deed Danielle Staub Dina Manzo pijn door erbij betrokken te raken.

Dina legde het uit aan E! Nieuws dat ze afscheid moest nemen van RHONJ zodat ze weg kon van Danielle: “De enige manier waarop ik Danielle echt uit mijn leven kan krijgen, is door geen contact met haar te hebben om te filmen. Op die manier hoef ik niet over haar te praten en hoef ik ook niet bij haar in de buurt te zijn."

Volgens Distractify.com zei Dina dat Danielle iets vreselijks had gedaan en legde uit: "Ze vertelde de familie van mijn ex dat ik zijn handtekening op de contracten had vervalst, wat ik niet deed. Ze wist dat ze aan zijn emoties kon werken, dus gaf ze hem elk telefoonnummer van iedereen die hij nodig had om een rechtszaak aan te spannen - contacten bij Bravo, onze productieploeg en haar advocaten. […] Ze dacht dat er meer uit zou komen, alsof ik de voogdij zou kunnen verliezen. Ze wilde me gewoon pijn doen."

Danielle Staub en Caroline Manzo vochten ook

Caroline Manzo was erg ongelukkig met het verleden van Danielle Staub. In seizoen 1 legde Caroline aan haar vriendengroep uit dat Danielle zogenaamd 19 keer verloofd was en dat er een boek was, Cop Without A Badge, dat alles leek te verklaren.

Danielle en Caroline konden het gewoon niet met elkaar vinden en tijdens de reünie van seizoen 2 had Caroline een paar harde woorden voor Danielle, noemde haar "vuilnis" en zei: "Je bent een clown … Je hele leven is een grap."

Caroline sprak over haar gevecht met Danielle en vertelde E! Nieuws dat ze probeerde een beleefd, rustig gesprek met Danielle te voeren en hun problemen door te praten, maar dat dit niet gebeurde. Caroline zei: "Ik werd zo boos omdat het was alsof ze tegen een muur praatte en ze nam gewoon nergens verantwoordelijkheid voor."

Volgens The New York Post schreef Danielle een blogpost en zei dat ze niet begreep waarom Caroline boos was. Danielle zei: "Ik gaf gewoon een telefoonnummer aan haar ex-schoonbroer om contact op te nemen met de juiste mensen met vragen die hij had over iets dat absoluut niet mijn zaken waren." Danielle zei dat het echt verontrustend was dat ze zou worden beoordeeld.

Toen ze terugkeek op haar tijd in The Real Housewives of New Jersey, vertelde Dina Manzo aan People dat Danielle haar zo van streek maakte omdat ze "wrede leugens" vertelde die absoluut niet waar waren.

Het lijkt erop dat Dina absoluut erg gekwetst was toen ze uitlegde: "Hier is deze vrouw die duidelijk niets achterhoudt. Als er enige waarheid was in iets wat ze dacht of verspreidde, denk je niet dat ze eruit zou zijn gekomen mee in de show? Het was allemaal gemene, onware roddels die ik nooit zal herhalen."

Hoewel Danielle Staub, Dina Manzo en Caroline Manzo geen castleden meer zijn in The Real Housewives of New Jersey, hebben ze zeker veel drama meegemaakt toen ze in de serie zaten.

Aanbevolen: