Wat Angela van '90 Day Fiance' met haar borst deed en hoe ze echt gewicht verloor

Inhoudsopgave:

Wat Angela van '90 Day Fiance' met haar borst deed en hoe ze echt gewicht verloor
Wat Angela van '90 Day Fiance' met haar borst deed en hoe ze echt gewicht verloor
Anonim

Toen het eerste seizoen van 90 Day Fiancé in 2014 op televisie debuteerde, kon niemand weten hoe populair en langdurig de show zou worden. Als gevolg daarvan is het lang genoeg geleden sinds de show in première ging dat de originele sterren van 90 Day Fiancé in het juiste perspectief op hun tijd op de show kunnen terugkijken. Evenzo, sinds 90 Day Fiancé zo lang in de lucht is geweest, weten de fans van de show dat veel van de sterren van de show nooit van binnen zullen veranderen, zelfs als ze dat willen.

Als het gaat om een van de meest spraakmakende sterren van 90 dagen verloofde, Angela Deem, kan gemakkelijk worden beweerd dat ze emotioneel niet volwassen is geworden tijdens haar tijd in de show. Aan de andere kant van het spectrum lijdt het geen twijfel dat Deem een fysieke transformatie heeft ondergaan sinds ze voor het eerst beroemd werd. Met dat in gedachten roept het een aantal voor de hand liggende vragen op: wat deed Deem met haar borst en hoe verloor ze zoveel gewicht?

Was Angela onder druk gezet om te voldoen aan onrealistische schoonheidsnormen?

In deze tijd lijkt het vaak alsof iedereen dromen heeft ontwikkeld om ooit beroemd te worden. Aan de ene kant is dat volkomen logisch, omdat beroemd zijn mensen doorgaans veel voordelen in het leven geeft, waaronder geld. Er is echter zeker een donkere kant van roem, vooral als het om vrouwen gaat. Beroemde vrouwen worden bijvoorbeeld vaak beschaamd omdat ze zogenaamd niet voldoen aan een vrijwel onbereikbare schoonheidsnorm.

Helaas, hoewel de sterren van 90 Day Fiancé verondersteld worden gewone mensen te zijn, hebben sommigen van hen ook hun lichaam beschaamd, waaronder Jess Caroline en Angela Deem. Als het gaat om Deem's lichaamstransformatie, als ze blij is met de veranderingen die ze heeft aangebracht, is dat het enige dat telt. Dat gezegd hebbende, is het nog steeds volkomen normaal dat fans van 90 Day Fiancé nieuwsgierig zijn naar hoe Deem haar lichaam zo dramatisch heeft veranderd.

Hoe vindt Angela zoveel gewicht verloren?

Helaas worstelen veel mensen in de wereld met hun gewicht, ook al zouden ze graag willen afvallen. In de meeste van die gevallen hebben die mensen geen toegang tot enkele van de opties die hen zouden kunnen helpen de gewenste veranderingen in hun lichaam aan te brengen. Immers, shows zoals My 600-lb Life hebben bewezen dat er enkele zeer effectieve opties zijn voor mensen die hun lichaam willen transformeren, maar dat ze erg duur zijn.

Sinds Angela Deem voor het eerst beroemd werd, is ze naar verluidt 90 pond afgevallen. Toen haar werd gevraagd hoe ze die prestatie heeft geleverd, is Deem heel open geweest over het feit dat ze chirurgische hulp heeft gekregen. In feite had Deem vijf operaties op dezelfde dag, waaronder liposuctie en het plaatsen van een maagmanchet. Toen ze met US Weekly sprak over de procedures die ze onderging, onthulde Deem wat haar inspireerde om de operaties te ondergaan die haar lichaam veranderden.

“Het viel me op toen ik de vorige keer naar Nigeria ging dat ik net aankwam … ik zei: ‘Ik word groter of opgezwollen.’ Ik bedoel, ik denk dat ik 20, bijna 25 pond ben aangekomen. Het raakte me gewoon ineens. … Ik kon niet eens met de kinderen naar de supermarkt lopen om boodschappen te doen. Ik was buiten adem.” Toen Deem eenmaal tot dat besef over haar gewicht kwam, "dacht ze echt dat [ze] zou sterven". Als gevolg hiervan concludeerde Deem dat ze "er iets aan moest doen", hoewel haar kinderen zich zorgen maakten over de operaties die Angela moest ondergaan.

Wat is er met de borst van Angela Deem gebeurd

Sinds 90 Day Fiancé-fans kennismaakten met Angela Deem tijdens het zevende seizoen van de show, is ze gemakkelijk een van de meest controversiële figuren van de show geweest. Met dat in gedachten is het niet zo verwonderlijk dat sommige 90 dagen verloofde geneigd zijn om alles over Deem hard te beoordelen. In werkelijkheid is het echter bewonderenswaardig dat ze zo open is geweest over hoe ze haar lichaam heeft veranderd, ongeacht wat Deem in het verleden heeft gedaan.

Voor iedereen die bewijs wil zien van het feit dat Angela Deem open is geweest over haar lichaamstransformatie, heeft ze 90 Day Fiancé toegestaan om de nasleep van haar borstverkleinende operatie te filmen. Als gevolg hiervan is het geen geheim dat in de onmiddellijke nasleep van Deem's borstverkleiningsoperatie, haar man Michael Ilesanmi overstuur was met de resultaten. Erger nog, Deem was op dat moment ook niet gelukkig en haar arts was daar grotendeels verantwoordelijk voor. De reden daarvoor is dat Deem's chirurg haar vertelde dat hij een pond uit elk van haar borsten zou verwijderen, maar twee keer dat bedrag eruit haalde zonder haar toestemming. Als gevolg hiervan beschuldigden ongeveer 90 dagen verloofde kijkers Deem's arts van wanpraktijken.

Aanbevolen: