RHONJ: Dina vs. Caroline: 10 dingen die elke vrouw over de ander heeft gezegd

Inhoudsopgave:

RHONJ: Dina vs. Caroline: 10 dingen die elke vrouw over de ander heeft gezegd
RHONJ: Dina vs. Caroline: 10 dingen die elke vrouw over de ander heeft gezegd
Anonim

Onlangs is gemeld dat Dina Cantin (voorheen Manzo) en Caroline Manzo van Real Housewives of New Jersey diepe banden hebben met de maffia. In 2015 zaten Dina en Tommy Manzo midden in een scheiding toen ze begon te daten met haar nu-echtgenoot, Dave Cantin.

In juli van dat jaar werd Dave op een parkeerplaats aangevallen door een man genaamd John Perna en bleef hij met pijn achter. Het bleek dat Perna lid is van de Lucchese Crime Family en werd ingehuurd door Dina's ex-man, Tommy, als huurmoordenaar. De hele connectie met de plaats delict in New Jersey deed RHONJ-fans schreeuwen van een openbaring: is dit de reden waarom de relatie tussen Dina en Caroline zoveel jaren zo gespannen was? Laten we terugblikken op 10 dingen die de zussen over elkaar hebben gezegd.

10 Dina beweert dat ze in 2018 twee jaar niet hebben gesproken

Afbeelding
Afbeelding

In 2018 was Dina op SiriusXM's Jeff Lewis Live toen haar werd gevraagd naar haar dramatische relatie met haar zus Caroline. "We hebben elkaar al twee jaar niet gesproken", reageerde Dina. Jarenlang hebben fans zich afgevraagd wat de oorzaak van hun breuk was, aangezien deze niet op RHONJ werd getoond. Telkens wanneer de dames hun drama uitlegden, hielden ze de echte reden onder het tapijt; Dina suggereert echter dat roem de reden was voor hun ondergang.

9 Caroline is ziek van Dina die alles mist

Afbeelding
Afbeelding

Nadat Dina van haar tweede echtgenoot Tommy was gescheiden en haar dochter op school zat, had Dina het gevoel dat ze verandering nodig had. Ze verhuisde van New Jersey en ging helemaal naar de westkust om een nieuwe start te maken. Nadat ze was weggegaan bij haar familie aan de oostkust, beweerde Caroline dat Dina de meeste familiegebeurtenissen had gemist.

"In de afgelopen vier jaar, vijf jaar, heeft Dina nog nooit een familiefeest bijgewoond", zei Caroline op Watch What Happens Live. Ze bleef zeggen dat haar breuk niet alleen met Caroline is, maar ook met de rest van de familie. "We hebben nichtjes en neefjes van 3, 4, 5 jaar, 9 maanden oud, die ze niet eens kent."

8 Dina: de reden waarom ze midden in het seizoen vertrok

Afbeelding
Afbeelding

Dina meldde zich aan om deel uit te maken van The Real Housewives of New Jersey, maar na het eerste seizoen stierf haar tijd in de show af. Met haar zus Caroline en haar schoonzus Jacqueline als hoofdrolspelers, koos Dina voor een kleinere rol in het tweede seizoen omdat er dingen buiten de camera gebeurden die ze niet goed vond. Volgens She Knows zei Dina: "Gedurende deze tijd gebeurden sommige dingen waar ik NIET op in zal gaan achter de schermen met bepaalde familieleden en er is eigenlijk geen goed of fout … het hangt af van wie je het vraagt." Niemand zal ooit weten wat er in deze familie is gebeurd, maar zou het met de maffia te maken kunnen hebben?

7 Caroline: Dina as a Rock genoemd

Afbeelding
Afbeelding

In 2016 vertelde Caroline Andy Cohen dat zij en Dina het niet met elkaar eens waren. In haar woorden: "Je kunt geen bloed uit een rots krijgen." Verwijst ze naar haar bloed op de rots van Dina? Dina zag natuurlijk het interview en reageerde op Twitter en zei: "Mij is verteld NOOIT contact op te nemen / spreek haar of haar familie opnieuw.

Niet uitgenodigd voor vakantie? Maar ik ben de rots waar ze bloed uit probeert te krijgen?' De scheiding tussen de twee zussen is fascinerend voor kijkers. Wat is er werkelijk aan de hand in de Manzo-familie?

6 Dina beweert dat Caroline haar uit de familie heeft gehaald

Afbeelding
Afbeelding

Na de eerste twee seizoenen van het filmen van Real Housewives of New Jersey, kwam Dina terug voor een derde seizoen in seizoen zes. Grappig genoeg was dat het seizoen waarvoor haar zus Caroline zich afmeldde.

Tijdens de reünie vertelde Dina dat ze na haar ruzie met Caroline het contact met haar schoonzus Jacqueline verloor en haar neef Nicholas niet zo goed kende. Toen Caroline's dochter Lauren zich verloofde, beweerde Dina dat ze niet was uitgenodigd voor het verlovingsfeest, wat bewijst dat Caroline Dina uit de familie had verwijderd.

5 Maar Caroline is het er niet mee eens…

Afbeelding
Afbeelding

Als Dina niet was uitgenodigd voor al deze familie-evenementen en feesten en het was niet vanwege Caroline, waarom was ze dat dan niet? Nadat Caroline de reünie van seizoen zes had gezien, had ze een paar woorden voor Dina. "Dina moet opgroeien", zei ze tegen Andy Cohen. Dina ging natuurlijk niet liggen zonder een gevecht en stuurde een reeks tweets waarin ze beweerde dat ze altijd bij familie was. Met 11 kinderen in het gezin besteedt Dina tijd met familie… alleen niet met Caroline's familie.

4 Dina is het vechten moe

Afbeelding
Afbeelding

Na jaren van vechten is het duidelijk dat zowel Caroline als Dina genoeg hebben van ruzie. Toch zal niemand terugdeinzen voor zijn standpunt. Ze houden liever van een afstand dan keer op keer in het vuur te worden gegooid. Volgens EOnline is Dina ruzie zat. "Ik probeerde het een miljoen keer in de pers te pletten, te zeggen dat alles in orde was, in de hoop dat ze erin zouden gaan en dan gewoon elkaar zien en alles weer normaal wordt. Maar op de een of andere manier gaat het niet weg", zei de moeder van een. Misschien is de vastberadenheid van de aanval op Dina's man voldoende om deze twee vrouwen bij elkaar te brengen.

3 Caroline heeft ook pijn

Afbeelding
Afbeelding

Het is niet alleen Dina die het vechten moe is, Caroline heeft ook pijn. Ze vertelde The Hollywood Reporter: “Het is een zeer pijnlijke zaak voor mij en niet alleen voor mij, maar ook voor de rest van mijn broers en zussen, degenen die niet met haar praten, mijn kinderen en nichtjes en neef, dus ik ben hier niet alleen. Ze bleef zeggen dat Dina Dina praktisch opvoedde toen ze een baby was en haar na elke breuk opnam. Ze stelde haar zelfs voor aan haar ex-man Tommy. De twee hebben veel meegemaakt en het is moeilijk om het goede te zien na jaren van het slechte zien.

2 Caroline zal in de waarheid geloven over Dina vs. Tommy

Afbeelding
Afbeelding

Na de aanval op Dina's huidige echtgenoot, is gemeld dat het werd gedaan door een huurmoordenaar die was gerekruteerd door Dina's ex-man Tommy. Dit betekent dat Caroline klem zit tussen de veiligheid van haar zus en de woorden van haar zwager. (Achtergrond: Caroline en Dina zijn zussen die met broers zijn getrouwd.) Wie kan ze geloven? Volgens Reality Tea is Caroline verscheurd. "We zijn diepbedroefd. Dit is familie aan beide kanten", zei ze. "Ik wil de waarheid weten en mijn loyaliteit zal bij de waarheid liggen."

1 Dina denkt dat Caroline jaloers is

Afbeelding
Afbeelding

Het is duidelijk dat de spanning tussen Caroline en Dina diep zit. De vraag is: begonnen hun problemen voor of na het filmen? Dina denkt dat er iets is veranderd in hun relatie nadat ze met Caroline's zwager Tommy trouwde. Nu ze getrouwd was en in een welvarende buurt woonde en leuke dingen had, gelooft Dina dat Caroline jaloers was dat haar zusje op een hoger niveau zat.

Aanbevolen: