De waarheid over het gekke gerucht over Kevin Costner en de vrouw van deze beroemdheid

Inhoudsopgave:

De waarheid over het gekke gerucht over Kevin Costner en de vrouw van deze beroemdheid
De waarheid over het gekke gerucht over Kevin Costner en de vrouw van deze beroemdheid
Anonim

Gedurende de lange en ongelooflijk succesvolle carrière van Kevin Costner heeft hij keer op keer bewezen dat hij een van de meest getalenteerde acteurs van zijn generatie is. Natuurlijk heeft elke acteur carrière-tegenslagen, zoals de keer dat Costner speelde in een film die zijn carrière bijna verpestte of toen Kevins rol in een klassieke film aller tijden werd weggewerkt.

Gelukkig speelde Costner echter in verschillende films die de tand des tijds hebben doorstaan, waaronder Field of Dreams, Bull Durham en The Untouchables, en hij speelt momenteel in de show Yellowstone.

Gezien alles wat Kevin Costner heeft bereikt tijdens zijn carrière, zouden fans kunnen denken dat mensen zich zouden concentreren op zijn inspanningen op het scherm als ze het over de beroemde acteur hadden. Omdat mensen echter graag lezen over drama van beroemdheden, is het niet zo verwonderlijk dat er enkele krantenkoppen zijn geweest over het persoonlijke leven van Costner.

Een waanzinnig gerucht over Costner en de vrouw van een legendarische atleet bracht mensen over de hele wereld aan het praten.

Bijgewerkt op 14 augustus 2022: Er hebben zich geen verdere ontwikkelingen voorgedaan met betrekking tot het gerucht, maar er is een extra bron toegevoegd voor achtergrondinformatie.

Kevin Costner zou een affaire hebben gehad met de vrouw van Cal Ripken Jr

Voor mensen die niets om honkbal geven, betekent de naam Cal Ripken Jr. misschien niet veel. Maar voor iedereen die sport volgt, is Cal Ripkin Jr. een legendarische atleet die het echt verdient om de Iron Man van honkbal te worden genoemd.

Verkozen tot de Baseball Hall of Fame in 2007, heeft Ripken Jr. verschillende records op zijn naam staan, waaronder de meeste dubbelspelen, de meeste homeruns door een korte stop en de meeste All-Star-optredens door een korte stop.

Bovendien is Ripken Jr. vooral bekend om één ding: hij speelde in 2632 opeenvolgende games; meer dan wie dan ook in de honkbalgeschiedenis, het record aller tijden. Volgens een gek gerucht was Kevin Costner er echter bijna verantwoordelijk voor dat Ripken Jr.'s streak vroegtijdig eindigde.

Een jaar voordat de legendarische reeks van Cal Ripken Jr. eindigde in 1998, werd een wedstrijd waarin hij zou spelen, geannuleerd toen werd aangekondigd dat een elektrische storing het onmogelijk had gemaakt om te spelen. Toch suggereerden sommige bronnen dat de storing nep was omdat Ripken Jr. gewoon niet kon spelen.

Hoewel dat een vreemd genoeg gerucht is, wordt het vanaf dat moment alleen maar gekker. Het gerucht gaat immers dat Ripken Jr. niet kon spelen omdat hij Kevin Costner met zijn vrouw in bed betrapte. Het gerucht verklaarde verder dat Ripken ofwel te radeloos of te gekneusd was van het vechten met Costner dat hij niet in het spel kon spelen.

Gezien het feit dat het gerucht over Kevin Costner en Cal Ripken Jr. zo bizar is, zou er sterk bewijs moeten zijn om het te ondersteunen.

In werkelijkheid lijkt het gerucht echter te zijn gebaseerd op het feit dat Ripken Jr. en Costner vrienden waren, de gemakkelijke stroomstoring van de Orioles en het feit dat Costner meerdere babymama's had en de reputatie had een bedrieger.

Per slot van rekening schreef een B altimore Sun-verslaggever dat Ripken Jr. de nacht van de stroomstoring in het stadion was en zelfs op de film te zien was die zich opwarmde voordat de wedstrijd werd afgelast. Ook werd de wedstrijd verplaatst naar de volgende dag.

Bovendien, op de avond dat Costner zogenaamd betrapt werd op een affaire in B altimore, was hij op locatie ver weg van daar om zijn veelbesproken film The Postman te maken. Sommige verhalen over het verhaal suggereren echter dat Costner na het filmen in het huis van Ripkens verbleef.

Kevin Costner en Cal Ripken Jr. wogen op het gekke gerucht

Ondanks al het ongelooflijk sterke bewijs dat het gerucht over Kevin Costner, Cal Ripken Jr., en zijn vrouw is niet waar (en Snopes heeft het beslist als onwaar gemarkeerd), het blijft tot op de dag van vandaag in sommige kringen bestaan. Als gevolg hiervan hebben Costner en Ripken Jr. allebei de behoefte gevoeld om het gerucht te ontkennen.

Costner ontkende het gerucht bijvoorbeeld eens boos, merkte LA Times op, nadat hij een radioprogramma had bezocht waarin het werd besproken.

“Ik dacht eerst dat jullie zeiden dat dit waar was, en als dat zo was, zou ik jullie hoofd eraf halen. Als er iets wordt beweerd, zou ik graag zien dat iemand naar voren komt. Niemand zal dat doen, omdat ze het verhaal niet hebben om het te doen. Er zou veel geld zijn voor een verhaal als dit, maar het is gewoon niet waar.”

Van zijn kant ontkende Cal Ripken Jr. het gerucht tijdens een gesprek met NPR in 2008. In tegenstelling tot Costner, die zinspeelde op het onthoofden van sommige radiopresentatoren, haalde Ripken Jr. rustig herinneringen op aan zijn aanwezigheid in de nacht van de macht storing en uitgaan op het veld.

“Het is gemakkelijk om de feiten daarvan te controleren. Ik herinner het me heel goed. De lichtbank ging uit en Randy Johnson gooide voor de Seattle Mariners. En we waren aan het beslissen wat we daarmee moesten doen. Was er daarbuiten genoeg zichtbaar licht om een man met meer dan 100 mijl per uur te zien gooien? De bank was net boven onze dug-out. En ik ging fysiek naar buiten en testte het voor de scheidsrechter. Ik was in gesprek met de scheidsrechters. Ik was er zeker, ik was klaar om te spelen.”

Hij legde verder uit: Ik was er zeker bij. En ik weet zeker dat ik een aantal keer op de camera stond toen ik op het veld was.”

Dat feit alleen al zou het gerucht summier moeten oplossen, maar er wordt vandaag nog steeds over gesproken.

Aanbevolen: