De waarheid over de relatie van Michael Rapaport met 'The Howard Stern Show

Inhoudsopgave:

De waarheid over de relatie van Michael Rapaport met 'The Howard Stern Show
De waarheid over de relatie van Michael Rapaport met 'The Howard Stern Show
Anonim

Hij is luid. Hij is eigenwijs. Hij is zeer verdeeld. En hij houdt van controverse… Nee, we hebben het niet over Howard Stern… we hebben het over Michael Rapaport. Als je dit artikel leest, is de kans groot dat je al goed weet wie Michael Rapaport is. Hij is in de eerste plaats acteur. En een behoorlijk geslaagde. Hij is te zien geweest in een aantal geweldige films (waaronder Sully) en shows (zoals Friends). Maar hij is ook een van de hoofdrolspelers in de populaire Netflix-show Atypical. Maar de meeste mensen kennen hem van zijn internet capriolen, zijn verschillende schandalen en zijn talrijke 'optredens' in The Howard Stern Show.

Gezien zijn mate van betrokkenheid bij de langlopende en veelgeprezen SiriusXM-radioshow, zijn fans buitengewoon nieuwsgierig naar de ware aard van Michaels betrokkenheid bij de zelfverklaarde King Of All Media. Hier is de waarheid…

Michael schreeuwde en schreeuwde zijn weg om een belangrijk onderdeel van de Howard Stern-show te vertegenwoordigen

Hoewel Michael Rapaport nog nooit echt is gaan zitten voor een formeel interview op The Howard Stern Show, is hij er VEEL op te zien geweest. Vooral in het laatste decennium. Ook al is hij te zien geweest als gast-presentator en beroemde gast op The Howard Stern Wrap Up Show, zijn betrokkenheid bij het hoofdprogramma is meestal via telefoontjes, tweets en verhalen van de stafleden die in de show te zien zijn.

Dit komt omdat Michael waarschijnlijk het best bekend staat om alle vetes die hij krijgt met Howards goedbetaalde stafleden. Michael is er vooral dol op om Howard's oude producer, Gary 'Ba Ba Booey' Dell'Abate, te plagen.

Gary is meestal een doelwit voor Howards komedie en is dat al sinds ze begin jaren tachtig samenwerkten. Het is duidelijk dat Gary weet dat het allemaal leuk is. Maar wanneer Michael Gary aanv alt, lijkt daar een echte vijandigheid te heersen. En dit is iets dat veel reacties krijgt van de fans… en van Howard Stern zelf. Maar het is niet alleen Gary die de vorm krijgt van Michael's stok… of, moeten we zeggen, het scherpe uiteinde van zijn extreem bijtende en vulgaire tong.

Producenten J. D. Harmeyer, Jason Kaplan en Jon Hein, schrijver Richard Christie en voormalig staflid Brent Hatley zijn ook betrokken geweest bij een aantal extreem wrede on-air vetes met Michael. Meestal gaan deze vetes over fantasievoetbal, en zo raakte Michael voor het eerst betrokken bij The Howard Stern Show.

Hoewel Howard zich vaag bewust was van Michael voordat hij lid werd van de fantasiecompetitie van de Stern Show-staf, leerde hij de man pas achteraf kennen. Het is niet helemaal duidelijk hoe Michael sociaal betrokken raakte bij producer Gary Dell'Abate, maar hij vond al snel zijn weg naar de binnenste cirkel van de Stern Show en werd uitgenodigd om deel te nemen aan hun exclusieve fantasy-competitie. Bijna onmiddellijk deed Michael mee met het vaak brutale plagen en geklets van het personeel. Maar hoewel het personeel de regels kent en welke lijnen ze niet mogen overschrijden, vond Michael altijd een manier om dingen te ver te gaan… En zo kwam hij uiteindelijk op de radio terecht.

Hoewel Howard bijna geen interesse heeft in fantasievoetbal (of voetbal wat dat betreft), wilde hij altijd met zijn personeel in de lucht praten over wat voor soort capriolen er tussen hen allemaal gaande waren in hun vrije tijd als en hoe gek Michael deed. En met 'gek' bedoelen we schreeuwen, schreeuwen en buitensporig politiek incorrecte dreigementen sturen naar zijn fantasie-tegenstanders.

Het is hilarisch op de verkeerde manieren.

AKA… het is The Howard Stern Show. …Tenminste, het is wat The Howard Stern Show vroeger was.

Door de jaren heen is Howard zowel in persoonlijke als creatieve zin geëvolueerd. Op zijn beurt is hij een veel vriendelijker man geworden. Dat betekent niet dat hij zijn stafleden niet plaagt … hij doet het gewoon minder. In plaats daarvan laat hij het ergste over aan de staf zelf. Personeelsgevechten waren en bleven een hoofdbestanddeel van The Howard Stern Show. Maar doordat Howard een stap terug doet om het publieke imago te behouden en beter benaderbaar te maken om de beste gasten voor zijn show te krijgen, is er een vacature ontstaan op de afdeling 'attack the staff'.

Enter Michael Rapaport.

Als Michael degene is die de meest obscene beledigingen uitkraamt ter wille van entertainment, neemt dat de druk weg van Howard. Hoewel sommige fans van Howard hier een hekel aan hebben, beweren velen dat het eigenlijk een goede zaak is. Dit komt omdat Howard een aantal echt inspirerende en fascinerende manieren heeft gevonden om te evolueren zonder enkele elementen van de show te verliezen die het maken tot wat het is. Howard kan nog steeds Howard zijn wanneer hij wil, maar verschuif enkele van de meest kleurrijke elementen naar zijn staf en superfans zoals Michael.

Michael is een megafan van Howard Stern

Het zou gemakkelijk zijn om te beweren dat Michael Rapaport alleen maar The Howard Stern Show belt om aandacht. Nou, het zou niet helemaal waar zijn… slechts gedeeltelijk. Het lijdt geen twijfel dat Michael geniet van alle reacties en reacties op zijn overvloedige en consistente optredens. Maar eerst en vooral is de man al heel lang een megafan van Howard Stern.

Hoewel Gary Michael om verschillende redenen in de fantasiecompetitie van Stern Show had kunnen achterlaten, lijkt het erop dat Michaels ware trouw aan The Howard Stern Show de reden was waarom. Elke Stern-fan weet wie er 'echt' is. Ze weten wie gewoon in de binnenste cirkel van Howard wilde klimmen en die oprecht houdt van en respect heeft voor de legendarische radiopresentator, filantroop, bestsellerauteur en filmster.

De combinatie van Michael's amusementswaarde, zijn vermogen om de staf te roosteren terwijl hij de druk van Howard wegneemt, evenals het feit dat hij echt een superfan is, is waarom hij zo'n belangrijk onderdeel is geworden van de satellietradioshow.

Aanbevolen: