De waarheid over het privéhuwelijk van Stephen en Kennya Baldwin

Inhoudsopgave:

De waarheid over het privéhuwelijk van Stephen en Kennya Baldwin
De waarheid over het privéhuwelijk van Stephen en Kennya Baldwin
Anonim

Van alle Baldwin-broers is er de afgelopen weken niemand meer in het nieuws geweest dan SNL-ster Alec. Dit komt natuurlijk na zijn fatale, toevallige opname van Halyna Hutchins, de cameraman van zijn film Rust.

De film zou ergens in 2022 in première gaan, maar de productie is sindsdien voor onbepaalde tijd opgeschort. Als producer van de film kreeg Alec zelf zware kritiek te verduren, na fouten in het protocol die ertoe leidden dat een wapen met live-rondes op de set werd gelost. In de familie Baldwin is dit een beetje een verandering in de aandacht van het publiek: hun jongste broer, Stephen, is meestal het meer vaste onderwerp van de minder goede pers, dankzij zijn vaak extreem conservatieve opvattingen.

Als een luide voorstander van voormalig president Trump, en met een aantal van zijn perspectieven op zaken als homorechten, werd Stephen in Hollywood-kringen gemeden. Als gevolg hiervan hebben de acteur en zijn vrouw Kennya zich nog verder teruggetrokken in de veiligheid van hun religieuze cocon.

New York geboren en getogen

Stephen ontmoette zijn toekomstige vrouw in 1987 en de twee trouwden in 1990. Kennya, die toen de familienaam Deodato droeg, is van beroep grafisch ontwerper. Ze werd geboren in Brazilië als dochter van de legendarische, driemaal voor een Grammy genomineerde jazzartiest, Eumir Deodato. Haar moeder, Mary Ellen, werd geboren in Nyack, New York en ontmoette Eumir via hun muziekkringen en werd ook zijn promotor.

Op het moment dat Stephen en Kennya door het gangpad liepen, speelde hij als een onbezonnen cowboy met de naam Buffalo Bill in de ABC Western-dramaserie The Young Riders. De show werd meestal gefilmd in Tucson, Arizona. Als zodanig verliet het paar hun huis in New York - waar Stephen werd geboren en getogen - en verhuisde naar de staat Grand Canyon.

Een gesigneerde poster van Stephen Baldwin uit zijn ABC Western-dramaserie 'The Young Riders&39
Een gesigneerde poster van Stephen Baldwin uit zijn ABC Western-dramaserie 'The Young Riders&39

Het echtpaar heeft twee dochters, Alaia Baldwin, hun eerste geboren in januari 1993. Ze is een model en is getrouwd met schrijver en producer, Andrew Aronow. Hailey Bieber is de bekendere zus van Alaia en werkt ook als model en influencer op sociale media. Ze is sinds november 2018 getrouwd met de Canadese superster Justin Bieber.

Alaia en Hailey hebben vaak ruzie gehad met hun vader over zijn religieuze en politieke opvattingen, wat in wezen een microkosmos is van hoe hij wordt bekeken - zelfs binnen zijn eigen familie.

Een radicaal conservatief

Zoals je zou verwachten van een radicaal conservatief, is Stephens standpunt over bepaalde maatschappelijke kwesties de oorzaak van veel consternatie bij zijn familie en het publiek in het algemeen. In 2012 kwam hij bijvoorbeeld naar buiten ter ondersteuning van zijn mede-rechtse acteur Kirk Cameron.

Het voormalige kindsterretje uit ABC's sitcom uit de jaren 80, Growing Pains, was verschenen in een interview met Piers Morgan op CNN en verwees naar homo-oriëntatie als 'onnatuurlijk, schadelijk en uiteindelijk destructief voor zoveel fundamenten van de beschaving'. Kort daarna verscheen Stephen op Showbiz Tonight met A. J. Hamer op het nieuwsnetwerk om zijn steun aan Cameron te bieden.

www.youtube.com/watch?v=xS4OqDvhprA

Naast hem in de aflevering zat Star Trek-acteur George Takei. Beiden waren vers van de deelname aan The Celebrity Apprentice - Stephen in seizoen 6 en Takei in het vorige seizoen. De laatste is een homoseksuele man, sinds 2008 getrouwd met Brad Altman. Stephen uitte niet alleen zijn overtuiging dat Cameron recht had op zijn eigen opvattingen, hij insinueerde ook sterk dat hij zelf soortgelijke opvattingen deelde.

Enigszins verbroken relatie

Kennya is niet zo uitgesproken als Stephen, en heeft de neiging om haar leven buiten de publieke opinie te leven. Toch deelt ze veel van zijn religieuze perspectieven. In feite was het door haar invloed dat haar man - die met zijn broers Iers katholiek was opgevoed - zich bekeerde tot de charismatische evangelist die hij nu is.

Hun levensstijl heeft niet alleen zijn relatie met zijn dochters zwaar onder druk gezet; de gevolgen waren zelfs nog ernstiger in de uitgebreide familie. De eerstgeborene Alec heeft zijn minachting voor Trump nooit verborgen. Hij staat ook bekend om het spelen van een parodie op de voormalige president in Saturday Night Live.

Alec Baldwin als zijn parodie Donald Trump-personage op 'SNL&39
Alec Baldwin als zijn parodie Donald Trump-personage op 'SNL&39

Na de spanningen van de presidentiële campagne van 2016 tussen Trump en Hillary Clinton, en de daaropvolgende, verrassende triomf van Trump, onthulde Stephen dat hij niet langer in gesprek was met Alec. Het is een relatie die tot op heden enigszins gebroken is gebleven. De jongere broer of zus plaatste echter wel een ondersteunend bericht voor Alec op zijn Instagram-pagina in de nasleep van het ongeluk op de set van Rust.

In de afgelopen tien jaar is Stephen meer aangetrokken tot religieuze films. In een wereld die steeds progressiever wordt, is het logisch dat hij en Kennya de liberale schijnwerpers liever zoveel mogelijk vermijden.

Aanbevolen: