De waarheid over het privéhuwelijk van Adam Brody en Leighton Meester

Inhoudsopgave:

De waarheid over het privéhuwelijk van Adam Brody en Leighton Meester
De waarheid over het privéhuwelijk van Adam Brody en Leighton Meester
Anonim

Van alle tienerdrama-personages uit de jaren 2000, Seth Cohen van The O. C. en Blair Waldorf van Gossip Girl hebben een enorme indruk op ons gemaakt. We hielden ervan om Seth videogames te zien spelen en Ryan welkom te heten in zijn leven, en zijn romance met Summer doet ons tot op de dag van vandaag bezwijmen. Blair was de meester van schema's (en wist beter dan wie dan ook hoe hij een perfecte hoofdband moest dragen). En in 2013 begonnen Seth en Blair met daten. Oké, dus dat is niet echt gebeurd, maar Adam Brody en Leighton Meester begonnen elkaar dat jaar te zien, en tv-fans waren enthousiast.

Adam Brody en Leighton Meester ontmoetten elkaar voor het eerst in een restaurant in L. A. en nadat ze allebei in de film The Oranges verschenen, werden ze verliefd. We kijken graag terug op de relatie tussen Adam Brody en Leighton Meester, en hoewel we volledig respecteren dat ze graag privé zijn, zouden we graag meer over hen willen weten. Blijf lezen om achter de waarheid te komen over het privéhuwelijk van Adam Brody en Leighton Meester.

Waarom zijn Adam Brody en Leighton Meester zo privé?

Het beroemde stel kreeg in 2020 een tweede baby en fans waren zo blij om het goede nieuws te horen.

Adam Brody deelde dat hij en Leighton Meester 'huismannen' zijn, dus het lijkt erop dat ze er niet om geven om vaak geïnterviewd te worden of dat mensen zoveel over hun leven weten.

Adam vertelde GQ in een interview: "We gaan niet naar veel dingen die we misschien zouden kunnen, en zoeken op die manier geen promotie."

Het lijkt er ook op dat Adam en Leighton graag een rustig gezinsleven leiden. Toen Leighton beviel van hun zoontje tijdens de COVID-19-pandemie, deelde Adam met People hoe het was om tijd thuis door te brengen met hun zoon en hun vijfjarige dochter, Arlo.

Adam zei dat het bijzonder was om in die tijd samen te kunnen zijn: "Het was behoorlijk magisch. Het is zo'n gekke tijd voor iedereen en we zijn zo, zo, zo gelukkig dat we een aantal van de veiligheid die we doen en hebben de flexibiliteit met onze banen die we doen. We praten er de hele tijd over en we hebben gewoon belachelijk veel geluk en geluk." Hij voegde eraan toe: "Je bent in een cocon terechtgekomen. De wereld buiten is op dit moment angstaanjagend en ook opwindend en hoopvol."

Adam zei in het GQ-interview ook dat hij de wereld op een geheel nieuwe manier ziet nadat hij vader is geworden.

Wat Adam Brody heeft gezegd over Leighton Meester en hun familie

Hoewel Adam Brody niet vaak veel over zijn vrouw zegt, klinkt hij wel heel lief en verliefd als hij dat wel doet.

Adam Brody prees Leighton Meester in een interview met Harper's Bazaar en zei dat hij het geweldig vindt dat ze voor zichzelf opkomt met de paparazzi. Hij zei dat hoewel hij "te zelfbewust" is, ze ervoor zal zorgen dat ze haar groots zal zijn als ze met hen omgaat. Adam zei: "Ik zou niet onbeleefd zeggen, maar zoals mensen zullen proberen haar een sexy oude foto te laten ondertekenen of iets dat geen fans zijn, maar ze doen alsof ze fans zijn … Het is een soort van bodemvoedend ding … Ze heeft geen probleem is als, 'Je kunt me haten. Het kan me niet schelen.'"

Hoewel Adam en Leighton privé zijn, praat hij nogal wat over zijn gezinsleven, omdat hij klinkt als zo'n trotse ouder. Toen hij werd geïnterviewd in de show Strahan, Sara en Keke, werd hem gevraagd naar de "good cop, bad cop" en hij zei dat hij met Arlo zou worstelen en grapte: "Ik verdraag meer met de haken en de uppercuts. " Hij zei ook dat het vaak voorkomt dat hij "de slechte agent" is, omdat hij soms een geweldige dag met zijn dochter zal hebben en dan zal hij haar iets moeten vertellen dat ze niet wil horen (zoals dat ze naar slapen) en ze zal van streek zijn.

Wat Leighton Meester heeft gezegd over huwelijk en moederschap

Net als haar man Adam Brody praat Leighton Meester regelmatig over het ouderschap.

Leighton Meester vertelde Raffinaderij 29 dat het moeilijk kan zijn om verschillende identiteiten te behouden, omdat mensen labels op anderen plakken. Ze zei: "Ik praat niet veel over Arlo. Ik ben erg trots op dat deel van mijn leven. Maar ik ben ook erg trots op de show en op het werk dat ik doe. Ik denk dat de perceptie is: jij je bent een vindingrijk, of je bent een icoon, of je bent een moeder. Er is geen tussenweg."

Leighton sprak ook over het ontmoeten en verliefd worden op Adam Brody in een interview met The Daily Beast. Ze deelde het verhaal van hoe ze elkaar ontmoetten en zei dat het nuttig was dat ze allebei beroemd waren omdat ze in dezelfde periode in tienershows speelden, omdat ze elkaar begrijpen en wat ze hebben meegemaakt. Ze zei ook dat ze niet naar The O. C. keek

Hoewel Adam Brody en Leighton Meester privé zijn, begrijpen ze zeker dat fans het geweldig vinden dat ze samen zijn. Leighton vertelde The Daily Beast: "Mensen hebben een soort fantasie over die overlap van personages in het echte leven. Ze hebben er een hele … speciale plaats in hun hart voor." Fans kunnen het koppel ook zien schitteren als voormalige partners die een kind delen in de hilarische sitcom Single Parents.

Aanbevolen: