De waarheid over het ongelooflijk ongemakkelijke interview van Stephen Colbert met Eminem

Inhoudsopgave:

De waarheid over het ongelooflijk ongemakkelijke interview van Stephen Colbert met Eminem
De waarheid over het ongelooflijk ongemakkelijke interview van Stephen Colbert met Eminem
Anonim

Stephen Colbert heeft behoorlijk wat ongelooflijk ongemakkelijke interviews gehad. Zijn interactie met voormalig president Donald Trump is iets waar fans nog steeds over praten, net als zijn uiterst ongemakkelijke uitwisseling met Kristen Stewart. Maar al deze interviews vonden plaats nadat hij The Late Show van David Letterman had overgenomen. De waarheid is dat sommige van Stephen's meest ongemakkelijke interviews veel eerder plaatsvonden. Vooral zijn zitten met de veelgeprezen rapper Eminem

Veel van Stephen's ongemakkelijke interviews van weleer werden aangewakkerd door de rechtse media-expert die hij speelde op The Colbert Report, dat hij presenteerde van 2005 tot 2016. Maar zijn interview in 2015 met Eminem vond plaats op een openbaar toegankelijk station in Monroe, Michigan. Het was een heel vreemde stap voor de presentator van de talkshow, vlak voordat hij zijn 11-jarige run op Comedy Central beëindigde om de baan te nemen als presentator van een late night talkshow op een van de meest geprezen tijdvakken op televisie. Maar Stephen's keuze om een echt publiek toegankelijk kanaal te hosten met een van de grootste rappers ooit was nog maar het begin van zijn zeer, zeer, zeer vreemde moment…

Stephen Colbert probeerde de ongeschoolde rapfan te spelen met Eminem en het faalde spectaculair

Digital Trends beschreef het interview van Stephen Colbert in 2015 met Eminem als een aflevering van Between Two Ferns. In zoveel opzichten hebben ze gelijk. De onhandigheid was bijvoorbeeld verwant aan de show van Zach Galifianakis. Ten eerste was er een gigantische plant die onhandig tussen de twee sterren was geplaatst. Wat nog belangrijker is, Stephen probeerde duidelijk die onverklaarbare sfeer na te bootsen die zo natuurlijk voor Zach is … alleen zonder de antagonistische kwaliteit waardoor zijn satirische interviewshow zo goed werkt. Misschien is dat een van de redenen waarom dit stuk niet bij de fans en de pers terechtkwam. Stephen is niet vijandig. Hij is droog en openlijk nerd. En dat was misschien niet de juiste keuze voor dit soort interview.

Eminem was duidelijk betrokken bij de grap en hield een strak gezicht toen Stephen deed alsof hij niet wist wat 'prestatie' in een nummer betekende of dat Eminem en Marshall Mathers dezelfde persoon waren… maar de rapper was ook niet overtuigend.

Stephen Colbert is misschien een van de meesters van droge komedie, maar zijn doelbewust onbeholpen vragen leken niet speels op Eminem te stuiten zoals andere beroemdheden. Dit kan een combinatie zijn geweest van slecht materiaal en het ietwat afstandelijke karakter van Eminem. Maar toen Stephen Eminem eindelijk zover kreeg dat hij deed alsof hij boos was, kreeg het interview een positieve wending.

Het is duidelijk dat wanneer Eminems woede in de schijnwerpers wordt gezet (zoals in zijn muziek), zijn aantrekkingskracht echt doorkomt. En tegen het einde van het interview, dat Eminem deed om zijn muziek in de film Southpaw te promoten, verandert de chemie van hun interview van ongemakkelijk in vermakelijk ongemakkelijk. Naarmate Eminems agressie escaleerde, nam die van Stephen ook toe… en… even… het interview gaat van start.

"Je komt in mijn huis en je buigt voor me en je verwacht dat ik terugga?" zei Stefanus. "Je vergist je helaas!"

"…Ik weet niet zeker wat ik hier moet doen, " antwoordde Eminem.

"Ik weet het. Nee, dat doe je niet."

De waarheid over het interview van Stephen Colbert met Eminem

We hebben absoluut geen idee waarom Stephen Colbert en CBS een openbare zender in Michigan wilden overnemen, maar het deed wonderen voor het station zelf. In een artikel van MLive onthulde de uitvoerend directeur van het Monroe Public Access-kanaal, Milward Beaudry, dat CBS hem in het ongewisse hield over de ware aard van het segment. Ze belden weken van tevoren, vroegen naar de mogelijkheden van het station en boekten het vervolgens voor een van hun shows. Milward en de medewerkers van het kanaal wisten dat het segment de nieuwe presentator van The Late Show zou betrekken, maar ze hadden geen idee wie hij zou interviewen.

Pas op de dag van het interview kwamen ze erachter dat de superster Eminem uit Michigan het onderwerp zou zijn. Dit was een grote opwinding voor zowel de uitvoerend directeur als de crew van de publieke zender, van wie velen werden ingehuurd door CBS om het interview te filmen in plaats van de eigen medewerkers van het netwerk.

Aangezien The Monroe Public Access Channel een non-profitorganisatie is, hadden ze niet veel accommodatie voor het CBS-personeel, Stephen, of de veelgeprezen rapper. Ze hadden geen goede kleedkamers of zelfs niet genoeg ruimte om ze allemaal te huisvesten. Toch slaagde de bemanning erin om het vol te houden en bracht heel wat extra aandacht en financiële middelen naar het station. Of het lastige segment werkte of niet, is aan het oog van de toeschouwer, maar wat duidelijk is, is dat ze Monroe Public Access Channel een solide hebben gedaan.

Aanbevolen: