De waarheid over het vermogen van Stephen Amell sinds 'Arrow

Inhoudsopgave:

De waarheid over het vermogen van Stephen Amell sinds 'Arrow
De waarheid over het vermogen van Stephen Amell sinds 'Arrow
Anonim

In de tv-wereld onderscheidt Stephen Amell zich door hetzelfde iconische personage in verschillende shows te spelen. Zoals fans misschien weten, werd de acteur gecast om DC-superheld Green Arrow te spelen voor verschillende series op The CW. Deze omvatten Vixen, Supergirl, Batwoman, The Flash, DC's Legends of Tomorrow en natuurlijk Arrow.

Hierdoor was het spelen van Arrow een behoorlijk fulltime optreden voor de acteur, totdat Arrow in 2020 na acht seizoenen eindigde.

Amell was misschien al een gevestigde acteur lang voordat hij zijn DC-optreden landde, maar het spelen van Arrow is zeker een van de kenmerken van zijn carrière geweest. Wat nog belangrijker is, er is ook reden om aan te nemen dat Amell erin is geslaagd een behoorlijke beloning voor zichzelf te verdienen voor zijn werk aan de shows.

Tegelijkertijd hebben fans zich ook afgevraagd hoeveel van zijn vermogen nu te danken is aan zijn betrokkenheid bij DC. Het blijkt dat het antwoord veel is.

Stephan Amell werd gecast als pijl nadat zijn andere serie was geannuleerd

Toen hij begon, nam Amell verschillende gastrollen voor televisie op zich. Deze omvatten Heartland, CSI: Miami, NCIS: Los Angeles, 90210 en The Vampire Diaries. Hij boekte uiteindelijk ook een vaste rol in de voor een Emmy genomineerde HBO-komedie Hung. Helaas werd het na slechts één seizoen geannuleerd. Direct daarna kwam echter Arrow naar voren.

“Dus toen Hung werd geannuleerd, was ik beschikbaar voor het pilotseizoen en Arrow was het eerste waarvoor ik auditie deed. Het was niet het eerste script dat bij me opkwam, maar het was mijn eerste auditie, "vertelde Amell aan Collider. "Mijn vrienden lachten me uit omdat de onofficiële start van het pilotseizoen 1 februari is, en 1 februari is de dag dat ik werd gecast."

Het is veilig om te zeggen dat Amell sindsdien niet meer heeft omgekeken. Dat gezegd hebbende, heeft hij een aantal verrassende onthullingen gedaan over zijn tijd in het spelen van de rol door de jaren heen.

Stephen Amell zei ooit dat hij minder werd betaald dan zijn andere co-Stars On Arrow

Amell heeft misschien de hoofdrol gescoord in Arrow, maar dat betekende niet noodzakelijk dat hij het hoogste percentage per aflevering kreeg. Het bleek dat er minstens drie andere acteurs waren die meer betaald kregen dan hij.

"Het enige probleem dat ik de eerste paar jaar had, was, denk ik, dat ik tot het einde van het tweede seizoen het vierde of vijfde best betaalde castlid was", onthulde Amell over de binnenkant van jou podcast met Michael Rosenbaum.

Toen de show zijn tweede seizoen inging, kreeg Amell een verhoging, hoewel het nog steeds niet veel was. “Ze gaven me wat ze een 'geschenk' noemden na seizoen 2; het zijn ze die mijn salaris verhogen zonder er iets voor terug te vragen, 'herinnerde de acteur zich.

“Ze zeggen: 'Oké, je nieuwe salaris wordt X min, ongeveer $1, 250 per aflevering.' En ik ga: 'Wat ben je aan het doen? Dat is niet het meeste geld.' Ze zeiden: 'Ja, nee. Het is het meeste geld in de loop van 23 afleveringen, omdat de persoon boven je niet alle afleveringen heeft geproduceerd.' Ik dacht: 'Oké, technisch gezien heb je gelijk…' Dat laat een beetje een [slechte] smaak in mijn mond achter."

Ondertussen, toen Amell moest fotograferen voor crossover-evenementen terwijl zijn personage in andere DC-shows op The CW verscheen, onthulde de acteur ook dat het filmen niet bepaald soepel verliep. Als het op deze scènes aankwam, merkte Amell dat hij acteerde zonder zijn vermeende co-sterren. Dit was het geval toen hij aan de eerste aflevering van Crisis on Infinite Earths werkte, waar zijn personage zogenaamd sterft terwijl hij wordt omringd door superheldenvrienden.

“Ik geef hier niemand de schuld van, maar dit is een scène met mij uit Arrow, die plaatsvindt op Supergirl met een Supergirl-crew met eisen aan zowel Grant [Gustin] als Caity Lotz die op Flash en Legends zijn op een ander schema dan de crossover omdat ze anders fotograferen [expletive] en ze proberen ze te trekken zodat ze, Flash en Legends, hun dag de volgende dag niet verknoeien, "zei Amell. Maar was het loon het op zijn minst waard?

Hier is de waarheid over het vermogen van Stephen Amell sinds Arrow

Ondanks dat er wat problemen waren met de show (en de Arrowverse), is het uitbeelden van de Groene Pijl nog steeds goed gelukt voor Amell. In feite wordt zijn huidige vermogen geschat op maar liefst $ 8 miljoen die hij speelde in de DC-shows. Eerder schatten schattingen het vermogen van Amell op $ 3 miljoen.

Bovendien is het ook vermeldenswaard dat Amells Arrow-rol hem veel bekendheid gaf, wat resulteerde in verschillende andere projecten tijdens zijn tijd in de show. Deze omvatten films zoals Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows, Code 8 en When Calls the Heart.

Amell lijkt voorlopig klaar met het spelen van Arrow. Sterker nog, hij is sindsdien overgestapt op andere projecten, met in de hoofdrol de Starz-serie Heels en naar verluidt het vervolg op zijn film uit 2019, Code 8, voor Netflix. Dat gezegd hebbende, liet de acteur onlangs doorschemeren dat hij misschien nog niet klaar is met het spelen van de Groene Pijl.

“Als de kans zich voordoet om 6 tot 8 afleveringen van Arrow te doen als een gelimiteerde serie op Netflix of HBO Max – of iets dergelijks, of op The CW, naargelang het geval – Ik denk dat dat geweldig zou zijn, legde de acteur uit.

Aanbevolen: