Khloé Kardashian schenkt vrienden en familie deze kerst een prullenbak

Inhoudsopgave:

Khloé Kardashian schenkt vrienden en familie deze kerst een prullenbak
Khloé Kardashian schenkt vrienden en familie deze kerst een prullenbak
Anonim

De Kardashian-Jenner-clan heeft zojuist hun felbegeerde vakantiecadeaugids voor familie en vrienden op Kourtney Kardashian's website Poosh uitgebracht, en naast de voorspelbaar hoge prijskaartjes, zijn sommige van hun voorgestelde items echt nogal eigenaardig.

Reageren op wat haar compostbak zo 'speciaal' maakt, zegt Khloé: 'Dit apparaat is niet alleen superslank, maar het maakt composteren ook eenvoudig. Ik vind het geweldig dat ik deze groene gewoonte in mijn leven kan opnemen en waar kan leren over het belang van het elimineren van voedselverspilling!'

Momager Kris lijkt de zorgen over het milieu van Khloé te delen

De compostbak van $ 499 die Khloe Kardashian deze kerst aan vrienden en familie zal schenken
De compostbak van $ 499 die Khloe Kardashian deze kerst aan vrienden en familie zal schenken

Momager Kris Jenner lijkt Khloé's bezorgdheid over het milieu te delen en pleit voor een slateelt van $ 499. De matriarch roept uit: "Wat een leuke manier om het hele gezin zover te krijgen dat ze hun eigen voedsel gaan verbouwen. Ik ben zo enthousiast dat ik mijn vrienden, familie en kleinkinderen deze duurzame boerenkraam cadeau kan doen."

De overgebleven Kardashian-Jenner-zussen hebben zich gericht op zelfzorg

De overgebleven Kar-Jenner-zussen lijken te hebben gekozen voor een meer conventionele benadering, in plaats daarvan om zich te concentreren op het thema zelfzorg. Kim Kardashian West selecteerde een 'slim' led-springtouw van $ 80 dat fitnessgegevens weergeeft en beweerde dat 'trainen een groot deel van mijn zelfzorgroutine is, dus ik wilde mijn vrienden en familie dit innovatieve en handige springtouw geven dat de uw fitnessdoelen'.

De gewogen deken van 15 pond helpt Kendall met angst

Zowel Kourtney als Kendall Jenner gaven de voorkeur aan dekens, waarbij Kourtney een infraroodsaunadeken van $ 518 koos en Kendall een gewogen deken van $ 179 en 15 pond. Kendall schreef haar verzwaarde deken toe dat ze haar hielp met angst en zei dat "opkruipen met een deken en een film kijken mijn favoriet is, zoals een goede knuffel." Kourtney verklaarde ook dat ze haar saunadeken gebruikt als onderdeel van haar zelfzorgritueel en verklaarde: 'Ik ben erg enthousiast om deze saunadeken voor thuis aan mijn vrienden en familie te schenken, zodat ze kunnen genieten van de helende eigenschappen van het infraroodlicht. van hun huizen!'

Last but not least, Kylie Jenner bleef trouw aan haar status als schoonheidsmagnaat en keurde een Lighttim-handapparaat van $ 249 goed dat is ontworpen om het verschijnen van rimpels te verminderen. De ster onthulde: "Ik ben dol op LED-verlichting. Het is een van mijn favoriete onderdelen van het krijgen van een gezichtsbehandeling, en dit apparaat brengt die technologie naar huis."

Als je zelf je huis wilt opfleuren met een rijkelijk dure compostbak, dan kun je alle genoemde cadeaus (behalve de slagroei) kopen via de Poosh-website.

Aanbevolen: