Weet je nog dat Britney Spears een magische kerst doorbracht met deze vergeten vriendje?

Weet je nog dat Britney Spears een magische kerst doorbracht met deze vergeten vriendje?
Weet je nog dat Britney Spears een magische kerst doorbracht met deze vergeten vriendje?
Anonim

Weet je nog wanneer Britney Spears haar eerste kerst vierde met vriendje Charlie Ebersol?

Het stel werd gezien in bijpassende pyjama terwijl ze poseerden voor een fonkelende boom, met de zonen van de zangeres Sean en Jayden.

"Ik wens iedereen een gelukkig en gezond kerstfeest!" Spears, 33, ondertitelde de Instagram-kiekje op donderdag 25 december.

Destijds was het stel bijna twee maanden samen.

Ebersol, is de zoon van Saturday Night Live-medebedenker Dick Ebersol en actrice uit de jaren 70-80, Susan Saint James.

Afbeelding
Afbeelding

De sprookjesachtige kerst is nu echter een verre herinnering.

Het paar ging uit elkaar na 10 maanden daten in 2015.

De zangeres van "Oops, I Did It Again" verwijderde vervolgens al haar Instagram-post waarin hij verscheen. Us Weekly citeert een bron die beweert dat Ebersol "erin zat om de verkeerde redenen" als reden voor hun uiteenvallen.

Afbeelding
Afbeelding

TMZ zegt dat ze geen "rommelige breuk" hebben gehad, maar merkt op dat Ebersol naar verluidt een N. D. A. aan het begin van hun relatie.

Het betekent dat hij de relatie of het uiteenvallen niet kan bespreken. Ze werden voor het laatst samen gefotografeerd tijdens de Billboard Music Awards op 17 mei 2015.

Afbeelding
Afbeelding

Gesneden tot oktober 2016, en het was liefde op het eerste gezicht toen Spears haar huidige beau Sam Asghari ontmoette op de set van haar muziekvideo 'Slumber Party'.

26-jarige Asghari staat aan de zijde van zijn popster-vriendin nadat een rechter haar verzoek om haar vaders verwijdering van haar conservatorium afwees.

De zangeres van "Sometimes" verklaarde dat ze "bang" was voor haar vader en niet meer zal optreden totdat hij geen controle meer heeft over haar carrière.

Tientallen fans verzamelden zich buiten de rechtbank voor de hoorzitting, terwijl ze "Free Britney" scandeerden terwijl ze met spandoeken zwaaiden.

Afbeelding
Afbeelding

In een klein sprankje hoop zei rechter Brenda Penny dat de zaak later opnieuw kan worden besproken.

Maar fans hebben Jamie Spears "meedogenloos" genoemd en hem bekritiseerd omdat hij haar naar verluidt met een "renpaard" zou vergelijken.

De moeder van de ster, Lynne, beweerde dat ex-man Jamie haar ooit had verteld dat Britney "als een renpaard was en als zodanig behandeld zou moeten worden."

Lynne's advocaat voegde er ook aan toe dat Lynne wil dat Jamie ook wordt verwijderd uit de voogdij van haar dochter.

De advocaat verklaarde dat Lynne haar ex-man geen kwade wil wenst, maar dat Britneys relatie met haar vader in de loop der jaren slechter is geworden.

Ze beweert dat Britney veel "donkere dagen" heeft gehad vanwege haar vader.

Aanbevolen: