Chris Hemsworth is gesneeuwd onder deze kerst als hij terugkeert in 'Extraction 2

Inhoudsopgave:

Chris Hemsworth is gesneeuwd onder deze kerst als hij terugkeert in 'Extraction 2
Chris Hemsworth is gesneeuwd onder deze kerst als hij terugkeert in 'Extraction 2
Anonim

Chris Hemsworth keert terug als huurling Tyler Rake in het vervolg op 'Extraction', dat momenteel in productie is in Europa.

De Australische acteur - vooral bekend van het spelen van Thor in het Marvel Cinematic Universe - zal een behoorlijk besneeuwde kerst hebben, want 'Extraction 2' zal in Tsjechië filmen via de volgend jaar.

Chris Hemsworth praat over 'Extraction 2' en brengt een besneeuwde kerst door

De acteur vertelde over de nieuwe film in een interview met de Australische ontbijtshow 'The Today Show'.

Hemsworth zei dat de film oorspronkelijk in Sydney zou worden opgenomen, maar dat de productie vanwege Covid-19-beperkingen naar Praag moest verhuizen.

"Covid-gevallen nemen behoorlijk toe [in Europa] en dus denken we nu… je weet wel, 'misschien was het beter om te blijven', maar…' zei Hemsworth.

Zijn vrouw, actrice Elsa Pataky, en hun drie kinderen zijn vanuit Australië bij hem gekomen en hebben het continent rondgereisd voordat ze herenigd werden voor Kerstmis.

"Witte Kerst staat zeker in de boeken, wat voor ons anders is", bevestigde Hemsworth.

"De kinderen zijn opgewonden. Ze zijn een beetje bezorgd dat de Kerstman ons niet kan vinden, maar ik weet zeker dat hij dat wel zal doen," voegde hij eraan toe.

Chris Hemsworth In 'Extraction 2' en 'Thor: Love And Thunder'

Geregisseerd door Sam Hargrave, 'Extraction 2' ziet Hemsworth terugkeren als huurling Rake na het ambigue einde van de eerste film.

Vorige week deelde Hemsworth een clip tijdens een erg kille treinreis naast Hargrave.

"Twee dingen zijn heel anders dan de vorige film. 1. Heel, heel koud. 2. Ik leef. Hoe? Je zult het moeten weten - bekijk de film", plaagde de acteur.

Hargrave ging ook naar Instagram om aan te kondigen dat de eerste opnamedag was afgelopen.

"Dat is een afsluiting op dag één van Extraction 2 met de treinlocatie", zei Hargrave in de video. "We hebben vandaag veel sneeuw gehad, maar het ziet er op de camera best goed uit, dus we nemen het."

Op 'Extraction 2' herenigt Hemsworth zich met Avengers: Endgame-filmmakers, Joe en Anthony Russo, die als producenten dienen. Joe schreef ook het script van de aankomende film, die nog geen officiële releasedatum heeft.

Hemsworth zal ook de rol van de Noorse god hernemen in de nog te verschijnen MCU-film, 'Thor: Love and Thunder', geregisseerd door Taika Waititi. In de film spelen ook Natalie Portman, die terugkeert als wetenschapper en Thor's voormalige minnaar Jane Foster, evenals Tessa Thompson als Valkyrie.

'Extraction' is nu te bekijken op Netflix. 'Thor: Love and Thunder' staat gepland voor 8 juli 2022, releasedatum.

Aanbevolen: