Hugh Jackman viert een Australische 'witte kerst' terwijl hij 'The Music Man' aftrapt

Inhoudsopgave:

Hugh Jackman viert een Australische 'witte kerst' terwijl hij 'The Music Man' aftrapt
Hugh Jackman viert een Australische 'witte kerst' terwijl hij 'The Music Man' aftrapt
Anonim

Hugh Jackman viert de feestdagen in New York City terwijl hij optrad in Broadway's The Music Man. De dubbele Tony Award-winnaar speelt de charmante oplichter Harold Hill in de musical van Meredith Wilson, tegenover acteur Sutton Foster.

In een video die op kerstavond werd gedeeld met zijn 30 miljoen volgers, toonde Jackman zijn opwinding als Australiër in New York City. Vanwege het tijdsverschil was het al kerstdag in Australië, wat betekent dat hij door een beetje sneeuw op de grond van een park in New York City het een "witte kerst" kon noemen.

The Music Man Rocked by Replacements

Jackman's kerstvieringen terzijde, The Music Man is al opgeschrikt door ziekte toen understudy Kathy Voytko optrad met een opzegtermijn van minder dan acht uur toen Foster plotseling niet meer beschikbaar was voor de vierde preview.

“Het gebeurt niet alleen hier … maar overal op Broadway,” legde Jackman uit op het podium, in beelden gemaakt door actrice Katherine Winter. “Dit is een tijd die we nog nooit hebben gekend. We zijn in onze vierde preview, we zijn allemaal gewoon aan het leren, dus schommels en studenten hebben geen kans gehad om te leren."

In de professionele theaterproductiewereld leren schommels de rollen van maximaal 10 leden van de cast en ontdekken ze op de dag of ze zullen optreden en wat hun rol zal zijn. De 53-jarige acteur begon emotioneel te worden en zei dat hij zich nederig voelde door hun "moed, de schittering, de toewijding, het talent … ze zijn de basis van Broadway", voegde hij er lachend aan toe, "Neem het van mij aan - echte superhelden draag geen cape.”

Hij had eerder de harde werker en toewijding getoond die de show ingaat door een tapdansvideo te delen waarin hij op de grond instort.

Omicron beïnvloedt optredens op Broadway deze kerst

De huidige uitbraak van het coronavirus aan de oostkust heeft New York en Broadway zwaar getroffen. Het ontbreken van een gezonde cast en crew heeft de productie van Hamilton, Aladdin en Waitress stopgezet. Het bracht helaas een voortijdig einde aan de Broadway-run van Alanis Morissette's Jagged Little Pill.

"[De] drastische wending van de gebeurtenissen deze week met de snelle verspreiding van de Omicron-variant heeft opnieuw alles veranderd. We zijn verbijsterd door wat weer een substantiële volksgezondheidscrisis lijkt te zijn, en -- als gevolg van de detectie van meerdere positieve Covid-19-gevallen binnen het bedrijf – prioriteit moet worden gegeven aan de gezondheid en veiligheid van de cast, crew en het hele team dat aan Jagged Little Pill werkt”, zeiden de producenten in een verklaring voordat ze de annulering aankondigden.

Aanbevolen: