Shia LaBeouf en Margaret Qualley: wat we weten over hun rommelige relatie

Inhoudsopgave:

Shia LaBeouf en Margaret Qualley: wat we weten over hun rommelige relatie
Shia LaBeouf en Margaret Qualley: wat we weten over hun rommelige relatie
Anonim

De hele carrière en het imago van Shia LaBeouf zijn ontsierd door schokkende beschuldigingen van seksuele mishandeling en geweld tegen vrouwen. Zijn grillige gedrag, gecombineerd met zijn publieke worsteling met verslaving, hebben de in ongenade gevallen acteur diep getroffen en zijn bedorven reputatie volgt hem nu overal waar hij gaat. Schokkend genoeg stond dat zijn relatie met Margaret Qualley niet in de weg - tenminste niet in het begin.

De twee begonnen enkele maanden aan een romantische reis voordat zijn gedrag en reputatie een tol eisten van het paar, waardoor hun voorheen gelukzalige leven veranderde in een zeer rommelige relatie die uiteindelijk zou afbrokkelen. US Weekly berichtte over het gewelddadige verleden van de sjiieten en de vele manieren waarop zijn reputatie hem achtervolgde en een zeer rommelige situatie creëerde tussen LaBeouf en Qualley.

10 Ze veranderden zaken in plezier

Margaret Qualley deed mee aan een muziekvideo voor haar zus, Rainey Qualley, toen ze Shia LaBeouf ontmoette op de set van de shoot. Qualley was toen slechts 26 jaar oud en LaBeouf was 35, waarmee hij bijna 10 jaar ouder was dan zij. Dit leek geen probleem te zijn voor het paar, dat samen speelde in de Love Me Like You Hate Me-video, en de vonken begonnen over te vliegen. Zaken veranderden snel in plezier en de twee begonnen elkaar vanaf dat moment nonchalant te zien.

9 Het einde van 2020 was heet en zwaar

Shia en Margaret kwamen niet naar voren om hun relatie 'officieel' te maken, maar dat hoefde ook niet. Hun gedrag wanneer ze in het openbaar waren, zei alles. In december 2020 werden ze gespot terwijl ze aan het vrijen waren en warm en zwaar werden op LAX Airport. Shia pikte Margaret op nadat haar vlucht was geland, en ze werden hartstochtelijk gespot in zijn vrachtwagen, wat al snel leidde tot een niet-zo-PG-show.

8 Het koppel leek verenigd

Op hetzelfde moment dat Margaret en Shia vonken tussen hen creëerden, waren er branden op sociale media. Fans waren woedend over het feit dat Shia LaBeouf werd geconfronteerd met ernstige beschuldigingen van geweld en verergerde aanranding, maar Margaret Qualley leek zich niet bewust en was all-in met haar nieuwe vriend. Het paar werd vrij vaak in het openbaar gezien en leek niet gefaseerd door de beschuldigingen van misbruik, en ze leken echt een sterke, verenigde kracht die geen geluid van buiten toeliet.

7 Margaret was ervan overtuigd dat Shia echt een geweldige kerel was

Tijdens het begin van hun relatie hoorde Margaret geruchten over het verachtelijke gedrag van Shia LaBeouf en de ernst van de beschuldigingen die tegen hem werden gestapeld. Ze schonk echter geen aandacht aan de negativiteit en beweerde publiekelijk dat dit helemaal niet de man was die ze kende en waarmee ze tijd doorbracht. Ze was ervan overtuigd dat hij echt een geweldige kerel was en 'helemaal niet wat mensen van hem maakten'.

Ze geloofde niet in de beschuldigingen die zijn ex-vriendin, FKA Twigs, tegen hem uitte.

6 Margaret Qualley's beroemde familie maakt zich zorgen

Margaret Qualley heeft misschien de verontrustende beschuldigingen tegen haar vriend kunnen wegwuiven, maar haar beroemde familie begon zich erg zorgen te maken over haar welzijn. Margaret's moeder, Andie MacDowell, zou haar dochter 'zeer nauwlettend in de gaten houden' en dreigde sjiieten hard aan te pakken als hij zich op enigerlei wijze slecht tegen haar zou gedragen. Ze voelde zich erg ongemakkelijk bij de voortzetting van deze relatie, maar Margaret was niet in een positie om de waarschuwingen te accepteren of op te volgen.

5 Backlash dringt de relatie van Shia LaBeouf en Margaret Qualley binnen

Het duurde niet lang voordat fans hun stem begonnen te lenen aan het gesprek. Margaret Qualley kreeg te maken met extreme reacties op Twitter en sociale media begonnen haar persoonlijke keuzes online te vernietigen. Fans waren ongelooflijk boos dat ze ervoor koos om het feit te negeren dat Shia werd beschuldigd van gewelddadige misdaden tegen vrouwen, en ze werd meegesleurd omdat ze intiem met hem was te midden van de vreselijke beschuldigingen die aan het licht waren gekomen. De critici begonnen hun relatie binnen te sijpelen, terwijl Margaret elke keer weer met hun woede te maken kreeg.

4 Margaret en Shia noemen het stopt

Het drama en de chaos rond het gedrag van Shia LaBeouf eisten uiteindelijk hun tol van het liefdesleven van Margaret en Shia. Hun relatie was bezoedeld en beoordeeld, en het onderzoek deed Margaret echt twee keer nadenken over waar ze aan begon. Fans speculeren dat er achter gesloten deuren iets dramatisch is gebeurd tussen haar en Shia, want in januari 2021 kwam er abrupt een einde aan hun relatie en veranderde Margarets toon meteen.

3 Margaret Qualley bedankt FKA Twigs voor het blootleggen van Shia's misbruik

Vulture meldt dat Margaret Qualley misschien wel het kortste, maar krachtigste bericht op sociale media plaatste. In een gedurfde en hoogst onverwachte beweging reageerde ze op FKA Twigs' explosieve post op sociale media over Shia's misbruik door haar steun en waardering te tonen. Ze schreef gewoon twee woorden; 'Bedankt', en dat was alles wat de wereld hoefde te zien om te begrijpen dat ze de donkere kant van LaBeouf had gezien en nu de verschrikkingen geloofde die FKA Twigs voor het eerst aan de wereld onthulde.

2 Shia is slap over zijn onschuld

Shia stapte naar voren om zijn stem te lenen aan het gesprek rond zijn beschuldigingen van misbruik, en zijn reactie was even verwarrend als verontrustend. Hij gaf een verklaring af aan Time en zei: "Ik heb geen excuses voor mijn alcoholisme of agressie, alleen rationalisaties. Ik heb mezelf en iedereen om me heen jarenlang beledigd, ik heb een geschiedenis van het kwetsen van de mensen die het dichtst bij me staan. Ik schaam me voor die geschiedenis en het spijt me voor degenen die ik pijn heb gedaan. Er is niets anders dat ik echt kan zeggen."

Maar later verklaarde hij dat veel van de beschuldigingen tegen hem vals waren en keerde hij terug door te zeggen: "Ik accepteer de verantwoordelijkheid voor de dingen die ik heb gedaan."

1 Margaret Qualley valideert FKA-twijgen en alle andere slachtoffers

Margaret's verhaal en inside scoop van Shia's gedrag achter gesloten deuren was een verhaal waar elke media-outlet naar verlangde. Iedereen wilde van haar horen en wilde begrijpen wat leidde tot de uiteindelijke ondergang van hun relatie. Tijdens een kort interview met Harper's werd haar gevraagd waarom ze reageerde op de post van FKA Twigs. Margaret bevestigde de beschuldigingen van FKA tegen Shia door te zeggen: "Het was belangrijk voor mij dat ze wist dat ik haar geloof - en zo simpel is het."

Aanbevolen: